1. kolo: Vojvodina-Radnicki (KG) 1:1

Prognozirate konacan ishod:

Poll ended at Mon Aug 15, 2011 7:43 pm

1
37
47%
X
29
37%
2
12
15%

Total votes: 78

SlaninarNS

Post by SlaninarNS »

shecky wrote:Pa naravno da nas nece prenositi na TV..a kako igramo i bolje je sto je tako.
@SlaninarNS..stoji to sto si reko na kraju ali ne zaboravi..ako samo bukvalno razmisljamo tom logikom,nama mogu pred nosom da ugase klub a mi cemo opet samo navijati ..msm znam sta si hteo reci kontam..ali nije bas ispalo tako.
Vidimo se u 20h tamo di treba.
Биће времена и за критике ! Прво 90 мин. да навијамо и да их бодримо како доликује,па макар губили и 5:0 ! Ал после 90 мин. ће добити своје ! А такође и ови кловнови !

А нас што више буде на стадиону,то ћемо лакше да се изборимо против свега ,јер на крају крајева,маса је мама !
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
shecky

Post by shecky »

Stoji to sto kazes.. ali pppp lol kad bi izgubili sa 5-0 od njih pa ja msm da bi bilo bar 10 dead ppl oko mene ,od nervoze....nzm kako drugi gledaju na neke stvari..ali ako ti ides da navijas i neko te zajebava i to pravo u facu..a ti i dalje navijas ..ne kontam poentu i smisao,to sam hteo da kazem.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Kriza drma klub na svim nivoima.
Imamo krizu u upravljajnu (rukovodjenju), trenaznom delu, cak i u navijackom (ciribu-ciriba se ne nazire).
Jasno, sve se to reflektuje i na igrace, koji su ogledalo stanja u klubu.
Nadam se samo da ste svi spremili stomak za (jos jedan) "prijateljski" rastanak Alfa klovna kluba sa (jos jednim) trenerom, koji ce opet biti "veliki" strucnjak, samo sa nedostatkom srece (je li), uostalom kao i svaki sto je bio na rastanku. Onda sledi lutanje, Dzimi, Beki i ostala kompanija, verovatno koja tuzba za neizmirena dugovanja, a onda, naravno, pojavice se odredjeni koji ce nas podsecati na to sta je sve taj Alfa klovn ucinio za nas i da zasluzuje jos jednu sansu (od bezbroj koliko ih je ostalo verovatno, po njima).

Covece, hoces li otici vec jednom?

p.s. MOLIM TE
Last edited by Grba_NS on Fri Aug 12, 2011 2:54 pm, edited 1 time in total.
Dejan

Post by Dejan »

Војводина : Раднички 1923
Главни судија: Караџић Милан
Помоћни судија 1: Станојевић Бојан
Помоћни судија 2: Карановић Дарко
Четврти судија: Гогић Миодраг
Посматрач: Савић Здравко
Делегат: Ваван Драган
kowalski

Post by kowalski »

Igraci jutros jednoglasno: "gazimo ih"

That's the spirit my son :yesss:
Image
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Meni se čini da će ova tekma u mnogom odlučiti kakvu ćemo sezonu imati, kako na terenu, tako i na tribinama. Pobedimo li, možemo se izdići iz mulja u kom trenutno nepomično stojimo, izgubimo li vrlo verovatno će kola nezaustavljivo nizbrdo.
Oni mečkari će doći napaljeni kao seoski pas na skotnu kuju i treba im dati do znanja da su došli u grad gde je tvrdo. Sutra, stoga, moramo od prve minute da režimo, urlamo, pljujemo i psujemo koliko god naši bolesni mozgovi su u stanju toga da proizvedu. Vidimo se na stadionu!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
kowalski

Post by kowalski »

Mogu biti napaljeni kao mladi macor u februaru, taj tim je prvi kandidat za ispadanje iz tsl, bez bilo kakvog pojacanja u odnosu na proslu sezonu. Ako njih ne nakantamo, bolje da nas nema.
Image
Junior

Post by Junior »

Bio sam sprecen da prisustvujem sastanku,ali siguran sam da ste se dogovorili oko svega :)

U subotu moramo imati strpljenja,igraci su pod ogromnim pritiskom i nikako ne bi valjalo da im otezavamo time sto cemo im zvizdati za vreme utakmice. Ako lose odigraju,rezultat bude nepovoljan,na kraju utakmice neka cuju sta mislimo. Ali za vreme meca mi smo ti koji treba da ih nose,podrzavaju,daju adrenalin!

Takodje,mislim da je krajnje vreme da prestanemo da se smejemo Supicu. Momku je sigurno veoma neprijatno da brani kad cuje takve rekacije. Ako nastavimo sa tim samo cemo pogorsati situaciju.

Mi,navijaci,igramo veliku ulogu na subotnjoj utakmici. Uprkos katastrofi u Evropi,u gradu vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu i moramo tu pozitivnu energiju da usmerimo na teren!

