Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Post by shecky »

Ljudi sta se cudite..realno nismo mi bas toliko veliki koliko volimo da pricamo o tome.
uporan

Post by uporan »

Moram po prvi put da pohvalim jednu medijsku kuću :D
B92 na prvom delu sportske strane daje najavu za našu utakmicu sa sve slikama sa našeg sajta. Nadam se da će ovaj medij tako nastaviti i u budućnosti.
UH!
ristoo7

Post by ristoo7 »

Настављмо тренд да се увек обрукамо када "напунимо" Карађорђе. То је исто маркетинг, само негативни. И онда се чудимо како људи опуштено дођу са обележјима црвених петокрака.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ristoo7 wrote:Настављмо тренд да се увек обрукамо када "напунимо" Карађорђе. То је исто маркетинг, само негативни. И онда се чудимо како људи опуштено дођу са обележјима црвених петокрака.
I kad bude prenosa...
Io odio Belgrado
simicpk

Post by simicpk »

Na jednoj utakmici unisteno je sve sto je uradjeno cele prosle godine.
slanobarac

Post by slanobarac »

simicpk wrote:Na jednoj utakmici unisteno je sve sto je uradjeno cele prosle godine.
Uništenje je počelo zajedničkim saopštenjem!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
igoork

Post by igoork »

slanobarac wrote:
simicpk wrote:Na jednoj utakmici unisteno je sve sto je uradjeno cele prosle godine.
TACNO!

A evo vidim svi BG mediji su nas docekali na penal kao nikada!

Naslovi su u stilu bruka sramota itd. Ne kazem da nije istina, naprotiv bruka je astronomskih razmera.

Ali voleo bi da vidim takav naslov za Partizan i Zvezdu kada ih naguze Dinamo iz Tbilisija i slicni.

Prosuli smo sve sto smo uradili u predhodnoj sezoni.
Svi se sprdaju sada i citiraju Stanojeviceve reci "Uzmite koji bod u Evropi pa onda pricajte o regularnosti, ne ispadajte u predkolima".

Svi znamo da to ne pije vodu ali eto, covek ispadne upravu, sami sebi jamu kopamo.

A mi cinimo kao navijaci najvece zlo nasem klubu jel ne cinimo nista konkretno nego stalno samo na forumu.

Mi smo direktno odgovorni za sve, jer se nismo organizovali odma, posle saopstenja i da odradimo proteste!

Ovako tu smo gde smo, svi se dobro zapitajte... :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Igore, ne tako davno, posle cirkusa nakon kupa, predlozili smo da se zakljucaju sve teme sem teme o upravi.

Da li je sada dogorelo do noktiju ili cemo i dalje da laprdamo o transferima, modelima privatizacije i ostalim trivijalnim stvarima?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
igoork

Post by igoork »

Lala sa zapada wrote:Igore, ne tako davno, posle cirkusa nakon kupa, predlozili smo da se zakljucaju sve teme sem teme o upravi.

Da li je sada dogorelo do noktiju ili cemo i dalje da laprdamo o transferima, modelima privatizacije i ostalim trivijalnim stvarima?
Ako se to sada ne ucini, ja ne znam kada ce!
Odma treba sve da se zakljuca i samo tema Uprava da se ostavi.

Svaki komentar je suvisan i svaka rasprava sem o upravi je u ovome momentu suvisna!

Mora da se presece vec jednom, nama bolje nece biti nikada ako ovako nastavimo.
Bice idalje po sistemu korak napred pa dva nazad, ja vise za to nemam zeludac.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
soderstorm

Post by soderstorm »

igoork wrote:
Lala sa zapada wrote:Igore, ne tako davno, posle cirkusa nakon kupa, predlozili smo da se zakljucaju sve teme sem teme o upravi.

Ako se to sada ne ucini, ja ne znam kada ce!
Odma treba sve da se zakljuca i samo tema Uprava da se ostavi.

Svaki komentar je suvisan i svaka rasprava sem o upravi je u ovome momentu suvisna!

Mora da se presece vec jednom, nama bolje nece biti nikada ako ovako nastavimo.
Bice idalje po sistemu korak napred pa dva nazad, ja vise za to nemam zeludac.
Neznam za vas ja sam vec sto sta rekao Bati kad smo se mimoilazili kod stadiona a ovim ostalima cu reci kad odem do Veternika.
slanobarac

Post by slanobarac »

soderstorm wrote:Neznam za vas ja sam vec sto sta rekao Bati kad smo se mimoilazili kod stadiona a ovim ostalima cu reci kad odem do Veternika.

I kakva je reakcija?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

slanobarac wrote:
A nastavljeno guženjem petokraci u Novom Sadu. Da su se tad bavili fudbalom, a ne čestitkama i prostiranjem crvenog tepiha, sledeće nedelje bi igrali protiv Ventspilsa, i to gotovo sigurno s Milinkovićem na klupi...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
kowalski

Post by kowalski »

E da, spominjali su neki ovde Hajduk iz Splita, kao primer za organizovanje, statut, i štatijaznam još... Pa eto, prekosutra igraju sa Barsom.
Image
Akcent

Post by Akcent »

Kad smo kod marketinga kluba. Obradovalo me to sto su se pre utakmice mogli kupiti Vosini sesiri, salovi, zastave ispred zapadne tribine. Sad ne znam da li je uprava zasluzna za to ili ne ali jako lepo.
A i sve cesce vidim po gradu pored obelezja blizanaca i nasa. Npr, sad se mogu lako naci carape i kacketi sa Vosinim grbom i to je jako lepo.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
budababa

Post by budababa »

Ovaj forum traje već deset godina, a mnoge su uprave za to vreme prodefilovale kroz klub, pa se nismo zaključavali. Na to zaboravite. Ko smatra da treba da piše samo o upravi, neka to i čini, ali ovaj forum nije zamišljen da se isključivo bavi samo upravom i tako će i ostati. Ako se nekome ne sviđa takva odluka, ima još par foruma koji su vezani za FK Vojvodina, predložite tamo istu meru, pa možda i prođe.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply