30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2

Locked

Rezultat utakmice?

Pobeda Vojvodine
64
89%
Nereseno
3
4%
Pobeda crvene zvezde
5
7%

Total votes: 72

Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

kafe bagdad wrote:Ne može se očekivati da baš svi navijaju kao oni najvatreniji. Ne verujem da je u tom delu bilo puno navijača crnih ali je zato bilo nekoliko navijača crvenih koji se odmah prepoznaju po fizionomijama.
Ni ne ocekujem da svi navijaju kao najvatreniji.

Jedino mi nije jasno da neko ko ima 20 godina ne pokaze ni trunku emocije citav mec. U momentu kada oko njega grmi.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
shecky

Post by shecky »

Zato sto je crn pa je doso samo da gleda ... moja procena je iako glupo zvuci..je da je na zapadu u stvari najvise crnih bilo..
021

Post by 021 »

Zaslužena pobeda zvezde. Nažalost, potpuno su nas nadigrali. Velika bruka našeg voljenog stratega. Posle poteza i grešaka koje se ponavljaju, igrača koji uprkos lošim partijama opstaju kao starteri, igre koja se iz kola u kolo srozava, nenaučenih lekcija – zaista više ne znam šta da mislim. Ili je Zoki stvarno glup, ili se sve to radi namerno, po direktivi glavnokomandujućeg (kako je ona pesma išla: Bato, Bato, Bato ti si moje zlato...). Elem, izgubili smo iz prostog razloga – nemamo igru (što nikako nije novost, jer naš zicer-trener misli da može doveka pobeđivati čekajući greške protivnika)! Prosinečkom svaka čast. Iako ima igrače mnogo lošijeg individualnog kvaliteta, gaji pas igru, possession football, što u svakom slučaju jeste ispravna fudbalska filozofija. Mi, s druge strane, celu utakmicu nismo imali nijednu izrađenu akciju. Nekoliko individualnih prodora, i ništa više od toga. Neće biti da je slučajno.

Ono jedino što je inače funkcionisalo (duge lopte na Abubakara i njegovi skokovi) sasekao je jedan lucidni taktički potez našeg mislioca Milinkovića. Brana, najniži igrač na terenu, beše usamljeni špic, a skočni Oumaru gurnut uz desnu aut-liniju. :cekicanje: Pretpostavljam da je logika bila da se sirotanu pruži prilika da zatrese mrežu, al’ izeš ga, zeznuta je to rabota biti usamljeni špic, posebno ako imaš konstituciju bureta. Bezbroj puta napisah da sa njim i Lazetićem nema ’leba, al’ šta da se radi kad uvek postoje preči interesi od fudbalskih – i tada se po pravilu gubi. Lazetić je posebna priča – dovoljno je uporediti utakmice u kojima on nije igrao i one gde je startovao, i samo će se kasti... Osim ziceraškog opredeljenja koje gaji naš Zorule, i bizarnog izvlačenja Abua, najviše smo izgubili zbog potpuno neinventivnog tria u sredini (Meda-Tumba-Lazetić). Tumbasević još od utakmice na JNA ne može da se sastavi – trener to kao da ne primećuje. Danas je Janko ponovo bio kriminalan, sa ogromnim brojem izgubljenih lopti. Vuka se trener seti tek kad gori pod nogama, ali ovog puta prekasno... Izvadio je i jedinog igrača koji je nešto konkretno odigrao (Kataija), i to kao prvu izmenu. Što je puno, puno je...

Suma sumarum, pesmu „Igra Voša k’o Barsa“ definitivno treba arhivirati, jer naša fudbalska filozofija ne zaslužuje ni poređenje sa katalonskim gigantom. Igra, igra naša nasušna (tačnije, nepostojanje iste) ogroman je problem – priča koja nije izgurana do kraja, greške koje nisu ispravljene, neostvareni napredak... U pojedinim trenucima sezone – i to u toku utakmica na momente – dostizali smo viši nivo igre, ali ta priča nije dovedena do kraja, već se sve brže-bolje vraćalo na staro – nemaštovito, nenadahnuto, predvidivo; previše davljenja lopte, previše dodira, premalo kombinatorike, primitivno, linearno, rečju – ziceraški. Naravno, sve je to povezano sa forsiranjem određenih igrača, i gušenjem drugih. Ova utakmica i poraz stoga uopšte nisu slučajnost i izuzetak, već sasvim logičan i izvestan sled događaja.

Milinkoviću svaka čast na ostvarenom skoru, pobedama protiv partizana, stvorenoj atmosferi u ekipi, ali on je jedan najobičniji zicer-trener, koji je ovom sezonom dostigao svoj plafon, neverovatnim spletom srećnih okolnosti izmuzao maksimum maksimuma svoje taktike. Usput stvoreni mit o Milinkoviću kao „treneru čarobnjaku“, samo je preuveličana slika uspešne rezultatske serije i odraz snažne želje navijača da se klubu napokon desi nešto veliko. Mnogima koji su bili u oblacima (počev od navijača, uprave i igrača – sve se tim tokom prenelo), ovo otrežnjenje dobro će doći. Samoproglasilti sebe šampionima nije baš pametna stvar.

P.S. Hvala i „Firmašima“ što su se posrali na ime kluba, i celu sezonu, uzvikujući EDIT: Bez politike... Ta grupacija primata može odmah da se obuče u pruge (boja po izboru), te da se i ubuduće pridruži kolegama sa druge strane ograde, kao što su to danas (horski) učinili.
:toilet:
Akcent

Post by Akcent »

Pljuvanje trenera Kize posle svega sto nam je pruzio i dao ove sezone?

