Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
johnny

Re: Marketing kluba

Post by johnny »

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/p ... 125304.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Cisto da se podsetite sta da ne narucujete... Posebno obratiti paznju na grebatorski samoprozvani dzet set, u narodu poznat kao polusvet.
Simica

Post by Simica »

Klub je nekada koristio prostorije u sadasnjoj ulici Ilije Ognjanovica , za administraciju i sezonske. A i prostor gde se odigravala tombola. Sta se tu izdesavalo i ko sada koristi te prostorije?
Tombola bi bila odlicno mesto za klupsku kafanu, sastajaliste navijaca.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Klupske prostorije su bile u ulici Ignjata Pavlasa, a sada su tamo, ako se ne varam, stanovi za igrace.

Kako su ljudi pricali, tombola je donosila odlican prihod klubu, a zatvorena je naprasno. Mesto je prvoklasno, a da li je i dalje pristupacno klubu, nemam pojma.
johnny

Post by johnny »

Navodno, gradske vlasti planiraju da u bivsoj tomboli naprave muzej fotografije...
Da li je taj prostor vlasnistvo FKV ili smo bili u zakupu, stvarno ne znam.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Forumas ernesto nam je poslao sledece fotke.

Image

Image

Njegov prijatelj Amerikanac :)
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
King

Post by King »

Ima stomak ko pravi lala :cheers:
Владика
Administrator

Post by Владика »

johnny wrote:Da li je taj prostor vlasnistvo FKV ili smo bili u zakupu, stvarno ne znam.
Ако буде Музеј фотографије то ће бити добро за медијску промоцију клуба јер иза те акције стоји чика Бора Миросављевић. Била би то и нека правда јер је управо Чика Бора стајао иза акције да се покрене томбола ФК Војводина. То је још увек само у фази теорије јер Музеј фотографије се оснива већ задњих двадесетак година.
Што се тиче самог простора тамо смо били само у закупу.
http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... f=5&t=1399
ernesto

Post by ernesto »

Hvala ogi ! Zaraza se siri ! Dovodim ga dogodine makar na jednu tekmu i gledacu da to bude protiv jednog od blizanaca ! Pozdrav
Banujte me molim vas :beg:
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ovo su samo "radne verzije", koje će se nadograditi, a svakako da ima šta da se promeni i dopuni!

[video]http://www.youtube.com/watch?v=yBE4GZP5gLU[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=AKsw_IrnPpc[/video]
Stexman

Post by Stexman »

Jel se meni cini ili ova devojka-narator u ovom videu(inace jako slatka :) ) nosi dres sa kontra bojama!?
Malo je bezveze to, ali lepo stoji ovoj devojci!
dapokalypto

Post by dapokalypto »

I ja bih rekao da je dres koji nosi naopako :D
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Ja sam odusevljen kako izgleda unutar FC Vujadin Boskov... Imao sam do sad samo prilike da gledam trening na onim malim tribinama, tj. nikad nisam ulazio.. Zaista imaju ekstra uslove, valjda imaju i dobre plate koliko sam cuo (samo ne verujem da su redovne, da li neko moze to da potvrdi ili?), imaju saune, bazene, teretane, apartmane etc. i opet ne igraju onako kako bi trebali... Pa moj komsija radi kao ekonom u Zvezdi i cak ni oni nemaju takve uslove i ako se stalno prse da su "najjaci" srpski klub.

Nego, nesto drugo sam hteo da pitam. Naime, da li postoji neka mogucnost da FK Vojvodina pocne da prodaje ulaznice za utakmice preko interneta, recimo preko iticket.rs ili ticketline.rs. Pa valjda savremen fudbalski klub treba da ima tu mogucnost, a ne da navijaci kao na pocetku fudbalske istorije idu u p.m. da kupuju karte. Das iticket-u ili sta ja znam koji procenat ali bar znas tacno koliko si prodao, tacno se zna koliko je uzeto, ovako ko zna koliko karata se proda, i onda nagadjanja oko broja navijaca (kad mi pocnu oni sa zurnala, monda etc. sa "oko 4000" a bilo i vise od 5 soma) itd. I naravno online shop da se konacno otvori. Ponovo da se osvrnem (izvinjavam se) na vecite: Neki ce reci pa pola Srbije navija za njih, ali ipak, oni zahvaljujuci tim online prodavnicama svojih artikla zaradjuju ogroman novac za srpske uslove, to sto te pare Djuric i Lukic sebi trpaju u dzep nas nije briga, sustina je da bi to sigurno donelo dobar deo dodatnih prihoda klubu, jer iskreno, mnogi od nas bi voleli da kupe dres, sal, ili bilo koju sitnicu (pogledajte njihove online shopove, napravili su sve i svasta, podigli cenu do boga milog i opet prodaju) i da nas klub na tome zaradi. Meni prvom ne bi bilo zao da dam i pored svog mizernog primanja sto imam pored studija da dam nekih 250 evra godisnje za FKV (sto ulaznice, sto shop, sto prevoz).
djape_ns

Post by djape_ns »

http://www.fkvojvodina.rs/2011/09/web-s ... vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Izvinjavam se što ovde pišem ovaj post, ali nisam znao gde bi bilo prikladnije. Zanima me da li neko može da postavi sliku druge Vošine šampionske generacije (po mogućstvu u što većoj rezoluciji) ili da mi kaže gde bih mogao da je skinem. Tražio sam na ovom sajtu i uopšte na netu, ali nisam mogao nigde da je nađem, sem onih jako sitnih sličica. Takođe, bio bih izuzetno zahvalan da neko ispod napiše i imena igrača (redosledom kako stoje) na slici. Znam da je nije pohvalno što ne znam sve igrače i sam, ali želeo bih da uramim tu sliku i okačim je na zid svoje sobe. Unapred zahvalan
Zelja95

Post by Zelja95 »

Zna li neko sta je sa oficijalnim Vosinim sajtom? Vec 2 3 dana ne radi :?
Post Reply