Vidimo se!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Bez obzira na tezak period u komese nalazimo, valjda je svima jasno da je jedini nacin da se krene prema izlasku iz tunela u kom smo a ciji se kraj ne nazire pobeda na otvaranju sezone. Valjda ce ekipa konacno da se probudi...
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

kowalski

Post by kowalski »

Nepotrebno dizete tenziju, pogotovo kad se uzme u obzir ko nam je sutra protivnik. Ova utakmica ce biti kao npr proslogodisnja protiv Cacka ili Smedereva na nasem stadionu. Oni nece preci pola, i dobice 3-4 gola. Taman da se podsete nekoliko prethodnih gostovanja u NS. (8:1, 5:0, 2:0 itd)
Image
ice

Post by ice »

Grba_NS wrote:Kriza drma klub na svim nivoima.
Imamo krizu u upravljajnu (rukovodjenju), trenaznom delu, cak i u navijackom (ciribu-ciriba se ne nazire).
Jasno, sve se to reflektuje i na igrace, koji su ogledalo stanja u klubu.
Nadam se samo da ste svi spremili stomak za (jos jedan) "prijateljski" rastanak Alfa klovna kluba sa (jos jednim) trenerom, koji ce opet biti "veliki" strucnjak, samo sa nedostatkom srece (je li), uostalom kao i svaki sto je bio na rastanku. Onda sledi lutanje, Dzimi, Beki i ostala kompanija, verovatno koja tuzba za neizmirena dugovanja, a onda, naravno, pojavice se odredjeni koji ce nas podsecati na to sta je sve taj Alfa klovn ucinio za nas i da zasluzuje jos jednu sansu (od bezbroj koliko ih je ostalo verovatno, po njima).

Covece, hoces li otici vec jednom?

p.s. MOLIM TE
Nije sve baš tako crno-belo kako možda neki misle.
Ono što je najvažnije niko normalan ne podržava ovu upravu niti ima želju da ih brani.
Međutim, nije lako postići neke stvari u ovoj problematičnoj državi, ipak nešto se dešava i moramo biti strpljivi, mada dosta toga zavisi i od nas i od toga da li smo spremni da konkretno nešto uradimo i damo svoj doprinos, uglavnom na stadionu, a nažalost neki od nas i dalje nisu spremni ni na to.
Žao mi je što malo veći broj ljudi nije došao na sastanak (mada sam ja prezadovoljan sa brojem koji je bio zajedno na oba sastanka računajući i to je za početak dovoljno da se neke stvari urade i ostvare), eto za neke stvari koje se stalno provlače po forumu bi ste dobili i objašnjenje, ali šta da vam radim kada je tako.
Sledi meč sa Kragujevcem, jako bitan, ovaj meč će dati možda i odgovore na neka pitanja, a pozivam sve forumaše koji su želeli iskreno da dođu na sastanak, a bili su sprečeni da dođu na veliko okupljanje naših ljudi (biće tu mešano deo severa i zapad,sve ljudi koji imaju slična razmišljanja) pred utakmicu u subotu.Ovo neće biti puko i jedino okupljanje, već će se neke stvari razvijati dalje na korist svih nas.
Svako ko želi da dođe neka se radi toga javi meni ili milans-u da bi dobio potrebne informacije.

Veliki pozdrav za sve koji su bili na okupljanju, drago mi je da sam vas sve upoznao.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
TomaNS

Post by TomaNS »

kowalski wrote:Nepotrebno dizete tenziju, pogotovo kad se uzme u obzir ko nam je sutra protivnik. Ova utakmica ce biti kao npr proslogodisnja protiv Cacka ili Smedereva na nasem stadionu. Oni nece preci pola, i dobice 3-4 gola. Taman da se podsete nekoliko prethodnih gostovanja u NS. (8:1, 5:0, 2:0 itd)
Bilo bi super, ali sam poprilicno siguran da nece biti tako... A to "kad se uzme u obzir ko nam je protivnik" je poprilicno potcenjivacki pristup, mislim da ce Radnicki na kraju sezone biti svega par bodova iza Vose...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
ice

Post by ice »

Radnički je po kvalitetu jedna od najslabijih ekipa u ligi to je sasvim sigurno, pa oni su i u Telekom ligi bili što se toga tiče prosečan tim.Malo su se pojačali, ali to je slabo, pogotovo što su doveli neke igrače spolja za koje niko ne zna ko su i šta su.
No, iza Radničkog stoje opasni ljudi, da ne pričam koji i to je njihova najveća snaga i zato sam siguran da neće igrati beznačajnu ulogu u ligi.

Nas ipak oni ne treba da zanimaju, a pre svega na nama navijačima je da odradimo svoje, a nakon utakmice ćemo videti šta će nam naši servirati i kako da se prema tome postavimo (naravno ne treba sada neko bukvalno da se hvata za moje reči i pokreće priču tipa šta ako gubimo 5:0 da li onda treba da se tapše u 90-om minutu) .
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Locked