Marketing kluba
Re: Marketing kluba
http://www.fkvojvodina.rs/2011/10/panonski-dvoboj/" onclick="window.open(this.href);return false;
По мени, изузетно леп текст пред утакмицу са Хајдуком. Културан, одмерен...-Господски.
По мени, изузетно леп текст пред утакмицу са Хајдуком. Културан, одмерен...-Господски.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
-
naravno,...i da volim da se svadjam to bih radio na stadionu nisam od tzv kucaca koji su mnogo ludi i jaki preko neta. da me ne shvati bilo ko pogresno,po nekim mojim kriterijuma za koje sam skolovan i kvalifikovan da pricam ovo je bitna tema, ne toliko naravno krucijalna, ali je bitna. nije da nema para i kombinacija u tim tehnickim ugovorima...a mi smo i dalje u kombinaciji iz 2009 , godine nema nista novo sto mi je veoma sumnjivo znajuci kako se radi u nasem fudbalu...West Ham wrote:Opomena, ako si to tako shvatio, se odnosila na tvoj komentar (ne)objektivnosti foruma.
Naravno da je ovo forum svih nas, naravno da ovde nema vlasti, i naravno da je pitanje bitno. Čak veoma bitno...
STO SE RADI
-
Koliko ja znam, u sezoni kada smo potpisali sa Jomom smo igrali i protiv Atletika. Ako se sećate, isterali su one tragično dizajnirane "Sevilja" dresove koji nisu imali nikakvih dodirnih tačaka sa našom tradicionalnom kombinacijom. Na insistiranje navijača uprava je tada intervenisala kod Jome da nam "vrate" našu tradicionalnu kombinaciju. Tu se moja saznanja na ovu temu završavaju, nemam pojma šta se dalje dešavalo po pitanju saradnje sa tom firmom.Vojvodinas wrote:naravno,...i da volim da se svadjam to bih radio na stadionu nisam od tzv kucaca koji su mnogo ludi i jaki preko neta. da me ne shvati bilo ko pogresno,po nekim mojim kriterijuma za koje sam skolovan i kvalifikovan da pricam ovo je bitna tema, ne toliko naravno krucijalna, ali je bitna. nije da nema para i kombinacija u tim tehnickim ugovorima...a mi smo i dalje u kombinaciji iz 2009 , godine nema nista novo sto mi je veoma sumnjivo znajuci kako se radi u nasem fudbalu...West Ham wrote:Opomena, ako si to tako shvatio, se odnosila na tvoj komentar (ne)objektivnosti foruma.
Naravno da je ovo forum svih nas, naravno da ovde nema vlasti, i naravno da je pitanje bitno. Čak veoma bitno...
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
To je bio taktički potez, mislili su da će se ovi ukenjati u gaće kad vide da je istrčala SeviljaBrick Liman wrote:Koliko ja znam, u sezoni kada smo potpisali sa Jomom smo igrali i protiv Atletika. Ako se sećate, isterali su one tragično dizajnirane "Sevilja" dresove koji nisu imali nikakvih dodirnih tačaka sa našom tradicionalnom kombinacijom. Na insistiranje navijača uprava je tada intervenisala kod Jome da nam "vrate" našu tradicionalnu kombinaciju. Tu se moja saznanja na ovu temu završavaju, nemam pojma šta se dalje dešavalo po pitanju saradnje sa tom firmom.Vojvodinas wrote:naravno,...i da volim da se svadjam to bih radio na stadionu nisam od tzv kucaca koji su mnogo ludi i jaki preko neta. da me ne shvati bilo ko pogresno,po nekim mojim kriterijuma za koje sam skolovan i kvalifikovan da pricam ovo je bitna tema, ne toliko naravno krucijalna, ali je bitna. nije da nema para i kombinacija u tim tehnickim ugovorima...a mi smo i dalje u kombinaciji iz 2009 , godine nema nista novo sto mi je veoma sumnjivo znajuci kako se radi u nasem fudbalu...West Ham wrote:Opomena, ako si to tako shvatio, se odnosila na tvoj komentar (ne)objektivnosti foruma.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Ajd i ja koju na temu Homa.
Ugovor sa Homom je, barem koliko moja informisanost dozvoljava da pricam, ubedljivo najbolji ugovor koji je ovaj klub ikada potpisao sa jednim proizvodjacem opreme. Ako gresim molim ispravku. Magacin je pun, igraci uvek igraju u novim dresovima, ne iscepanim i razmazanim, spanski partner izuzetno korektana a kvalitet opreme dobar. Iz perspektive kluba, super. S obzirom da sam bio svedok dogadjanja u klubu pre "Homine ere" i da se secam sta smo/su sve radili da nasi igraci istrce u identicnoj opremi, ne bi preterivao sa kritikama i optuzbama na racun kluba u vezi sportske opreme. Loto dresovi su bili lepi, svi to znamo, ali smo ih imali malo. Kompaniji NAAI treba da kazemo veliko hvala, jer su uvek bili uz klub kada smo (godinama trajalo) imali problem. I sve je to OK, ali nemerljivo sa danasnjom situacijom.
A dizajn ce se menjati periodicno onog momenta kada klub "namirise" profit
To je jedini razlog zasto to veliki klubovi rade. Koji je drugi? Dovedes igraca i o'ma menjas nesto u dizajnu. naravno, cena dresa prava sitnica. 100 jura pa na gore... Sada vec toliko preteruju da neki klubovi izmenjaju 4-5 garnitura po sezoni.
Par reci o tim "Sevilja" dresovima. To je jos za mog vremena pa ponesto znam. Nakon potpisivanja ugovora Homa nije bila "spremna" za nas
. U ponudi nisu imali nista slicno nasim dresovima. Cisto tehnicki problem. Klub je morao da izabere dizajn dresova u kojima ce igrati i izabrali su te. Nosili smo ih kratko, a onda su stigli standardni Vosini dresovi. Ne znam kako to sada funkcionise, ali u tom periodu Homa se pokazala kao izuzetno dobar i korektan snabdevac sportske opreme. Nikakvih problema nije bilo i uvek su se trudili da izadju u susret i urade najbolje.
Ugovor sa Homom je, barem koliko moja informisanost dozvoljava da pricam, ubedljivo najbolji ugovor koji je ovaj klub ikada potpisao sa jednim proizvodjacem opreme. Ako gresim molim ispravku. Magacin je pun, igraci uvek igraju u novim dresovima, ne iscepanim i razmazanim, spanski partner izuzetno korektana a kvalitet opreme dobar. Iz perspektive kluba, super. S obzirom da sam bio svedok dogadjanja u klubu pre "Homine ere" i da se secam sta smo/su sve radili da nasi igraci istrce u identicnoj opremi, ne bi preterivao sa kritikama i optuzbama na racun kluba u vezi sportske opreme. Loto dresovi su bili lepi, svi to znamo, ali smo ih imali malo. Kompaniji NAAI treba da kazemo veliko hvala, jer su uvek bili uz klub kada smo (godinama trajalo) imali problem. I sve je to OK, ali nemerljivo sa danasnjom situacijom.
A dizajn ce se menjati periodicno onog momenta kada klub "namirise" profit

