Ja mislim da bi bilo pametno da se uprava raspita kod Djenove da li racunaju na Aleksica za narednu sezonu po povratku iz Nemacke.
Tamo je igrao u pocetku dobro i kako je vreme odmicalo sve je vise posmatrao meceve sa klupe.
Treba se raspitati da ga uzmemo na pozajmicu sa nekom mogucnosti otkupa ili slicno.
Ne znam koliko je finansijski izvodljivo ali bilo bi dobro i po nas i po njegovu karijeru.
igoork wrote:Ja mislim da bi bilo pametno da se uprava raspita kod Djenove da li racunaju na Aleksica za narednu sezonu po povratku iz Nemacke.
Tamo je igrao u pocetku dobro i kako je vreme odmicalo sve je vise posmatrao meceve sa klupe.
Treba se raspitati da ga uzmemo na pozajmicu sa nekom mogucnosti otkupa ili slicno.
Ne znam koliko je finansijski izvodljivo ali bilo bi dobro i po nas i po njegovu karijeru.
Taman neka dodje ovde pa da moze sa drugarima da ide da pije...
njaks wrote:Taman neka dodje ovde pa da moze sa drugarima da ide da pije...
E bas tako... Vozili se u liftu odlazeci iz Djardina (dok je jos igrao u Vosi a vec je bilo price da ide), onako fino je popio bio, i malko je krivudao kad je izlazio iz lifta... Bas sam se bio razocarao jos ova vest da je bio udaljen iz repke sa jos par igraca, podseca na Adriana
I moje misljenje je da bi mu eventualni povratak u Vosu moglo da spasi karijeru.Jednostavno da krene od nule,kao da je na pocetku karijere.Sreca pa je jos mlad,tako da ima vremena da se isprave greske koje je dosad cinio.Nece napraviti karijeru kakvu su mu predvidjali pre dve tri godine kada je bio vunderkind,ali i dalje moze da dostigne nivo koji bi mu omogucio da bude standardni reprezetativac.Sve to pod uslovom da iz korena promeni ponasanje,jer ovako vise ne ide.
@Dejan je pisao o levom spoljnom Nikoli Lekovicu i napadacu Vladimiru Jovancicu iz Rada. Koliko mislite da ih je realno dovesti i da li bi bili pojacanja za FK Vojvodinu?
Po meni Jovancic nema kvalitet za Vojvodinu,bar ovu danasanju.Cak bih rekao da je bio jedna od najslabih karika u ovoj sjajnoj sezoni Rada.Generalno gledano, tesko da cemo na domacem trzistu naci odgovarajuce resenje u napadu.Mislim da cemo morati da trazimo na inostranom trzistu...
Opet bombastičan naslov, a u principu ništa novo.
Letnja rasprodaja?! Kao i svake godine (i naravno u polusezoni), ako neko ponudi dobar keš igrač može da ide. Što da ne?! Pitanje je samo koji je to dobar keš. Prošla sezone i prelazni rok(ovi) su se pokazali kao dobro odrađeni. Nije bilo rasprodaje, nije bilo (velikih) promašaja u dovođenju igrača. Iskreno se nadam da će i sada biti tako. Naravno, najveći "pojačanje" bi bilo ostanak gospodina Zorana Milinkovića.
Oumaru: ''Najlepše mi je u Vojvodini''
18. maj 2011. | 20:42 | Izvor: Sportske.net, novosti.rs
Napadač Novosađana ističe da se posle nekoliko sezona u srpskom fudbalu potpuno prilagodio na život u našoj zemlji i uverava da mu je Novi Sad omiljeni grad. Iz Vojvodine odlazi samo u slučaju izuzetno povoljne ponude iz inostranstva.
Oumaru Letnji prelazni rok je na pragu, ali Abubakar Oumaru se ne opterećuje tom temom. Ne razmišlja o odlasku iz Vojvodine, jer mu je, kako kaže, vrlo lepo u klubu i Novom Sadu, a očekuju ga nastupi i na evropskoj sceni.
''Mnogo mi je lepo u Srbiji i želim da nastavim da igram ovde. Nastupao sam i u OFK-u i u Zvezdi, ali mi je u Vojvodini najlepše. Novi Sad je moj omiljeni grad. Sviđa mi se i način života u Srbiji na koji sam se potpuno prilagodio.
Liga je dobra, a izlazak na evropsku scenu je poseban izazov. Potpuno sam okupiran obavezama u Vojvodini i samo ako stigne ponuda od nekog velikog inostranog kluba mogao bih da promenim sredinu'', uverava Oumaru.
Jednom prilikom je Milinkovic posebno pohvalio Lekovica iz Rada!
Posto je evidentno da je Abu pobednik u nasoj akciji "igrac sezone" mislim da bi bilo dobro da mu se pre utakmice sa "pripadnicima romske manjinske zajednice" dodeli nagrada jer ,realno gledajuci ,posle ovakve sezone postoje velike sanse da ce doci fina ponuda za njega i da ce otici u drugi klub.
Oumaru: ''Najlepše mi je u Vojvodini''
18. maj 2011. | 20:42 | Izvor: Sportske.net, novosti.rs
Napadač Novosađana ističe da se posle nekoliko sezona u srpskom fudbalu potpuno prilagodio na život u našoj zemlji i uverava da mu je Novi Sad omiljeni grad. Iz Vojvodine odlazi samo u slučaju izuzetno povoljne ponude iz inostranstva.
Oumaru Letnji prelazni rok je na pragu, ali Abubakar Oumaru se ne opterećuje tom temom. Ne razmišlja o odlasku iz Vojvodine, jer mu je, kako kaže, vrlo lepo u klubu i Novom Sadu, a očekuju ga nastupi i na evropskoj sceni.
''Mnogo mi je lepo u Srbiji i želim da nastavim da igram ovde. Nastupao sam i u OFK-u i u Zvezdi, ali mi je u Vojvodini najlepše. Novi Sad je moj omiljeni grad. Sviđa mi se i način života u Srbiji na koji sam se potpuno prilagodio.
Liga je dobra, a izlazak na evropsku scenu je poseban izazov. Potpuno sam okupiran obavezama u Vojvodini i samo ako stigne ponuda od nekog velikog inostranog kluba mogao bih da promenim sredinu'', uverava Oumaru.
Jednom prilikom je Milinkovic posebno pohvalio Lekovica iz Rada!
E konacno i jedna vest koja nema veze sa mucnom utakmicom. Ako i ode na kraju sezone, Abu je ostavio neizbrisiv trag u nasem klubu. Ne pamtim da je neko pobrao toliko simpatija publike noseci nas dres. Nikad necu zaboraviti te lude prodore, htenje i naravno- golove.