Ne kontam šta si ovim hteo da kažeš?andi_fkv wrote:Videcete u zimskom transfer roku. BOMBAAA !!!
Da znaš nešto što mi ne znamo ili...?
Ne tražim odgovor koja je to BOMBA, već da li imaš 100% info.
Ne kontam šta si ovim hteo da kažeš?andi_fkv wrote:Videcete u zimskom transfer roku. BOMBAAA !!!
E pa ovako bombarder:andi_fkv wrote:Videcete u zimskom transfer roku. BOMBAAA !!!
Zasto vecito moras da proizvodis tenziju svojim postovima?!slanobarac wrote:E pa ovako bombarder:
1. napolju je 30 stepeni- pre mesec dana završen letnji prelazni rok a ti si već prešaltovao na zimski????
2. nema, zapamti dobro, nema te bombe koja može toliko dobro odjeknuti a da nama bude bolje
3. ili kaži šta imaš ili ćuti, nemoj nas zamlaćivati jer ima mnogo važnijih stvari koje ovaj klub treba da uradi a ne da se bavi bombama.
Danijel Aleksić: ''Ne mogu da ostanem u Vojvodini...''
IZVOR: SPORTSKE.NET, NOVOSTI.RS
Prerani odlazak u inostranstvo definitivno se nije posrećio Danijelu Aleksiću. Zvanično fudbaler Đenove na pozajmici u Kavali, zbog poznatih događaja u grčkom klubu sada trenira sa fudbalerima Vojvodine, kako bi održao formu.
Naravno, Aleksićevo prisustvo na treninzima ''lala'' odmah je izazvalo spekulacije oko njegovog eventualnog povratka u Vojvodinu.
Međutim, mladi fudbaler ne smatra realnom takvu opciju.
''Grčka Kavala, klub kojem me je Đenova pozajmila, praktično je ispala iz lige. Preostalo mi je da treniram u mojoj Vojvodini i da sačekam rasplet novonastale situacije. Ne mogu da ostanem u Vojvodini, ovde sam kako bih ostao u formi'', izjavio je Aleksić.
Treneru Vukićeviću je drago što klub može da pomogne svom nekadašnjem igraču u ovoj situaciji, ali ni on ne može da kaže nešto više o mogućem transferu Aleksića u Vojvodinu.
''Drago mi je što Vojvodina vodi računa o svojim igračima, bilo bivšim, ili sadašnjim. Aleksić trenira sa nama, ali ne mogu ništa više da kažem, obzirom da ne znam njegove planove'', izjavio je Dejan Vukićević.
Vuke, ja ti mogu reci za Kojasevica, i to iz prve ruke jer mi je dobar prijatelj navijac Sarajeva i basVuke wrote:Ovde ima info za vecinu, ali me zanima kakvi su igraci Kojasevic, Kosanovic, Balima i Bagajoko!?
Nisam hteo nista lose da kazem. Samo mislim da cemo u ovom roku dovesti neka kvalitetna pojacanja.slanobarac wrote:E pa ovako bombarder:andi_fkv wrote:Videcete u zimskom transfer roku. BOMBAAA !!!
1. napolju je 30 stepeni- pre mesec dana završen letnji prelazni rok a ti si već prešaltovao na zimski????
2. nema, zapamti dobro, nema te bombe koja može toliko dobro odjeknuti a da nama bude bolje
3. ili kaži šta imaš ili ćuti, nemoj nas zamlaćivati jer ima mnogo važnijih stvari koje ovaj klub treba da uradi a ne da se bavi bombama.