Oasis wrote:Možda nije prava tema, ali moram da pitam. Da li smo zaista toliko u manjini na Telepu i Naselju? Prošao sam pre neki dan i bukvalno se skenjao.

Молери...
Oasis wrote:Možda nije prava tema, ali moram da pitam. Da li smo zaista toliko u manjini na Telepu i Naselju? Prošao sam pre neki dan i bukvalno se skenjao.
Blizina Veternika je uticala sigurno, ali svejedno, nisam bio na Naselju mesecima i zalomilo se da odem baš pred meč sa ciganima i umalo me srčka nije uhvatila. Jeste posle nešto i prešvrljano, ali nedovoljno.stormer wrote:Ja sam sa Naselja i mogu ti reci da je ovde stanje kriticno, a cuo sam da je na Telepu jos gora situacija... Medjutim, ima nas dosta na Naselju koji navijamo za Vosu samo sto se, da tako kazem, ne eksponiramo toliko koliko ova deca koja su se povampirila i skrabaju gde god stignu... Jbga, steta za NN koje je pre bilo poznato kao jedan od vecinski nasih krajeva...Oasis wrote:Možda nije prava tema, ali moram da pitam. Da li smo zaista toliko u manjini na Telepu i Naselju? Prošao sam pre neki dan i bukvalno se skenjao.
Na žalost, situacija je i te kako kritična u tim delovima. A da stvar bude još gora, to su delovi grada sa možda najvećim brojem stanovnika i ogromnim navijačkim potencijalom...Uvek sa tobom wrote:Oasis wrote:Možda nije prava tema, ali moram da pitam. Da li smo zaista toliko u manjini na Telepu i Naselju? Prošao sam pre neki dan i bukvalno se skenjao.
Молери...
Brick Liman wrote:Mislim da je glupa priča da grafiti ne igraju nikakvu ulogu pri opredeljivalju mlađih naraštaja za koga će navijati. Daću vam za primer svoj kvart - Liman. Potpuno je ukrašen FCV grafitima i muralima. U takvom okruženju je pojava nekog mladog navijača vojnog ili policijskog kluba na nivou statističke greške. U kvartu ako i ima navijača BG šljama, to veoma oprezno kriju. Jedan od razloga je i što im je i vizuelno dato do znanja u čijem su bunjištu.
Ja sam se takođe frapirao i dobijao nekontrolisane napade besa i poriva za nasiljem kad sam video sličnu situaciju, samo u cigansku korist, na Naselju, kao i potpuno usran Telep. Ako se po tom pitanju nešto brzo ne promeni, ne smem ni da zamislim u kom duhu će rasti generacije koje odrastaju u tim kvartovima. Ne sme se to tako olako shvatati, nego se mora delati po tom pitanju. Naročito ako se ima u vidu da navijačke centrale BG klubova obilato pomažu (i finansijski), posebno ciganija, ovu skupinu hohštaplera i domaćih izdajnika i imaju dobro osmišljen osvajanja ovih kvartova u BG centrali. Raditi, raditi, raditi!