Pa za tebe koji si verovatno skoro počeo da pratiš Vošu i bio možda na par utakmica, to sve što si rekao stoji.Schteph_F89 wrote:A sta ako je ovo najbolje sto trenutno mozemo?Sta ako bude jos gore?Nismo mi kao navijaci potpisali ugovor sa klubom da cemo navijati samo ako bude po nasem!Mislim da mnogi ovde daju sebi za pravo da se uplicu u stvari za koje nisu kao prvo kompetentni a kao drugo nije njihov posao.Mi imamo tu cast da budemo bliski sa klubom,da se dopisujemo sa jednim trenerom,igracima...i ta bliskost je jedinstvena i to treba postovati!Sad bi mi da odredjujemo sastav,da dovodimo igrace i ne znam ni ja sta sve...Mozemo dati predlog,kritiku naravno ali tek kad se steknu uslovi za to!Treba malo da se spustimo na zemlju i radimo ono sto je u nasoj mogusnosti a to je navijanje i bodrenje!
Za neke od nas koji su više decenija proveli uz klub i nadživeli mnoge uprave i igrače, sigurno neće biti dovoljno čisto bodrenje i dopisivanje sa bivšim trenerom.
Na tvoje konstatacije da je ovo možda najbolje što trenutno možemo, paa, hajde malo prelistaj istoriju FKV, mi smo se u staroj državi ravnopravno borili u jačoj konkurenciji i igrali u polufinalu tadašnjeg Kupa Šampiona, a sada kao ne možemo više..
Već sam savetovao mlađim junošama da malo iskuliraju pre nego što počnu da dele lekcije.
A što se tiče kompetentnosti, uprava sve vrvi od sposobnih i kompetentnih