Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
Casual

Post by Casual »

Pripreme, pripreme, pripreme... Zimske pripreme odradjene na vestackoj travi, sezona odlicna. Svi smo to kritikovali, a kad je pocela sezona zaboravili totalno. Da smo kojim slucajem lose igrali svi bi kritikovali "neozbiljne" pripreme. Mislim da ima dovoljno strucnih ljudi u klubu da mislie o tome.

Generalno, protivnik po mom misljenju sasvim po meri. Ni prelak, ni pretezak. Svi sad znaju da igraju fudbal i nikome se vise ne moze dati po 7-8 golova. Da stavite panjeve na teren pa je opet tesko dati gol. Tako da ni ne ocekujem neku goleadu. Oprez, uvek!

Cekam samo jos da pobedimo ove, pa da Ice kaze koju onda :D

A i kad (ako) ih pobedimo bice... "Ma, oni su boranija!" 8)
Volem Vošu!
kowalski

Post by kowalski »

budababa wrote:Koliko bi cirka izašao prevoz železnicom donde?
Nije bas jeftino. Do MinKena je povratna oko 150 evra, dakle ova bi bila skuplja. Ima i onih gastarbajterskih buseva za taj kraj, tu su karte u jednom pravcu 50-60 evra, mogu se naci povratne za 100.

@uporan

kristalno jasno :)

kafe bagdad izneo realnu racunicu.
Image
Brick Liman

Post by Brick Liman »

budababa wrote:
kuzma liman wrote:...and a beer costs in bars etc. approx. CHF 5 (that's about 4 EURO)
Vidim da ćemo morati tamo na velika vrata da uvedemo instituciju šljokanja ispred dragstora. Koliko bi cirka izašao prevoz železnicom donde?
Treba spavati negde Austriji, recimo u Insbrucku, ni slučajno u Švicu, deru kožu s đale.
Na ovaj forum ću od sada dolaziti kad hoću da se iznerviram. Koji ovde defetisti i mračnjaci obitavaju, to nema ni u novelama Stivena Kinga.
Kakav crni Vaduz, kakvi polni organi najbližeg ženskog predaka?!
Idemo da pogazimo!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Djumi

Post by Djumi »

servalsorim wrote:Kakav pesimizam ovde na forumu...pa ako ove ne prodjemo...ne treba ni da se igra više fudbal na Karadjordju.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
etxeberria

Post by etxeberria »

35 evra je povratna do Beca busom.
sam svoj najveci neprijatelj
Kamenica

Post by Kamenica »

Ja sam se iskombinov'o preko naseg Firmasa koji je na privremenom radu u Bazelu. Imam besplatno nocenje a do onde ima da me izadje put sa corbom oko 80e. Ide nas petorica, tako da ce biti veselo. Lagano cemo stici do Linhenstajna, a onda sledi "vaspitavanje" lokalnog stanovnistva i predstavljanje domacice :lol:
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
kapri

Post by kapri »

Ako firma ne bude organizovala put mislim da se najvise isplati ici kolima sto se tice prevoza. Po mojim proracunima treba oko 60e po osobi ako ide 4. Jos na to se doda 40e za 2 nocenja u Austriji (mislim da je najjeftinije kod Salzburga) + dzeparac sto izadje 150-200e po osobi.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Као што сви знате 200 еура уопште није мало у данашње време, тако да ко има пара да испрати евентуална сва 3 кола, треба да иде наравно, а ко нема, нека боље чува за следеће коло него да даје задње паре на ове левате па да после нема када баш треба да нас оде што више.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Kamenica

Post by Kamenica »

200e jeste puno. Ali smatram da treba otici i pokazati Evropi da i mi imamo ozbiljne navijace. Otici, pomoci momcima da dodju do tri boda i to je to.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
kowalski

Post by kowalski »

Svako moze da kaze pobedicemo 19:0, ali to se nece desiti. Fudbal nam je retrogradan i los, pa nas zemlje u koje smo ranije isli turisticki na lagane treninge, stizu i prestizu. Zato ne bih bas sa sigurnoscu cekao neko sledece kolo, bolje otici odmah, da ne bude posle cekanja do sledece sezone :D
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

2000+ kilometara goriva + putarine + dva prenocista (40-50 evra) i pobeda Vojvodine 2-3 razlike.

To treba i to se dobija.

Ima dosta sajtova za lako pronalazenje prenocista, a jedan od njih je i http://www.toprural.co.uk/. Objekti nisu bas u strogom centru grada ali su zato, cesto, prava dzabana, i vecina mesta na pretpostavljenoj ruti je u njihovoj bazi.

Ideja da se ide preko Salzburga nije losa jer je grad predivan i treba ga obavezno videti. Objektivno, u Austriji i nema sta nije lepo. Put kroz Alpe bice poseban dozivljaj. Ko moze, put pod noge, nece zazaliti.
Kamenica

Post by Kamenica »

Ja kad sam bio u Salzburgu k'o da sam u Novom Sadu.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Vuke

Post by Vuke »

Tvrdim da ja FK Vojvodina, mnogo, mnogo kvalitetniza od svog protivnika u LE! Ocekujem lagani prolaz, zaista ne razumem zbog cega pojedinci moraju uvek da mrace i seju pesimizam na forumu?

Neko napise kako smo kasno poceli pripreme, a posle se ustanovi da su igraci imali svega dve nedelje pauze[ radne, sa programom vezbi koje su dobili] I jos se neki pridruze mracenju, kada su skontali cinjenicu puj pik ne vazi, idemo dalje!

Ne razumem zbog cega nekolicina namerno seju pesimizam, ako je zbog toga da u slucaju kiksa citaraju sopstvenu poruku i kazu da li sam vam lepo rekao, onda razumem :lol:

Pozivam sve koji su pesimisti, da ako lagano prodjemo Vaduz u buduce svoje mracne prognoze zadrze za sebe!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Vuke, radi se o tome da svi koji ocekuju guzenje "nejake lihtenstajnske ekipe", moraju da razumeju da ta ekipa nikako nije reprezentacija nejakog Lihtenstajna vec sasvim solidan tim, sastavljen od dosta dobrih igraca, koji ima iskustva igranja i u svajcarskoj elitnoj ligi. Ta liga je dosta jaca od nase, a mi bas nismo guzili ni Metalac ni Javor pa ni nejaki Cukaricki. Opet, ne vidim ni da su "pesimisti" napisali da nismo jaci, tako da te ne razumem tu. Svi ocekuju prolaz, ali nikako lagan. Mi ovu ekipu ne mozemo dobiti ni u jednoj tekmi sa vise od gola - dva razlike. Ali nije iskljuceno da oni nas tamo dobiju...Ipak, ja ocekujem dve pobede 1:0 tamo i recimo 3:1 ovde.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
kowalski

Post by kowalski »

Prijateljska utakmica u subotu: FC Vaduz - VFR Aleen 1:0.

Takodje, za Vaduz u ovom prelaznom roku potpisao izvesni Dusan Cvetinovic (22) iz Grashopersa, Nemac napadac iz Bazela, kao i po jedan Argentinac i Brazilac. Svi ostali igraci su igrali najmanje prvu svajcarsku ligu, osim dvojice ili trojice poteklih u omladinskoj ekipi. Ne smemo potceniti nikoga, jer nam to rezultati u Evropi ne daju za pravo.
Image
Locked