Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

igoork wrote:Zmago preduhitrio si me...

Evo potvrdio je i meni kaze da ne zna gde ali misli da je to to, da odlazi na kraju ove sezone... :|

Da li neko zna tacno do kada mu vazi ugovor, po "transfermarkt" je do 2012 tako da bi trebali po njima da dobijemo obestecenje.
Kada je došao u februaru 2010, potpisao je ugovor na 2,5 godine (samo malo "češljanja" i svako bi našao na našem Sajtu - http://www.fkvojvodina.com/vesti.php?id ... +po+godine )
Za njega ima interesenata, naročito iz Rusije!
Charlie

Post by Charlie »

AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Негде сам прочитао да хоће и Абубакара. Видећемо да ли су будалаштине...
Turija

Post by Turija »

Pre okončanja Vojvodinine evropske sezone 2011/2012, ne sme se prodati niko od prvotimaca za koje su zainteresovani evropski klubovi.
Naprotiv, prvenstveno se mora dovesti jedan odličan organizator igre (plej), a posle ,,vagati" šta nam je činiti, pogotovo ako nam uzmu bodove za zelenim stolom.Neko je već dobro primetio (ako se ne varam, Slanobarac) da će nam bodove uzimati zavisno od našeg plasmana, tj posle rezultata u poslednjem kolu (nikad regularnijeg prvenstva): da l za ovo il za sledeće prvenstvo?
Šta reći: već nepravedno drastično oštećen klub, hoće da kazne još jedanput, još nepravednije :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Turija wrote:Pre okončanja Vojvodinine evropske sezone 2011/2012, ne sme se prodati niko od prvotimaca za koje su zainteresovani evropski klubovi.
Naprotiv, prvenstveno se mora dovesti jedan odličan organizator igre (plej), a posle ,,vagati" šta nam je činiti, pogotovo ako nam uzmu bodove za zelenim stolom.Neko je već dobro primetio (ako se ne varam, Slanobarac) da će nam bodove uzimati zavisno od našeg plasmana, tj posle rezultata u poslednjem kolu (nikad regularnijeg prvenstva): da l za ovo il za sledeće prvenstvo?
Šta reći: već nepravedno drastično oštećen klub, hoće da kazne još jedanput, još nepravednije :oops:
:!:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Šta reći: već nepravedno drastično oštećen klub, hoće da kazne još jedanput, još nepravednije :oops:
I treba, "krivi smo mi sto smo im se sklonili", da parafraziram poznatu pesmu...
TomaNS

Post by TomaNS »

Odlicna, parafraza, Radoje!

Inace, Trajkovic je odusevljen idejom da on bude kapiten ako ode Brka, a u objasnjavanju svoje pripadnosti, rece covek : "Mislim da sam rodjen kao Vojvodinas!" :!: :!: :!:
Akcent

Post by Akcent »

Mereba je sinoc napisao na fejsbuku da zeli da ode iz Vojvodine po zavrsetku sezone.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Salvador

Post by Salvador »

TomaNS wrote:Odlicna, parafraza, Radoje!

Inace, Trajkovic je odusevljen idejom da on bude kapiten ako ode Brka, a u objasnjavanju svoje pripadnosti, rece covek : "Mislim da sam rodjen kao Vojvodinas!" :!: :!: :!:
Velika podrška Trajkoviću, ove sezone, a naročito u the utakmici je to itekako pokazao!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Firmas iz medicinske wrote:Mereba je sinoc napisao na fejsbuku da zeli da ode iz Vojvodine po zavrsetku sezone.
Мереба је ексклузивно за наш сајт изјавио да му је прелепо у Војводини и да не планира да иде из Новог Сада. Оно што сте могли видети на његовом фб профилу односило се на његов пут за Грузију. Само толико, Мереба вас је поздравио и захвалио се за подршку коју је добио од нас ове сезоне!
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

podbara wrote:
Firmas iz medicinske wrote:Mereba je sinoc napisao na fejsbuku da zeli da ode iz Vojvodine po zavrsetku sezone.
Мереба је ексклузивно за наш сајт изјавио да му је прелепо у Војводини и да не планира да иде из Новог Сада. Оно што сте могли видети на његовом фб профилу односило се на његов пут за Грузију. Само толико, Мереба вас је поздравио и захвалио се за подршку коју је добио од нас ове сезоне!
Mozda smo mi i uticali da prelomi! :D Ja ga sinoc davio celo vece! :D
ice

Post by ice »

Voleo bih da ga gledam još sezonu u našem dresu, posebno na evropskim utakmicama.Što se njega tiče, mislim da obeštećenje i ne treba da nam bude prioritet koliko to da iz njega konačno izvučemo sav igrački potencijal.A uvek može da potpiše i novi ugovor uz obećanje ili klauzulu da ćemo ga odmah pustiti čim dođe neka ponuda.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

ice wrote:Što se njega tiče, mislim da obeštećenje i ne treba da nam bude prioritet koliko to da iz njega konačno izvučemo sav igrački potencijal.
Apsolutno se slazem!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ZmagoNS wrote:
podbara wrote:
Mozda smo mi i uticali da prelomi! :D Ja ga sinoc davio celo vece! :D
Sad kad to pročita neko iz Nesportskog Žurnala eto i vesti - navijači Vojvodine i fizički napadaju igrače koji žele da napuste klub :lol:

Mereba je meni izuzetno drag, i zaista se nadam barem još jednoj sezoni njegovoj kod nas.
Io odio Belgrado
kowalski

Post by kowalski »

Prodacemo vazne igrace, necemo dovesti one koji su nam potrebni, i obrukati se u Evropi. Ako ne bude tako, slobodno mi svi pljunite u facu.
Image
Post Reply