Par reci o tim "Sevilja" dresovima. To je jos za mog vremena pa ponesto znam. Nakon potpisivanja ugovora Homa nije bila "spremna" za nas

-
niko ne spori,homa jeste dobar proizvodjac i tehnicki partner,al oni svake godine imaju inovacije u dizajnu i vec su ispred nas 2 nova dizajna...ima i sajt pa vidite...
STO SE RADI
Eto ideje, ako nekoga ne mrzi, neka izvuce nekoliko modela dresova pa da napravimo glasanje 
Koju garnituru zelimo da nasi igraci nose, a nama bude dostupno preko sopa.
http://www.joma-sport.com/page_view.php ... FilterA=FT" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.joma-sport.com/page_view.php ... FilterA=FT" onclick="window.open(this.href);return false;
Championleague 1966 and1987 Ili nasi ne znaju engleski, ili je lapsus. Verujem u prvo.Minja wrote:Eto ideje, ako nekoga ne mrzi, neka izvuce nekoliko modela dresova pa da napravimo glasanje
ФКВ
Evo ga i ovogodisnji katalog
http://issuu.com/joma-sport/docs/catalo ... ipBtn=true" onclick="window.open(this.href);return false;
http://issuu.com/joma-sport/docs/catalo ... ipBtn=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvi sve majstori nose ovu marku sportske opreme!!! Travnik, Andora...
Kao nekad, kad strepiš koga ćemo izvući u pretkolu Intertoto kupa!
To su bili dani...
Kao nekad, kad strepiš koga ćemo izvući u pretkolu Intertoto kupa!
To su bili dani...
sad ima da strepimo i od nekakvih Lihtenštajnaca...ja još ne mogu da im oprostim onu utakmicu sa Vaduzom...muka mi je gade mi se
...usta ih bolela!!!

moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Marketing sluzba vec duze vreme ima plan za otvaranje klupskog butika, razlog sto to do sada nije realizovano je iskljucivo zahvaljujuci Rabrenu! Covek jednostavno to odlaze, a direktno je nadredjen svima iz marketing sluzbe.
Ma, kakav Rabren. Kad Kan-kan naredi, ima butik da se otvori ne tog dana, nego juče!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Molim da mi se objasni zasto je bas Rabren protiv otvaranja butika jer ja ne mogu da nadjem nijadan logican odgovor?Vuke wrote:Marketing sluzba vec duze vreme ima plan za otvaranje klupskog butika, razlog sto to do sada nije realizovano je iskljucivo zahvaljujuci Rabrenu! Covek jednostavno to odlaze, a direktno je nadredjen svima iz marketing sluzbe.
To je nekoliko puta spomenuto na ovom forumu a niko nije naveo Rabrenove motive za to odlaganje...
To su price za malu decu! Sad je kao Rabren problem sto FKV u 2011. godini nema svoj butik u Novom Sadu? Grohotom se smejem...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?