Marketing kluba
- Red Marquis
- Moderator
- slanobarac
TACNO!slanobarac wrote:Uništenje je počelo zajedničkim saopštenjem!simicpk wrote:Na jednoj utakmici unisteno je sve sto je uradjeno cele prosle godine.
A evo vidim svi BG mediji su nas docekali na penal kao nikada!
Naslovi su u stilu bruka sramota itd. Ne kazem da nije istina, naprotiv bruka je astronomskih razmera.
Ali voleo bi da vidim takav naslov za Partizan i Zvezdu kada ih naguze Dinamo iz Tbilisija i slicni.
Prosuli smo sve sto smo uradili u predhodnoj sezoni.
Svi se sprdaju sada i citiraju Stanojeviceve reci "Uzmite koji bod u Evropi pa onda pricajte o regularnosti, ne ispadajte u predkolima".
Svi znamo da to ne pije vodu ali eto, covek ispadne upravu, sami sebi jamu kopamo.
A mi cinimo kao navijaci najvece zlo nasem klubu jel ne cinimo nista konkretno nego stalno samo na forumu.
Mi smo direktno odgovorni za sve, jer se nismo organizovali odma, posle saopstenja i da odradimo proteste!
Ovako tu smo gde smo, svi se dobro zapitajte...

U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- Lala sa zapada
Ako se to sada ne ucini, ja ne znam kada ce!Lala sa zapada wrote:Igore, ne tako davno, posle cirkusa nakon kupa, predlozili smo da se zakljucaju sve teme sem teme o upravi.
Da li je sada dogorelo do noktiju ili cemo i dalje da laprdamo o transferima, modelima privatizacije i ostalim trivijalnim stvarima?
Odma treba sve da se zakljuca i samo tema Uprava da se ostavi.
Svaki komentar je suvisan i svaka rasprava sem o upravi je u ovome momentu suvisna!
Mora da se presece vec jednom, nama bolje nece biti nikada ako ovako nastavimo.
Bice idalje po sistemu korak napred pa dva nazad, ja vise za to nemam zeludac.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
-
Neznam za vas ja sam vec sto sta rekao Bati kad smo se mimoilazili kod stadiona a ovim ostalima cu reci kad odem do Veternika.igoork wrote:Ako se to sada ne ucini, ja ne znam kada ce!Lala sa zapada wrote:Igore, ne tako davno, posle cirkusa nakon kupa, predlozili smo da se zakljucaju sve teme sem teme o upravi.
Da li je sada dogorelo do noktiju ili cemo i dalje da laprdamo o transferima, modelima privatizacije i ostalim trivijalnim stvarima?
Odma treba sve da se zakljuca i samo tema Uprava da se ostavi.
Svaki komentar je suvisan i svaka rasprava sem o upravi je u ovome momentu suvisna!
Mora da se presece vec jednom, nama bolje nece biti nikada ako ovako nastavimo.
Bice idalje po sistemu korak napred pa dva nazad, ja vise za to nemam zeludac.
- slanobarac
A nastavljeno guženjem petokraci u Novom Sadu. Da su se tad bavili fudbalom, a ne čestitkama i prostiranjem crvenog tepiha, sledeće nedelje bi igrali protiv Ventspilsa, i to gotovo sigurno s Milinkovićem na klupi...slanobarac wrote:Uništenje je počelo zajedničkim saopštenjem!simicpk wrote:Na jednoj utakmici unisteno je sve sto je uradjeno cele prosle godine.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Kad smo kod marketinga kluba. Obradovalo me to sto su se pre utakmice mogli kupiti Vosini sesiri, salovi, zastave ispred zapadne tribine. Sad ne znam da li je uprava zasluzna za to ili ne ali jako lepo.
A i sve cesce vidim po gradu pored obelezja blizanaca i nasa. Npr, sad se mogu lako naci carape i kacketi sa Vosinim grbom i to je jako lepo.
A i sve cesce vidim po gradu pored obelezja blizanaca i nasa. Npr, sad se mogu lako naci carape i kacketi sa Vosinim grbom i to je jako lepo.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Ovaj forum traje već deset godina, a mnoge su uprave za to vreme prodefilovale kroz klub, pa se nismo zaključavali. Na to zaboravite. Ko smatra da treba da piše samo o upravi, neka to i čini, ali ovaj forum nije zamišljen da se isključivo bavi samo upravom i tako će i ostati. Ako se nekome ne sviđa takva odluka, ima još par foruma koji su vezani za FK Vojvodina, predložite tamo istu meru, pa možda i prođe.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...