Drago mi je da tako studiozno prilaze tom problemu! Zajeban je to posao...Zelja95 wrote:Ja koliko sam cuo...Shop ce se otvoriti kroz naredne 2 godine...rade na tome da otvore pre proslave 100 godisnjice...
Prodavnica navijačke opreme
Re: Prodavnica navijacke opreme
Sreca pa nam je stogodisnjica relativno blizu!
Ne znam da li je bila prica o ovome.
Zanima me gde u gradu mogu da kupim kancelarijski pribor sa Vosinim motivima?
Dakle, hemijske olovke, one male blokove, zastavice za stol, podlogu za mis i slicno?
"Renoviram" radni stol
a i dobijam neke goste (navijace titovih blizanaca) pa da ih malo
isprovociram sa takvim poklonima
Hvala unapred na odgovoru!
Zanima me gde u gradu mogu da kupim kancelarijski pribor sa Vosinim motivima?
Dakle, hemijske olovke, one male blokove, zastavice za stol, podlogu za mis i slicno?
"Renoviram" radni stol

isprovociram sa takvim poklonima

Hvala unapred na odgovoru!

- Ultra slanina
Колико знам нема нигде да се узме тога, можеш урадити сам на своју руку (не знам колико је то исплативо), а и нешто сам начуо да ће ускоро у Фирмином шопу бити опет шоља и пепељара. Евентуално можда можеш погледати у оним радњама по центру који имају којекаквих ситница са војвођанским мотивима па се можда и ту нађе штогод везано за ФКВ.
Ja mislim da se stvarno treba otvoriti neki shop Vose, za sve ljud koi prate Vosu a nisu iz NS-a ( tu ukljucujem i mene)
. Ovako ja stvarno ne znam odakle da nabavim rekvizite. Ima li neko bilo kakvu ideju?

Једем лук и сланине навијач сам Војводине
- Uvek sa tobom
Једино где можеш тренутно јесте Фирмин шоп,северна трибина стадиона од 17 до 19ч.Тренутно се могу наћи мајце,дечије мајце,заставице за кола,а ускоро стиже и ситни ивентар пепељаре,шоље,кригле...andi_fkv wrote:Ja mislim da se stvarno treba otvoriti neki shop Vose, za sve ljud koi prate Vosu a nisu iz NS-a ( tu ukljucujem i mene). Ovako ja stvarno ne znam odakle da nabavim rekvizite. Ima li neko bilo kakvu ideju?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ускоро ће и нови дуксевиUvek sa tobom wrote:а ускоро стиже и ситни ивентар пепељаре,шоље,кригле...

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Ako vec uprava ne snabdeva radnje sa Vosinim dresovima...onda ih treba pitati pa lepo dati da se dresovi prodaju u Firminom shopu.
Ako slucajno stignu neki novi artikli, MOLIM VAS obavestite me. 

Друже иди на Фирмин форум и наћићеш топик Ф89 ШОП...и ту прати.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
edit:
10) Poruke moraju biti čitko napisane. Molimo Vas da se pridržavate gramatičkih pravila pri pisanju. Vodite računa o velikim i malim slovima, interpunkciji i redosledu reči u rečenici. Pišite postove kao da pišete pismo ili e-mail.
Grba_NS
10) Poruke moraju biti čitko napisane. Molimo Vas da se pridržavate gramatičkih pravila pri pisanju. Vodite računa o velikim i malim slovima, interpunkciji i redosledu reči u rečenici. Pišite postove kao da pišete pismo ili e-mail.
Grba_NS
Banujte me molim vas 

Nije bilo nista novo vec duze vreme pa evo konacno ima nesto. Hvala, ipak.Bogdan96 wrote:Друже иди на Фирмин форум и наћићеш топик Ф89 ШОП...и ту прати.
Re: Prodavnica navijačke opreme
Izvinjavam se administratoru na pocetnicke greske u pisanju ! Sve je to zbog manjka vremena.....pa ''ko zuri taj onda i gresi''..... Gledacu da se ne ponovi......Uzgred posto nigde nema da se kupi kacket naseg voljenog kluba sa grbom naravno, jel moze makar negde da se kupi ili naruci samo grb kluba i onda se samo stavi to jest usije na zeljeni kacket ! unapred zahvalan !
Banujte me molim vas 

Bilo sta vezano za nas voljeni klub a sto se tice nekakvih obeležja ili ti simbola kluba ne postoji da se kupi.Jedino u domacoj radinosti da se odradi,verovao ili ne ali tako je mi nemamo marketing kluba.
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
ernesto wrote:Izvinjavam se administratoru na pocetnicke greske u pisanju ! Sve je to zbog manjka vremena.....pa ''ko zuri taj onda i gresi''..... Gledacu da se ne ponovi......Uzgred posto nigde nema da se kupi kacket naseg voljenog kluba sa grbom naravno, jel moze makar negde da se kupi ili naruci samo grb kluba i onda se samo stavi to jest usije na zeljeni kacket ! unapred zahvalan !
Погледај у "Мурке" спорту на СПЕНСУ, скоро 100% сам сигуран да имају качкет са Вошиним грбом.
Сутра ћу ти потврдити информацију, а ако имаш времена иди већ данас.
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........