Firma kao grupa se opredelila za patriotizam zbog cega su mnogi presli na zapad i to je to. Ni meni se nije svidelo navijanje sa sljamom sa istoka danas, ali sta cu. Ne vodim ja navijanje sa sipke, a ne vodis ga ni ti. NAse je da pevamo sta nam oni kazu ili da iskuliramo kao sto sam ja danas.
Sto se igre tice, ne treba mraciti toliko! Prvo poluvreme smo sasvim solidno odigrali, svi. U drugom poluvremenu su nas popisali na terenu ( :?: ) , to jeste. Ne znam da li nasi igraci imaju kompleks od imena "Zvezda" ali sta je tu je. Solidna sezona, sve u svemu. Iako su danas malo pokvarili utisak.

E da...nova melodija pesme ciribu ciriba?? wtf, sranje je !

EDIT: Poruke lične prirode i uvrede na račun forumaša se ovde ne tolerišu.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Pikado

Post by Pikado »

EDIT: bez politike, nije joj mesto ovde!
Salvador

Post by Salvador »

podbara wrote:Ко хоће да коментарише Фирму имате њихов сајт, ко хоће да политизује биће одмах брисано.

Свака част за навијаче, пола запада је било наше а Север је био феноменалан.

Испали смо филијала! Огромна, огромна срамота. :oops:
Ima smisla, ne treba nam politizacija ovde, ovo je fudbalski forum.

Apsolutno se slažem, iako moram da priznam da mi često deluje da politika ipak ima neke veze sa činjenicama da je Vojvodini u ovoj državi treće mesto maksimum; da nas policija redovno šikanira kada idemo u našu prestonicu a nacionalna televizija blati (sve sa jednim strajnićem koji i iz NS-a prenosi naše mečeve), da jedan željko cvijanović objašnjava srpskoj javnosti kako je krađa na finalu kupa ustvari pokušaj separatizma u Vojvodini, da se Vojvodinaši u bg-u tretiraju kao da su iz neprijateljske države, dok mi njima u Novom Sadu čestitamo 20 godina barija, da predsednik države kaže da dva bg kluba moraju da se smenjuju na prvom mestu, da je posle svih očiglednih krađa opet vuk pojeo magarca ...

Ali to je sve samo moja paranoja, i sve to naravno nema nikakve veze sa politikom. Naročito ne sa činjenicom da ni ove godine (ne)zasluženo nismo osvojili ništa.

PS. A sada, što bi rekao dežurni spiker, možemo da se vratimo u realnost i nastavimo da kačimo klipove nemačke druge lige i diskutujemo da li je bolji Veljović iz Borca ili Janković iz Spartaka. Naravno, bez politike.
Last edited by Salvador on Sun May 29, 2011 9:37 pm, edited 1 time in total.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

U Srbiji je sve politika!
car jovan

Post by car jovan »

EDIT: bez politike, nije joj mesto ovde!
И прекинимо више са политиком.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Podbara, nemamo Firmin sajt na raspolaganju.

Ljudi poput 021 bi bili automatski banovani sa sajta Firme kada bi ostavili poruku sadrzine poput ove koju je 021 upravo napisao.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
kinik

Post by kinik »

Koji ce nam ovo? Sad cemo jos da udemo prijateljski i sa jednima i sa drugima, mozda neka spona izmedju njih...

O politici necu, samo malo je licemerno na jednoj utakmici se tako ponasati dok 100km dalje imas miting bas zbog toga!
Mogli smo sa mitinga navijati za Vosu, sto da ne, koji cemo na stadion, navijajmo iz centra, glumimo ludilo zajebani smo!

A o prozivanju Istoka ne znam sta bi rekao a da se samonebanujem...
1966...1989...201x
budababa

Post by budababa »

Pišite o utakmici, a ostale teme raspredajte na drugim, za to predviđenim, forumima. Ratko Mladić nema nikakve veze sa FK Vojvodina, i komentarima u vezi njega, bilo afirmativnim, bilo kritičkim, nema mesta na ovom forumu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
car jovan

Post by car jovan »

Вратимо се фудбалу.И после ове катастрофе,ја и сад сматрам да Војводина има најквалитетнији тим у лиги,али нема офанзивну игру.Ми смо све победе остварили захваљујући фантастичној одбрани,и квалитетом неког појединца.Ја се не сећам кога смо ми напали од првог минута,и разбили га.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Neusatzer wrote:PS. A sada, što bi rekao dežurni spiker, možemo da se vratimo u realnost i nastavimo da kačimo klipove nemačke druge lige i diskutujemo da li je bolji Veljović iz Borca ili Janković iz Spartaka. Naravno, bez politike.
:lol:

Nasi danas nisu hteli da trce!!! E sad,sta je u pitanju,ne znam!!!Mozda je takav dogovor,da bi se sacuvao tim,da skauti odu praznih beleznica.Sta god da je u pitanju,ne zelim da verujem da smo danas SVOJIM KVALITETOM PREZENTOVALI Zvezdu.Ako je tako,onda smo izvrsili fudbalsko samoubistvo!!!
Last edited by Voja on Sun May 29, 2011 9:47 pm, edited 1 time in total.
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Do pre 2 sata se tolerisala politika, više ne.Vrlo diskutabilna odluka. Sever viče to što viče onda to nije politika to je podrška braći a pisanje o tome - zabranjeno. Ne razumem.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Znate onu parolu od pre 7 godina ''PRE SMO BILI VECNO TRECI,SAD DA SMO TRECI BILI BI SRECNI'' eto ljudi treci smo i ja sam srecan,samo sam razocaran potezom uprave il koga vec na cestitci onoj gamadi !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Locked