021.rs wrote:Odloženo suđenje Bati Kan-Kanu zbog nameštaljki
Suđenje Ratku Butoroviću i još četvorici optuženih za nameštanje fudbalske utakmice između Vojvodine i Mladosti iz Lučana odigrane 12. decembra 2007. godine, odloženo je jer su branioci pre početka glavnog pretresa tražili da se delovi transkripta prisluškivanih razgovora izdvoje iz sudskih spisa.
Kako je naveo jedan od petorice branilaca, Ljubomir Apro, transkripti prisluškivanih razgovora zabeleženih na CD ne mogu se uzeti kao dokaz, prema odluci Kasacionog suda. Vladimir Beljanski, branilac optuženog fudbalskog sudije Mihaila Jeknića, naveo je da su pomenuti dokumenti bili dostupni istražnom sudiji i zameniku tužioca prilikom saslušanja optuženih i svedoka, a advokati ih nisu imali.
Prema navodima branjenika, nedopustivo i to što je da je jedan dnevni list dan posle hapšenja objavio tajno snimane razgovore. Branilac optuženog Ratka Butorovića, predložio je da se njegovom klijentu ukine mera zabrane napuštanja boravišta.
Pored Butorovića i Jeknića, optužnicom za primanje i davanje mita obuhvaćeni su i Goran Kovačić iz Zemuna, Borislav Kašanski iz Beograda kao i Milan Čabrić, direktor Sportskog centra u Veterniku.
Novo ročište zakazano je za 26. decembar.
Uprava
Re: Uprava
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 55063.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pa ja bih prvi pristao da Vojvodina ništa ne osvoji nikada, a da reprezentacija stalno učestvuje na velikim takmičenjima''.
"Pa ja bih prvi pristao da Vojvodina ništa ne osvoji nikada, a da reprezentacija stalno učestvuje na velikim takmičenjima''.
On bi pristao da Vojvodina nikad nista ne osvoji, al da je njegov dzep uvek pun.
- Red Marquis
- Moderator
Ovaj Bata stvarno kad lupi nesto... Pa jel ti covece razmisljas sta govoris?
Nemam reci. Predsednik kluba pristaje na to da taj klub nista ne osvoji nikad? Pa koji ces nam onda?
Sta ce nam predsednik. To sto nam ti predlazes to mozemo i sami, ajd sad pakuj prnje i da te ne vidimo vise!
Nemam reci. Predsednik kluba pristaje na to da taj klub nista ne osvoji nikad? Pa koji ces nam onda?
Sta ce nam predsednik. To sto nam ti predlazes to mozemo i sami, ajd sad pakuj prnje i da te ne vidimo vise!
Ухх, канда нећемо морати да бринемо о будућности нашег репрезентативног фудбала?West Ham wrote:Toliko o tome.

- slanobarac
Šta napisati,a da već nije napisano,ali ajde opet da napišemo UPRAVA NAPOLJE.
Ja otprilike shvatam sta je hteo da kaze tom izjavom, ali je to rekao na jako los nacin.
Mada on ni nije nas predsednik, jel da? Pa podneo je ostavku...

Mada on ni nije nas predsednik, jel da? Pa podneo je ostavku...

-
Zar taj covek nema svoju reprezentaciju?
Da mu se brat Milo ne uvredi zbog ove izjave.
Da mu se brat Milo ne uvredi zbog ove izjave.

Ja sam prvi koji bi pristao da Vojvodina KONACNO osvoji neki trofej... 

-
Minja wrote:Ja sam prvi koji bi pristao da Vojvodina KONACNO osvoji neki trofej...

Gospodin predsednik je u stanju da šukne bilo šta samo da bi bio u centru pažnje. Taj mentalitetski egoizam (koji lično veoma dobro poznajem), je nešto o čemu konzilijum psihologa i sociologa mogao da bistri godinama.
Ja bih pristao da reprezentacija ne ode ni na jedno takmičenje u sledećih 50 godina za samo jednu titulu Vojvodine.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
едит администрација- Прекршио си четврту и трећу тачку правила форума!
Ja bih pristao da Vojvodina ne osvoji ni jednu titulu u zamenu za fer i korektno takmicenje u nasoj ligi! Tada bismo imali mnogo zdraviji fudbal i niko ne bi trebao da pristaje ni na sta jer bi sve mnogo bolje funkcionisalo i sa dobrim trenerom bismo bili medju 10 najboljih reprezentacija na svetu, garantujem. Ajde dobro, mozda ne medju 10, ali medju 15 sigurno! Kakve mi samo igrace po imenima imamo, o tome mogu neke reprezentacije samo da sanjaju, a sa reprezentacijama svojih zemalja imaju 2x bolji uspeh od nas. Strasno!
Inace, sad neko bb proziva kako on ima svoju reprezentaciju, ovo ono. Cemu to?! Covek ocigledno zdravo razmislja bar u pogledu nacionalnosti i tome slicnim temama (osim one gluposti kuju je izvio, posto to veze sa zivotom nema), ali ovde se nadju dezurni da opljuju svaku jbenu izjavu! I csto bas ti koji su redovni pljuvaci (ne mislim ni na koga konkretno) prozivaju druge (Vuka npr) kako je dezurni branilac uprave. Ja cesto vidim upravo drugaciju sliku, no dobro...
Ja bih pristao da Vojvodina ne osvoji ni jednu titulu u zamenu za fer i korektno takmicenje u nasoj ligi! Tada bismo imali mnogo zdraviji fudbal i niko ne bi trebao da pristaje ni na sta jer bi sve mnogo bolje funkcionisalo i sa dobrim trenerom bismo bili medju 10 najboljih reprezentacija na svetu, garantujem. Ajde dobro, mozda ne medju 10, ali medju 15 sigurno! Kakve mi samo igrace po imenima imamo, o tome mogu neke reprezentacije samo da sanjaju, a sa reprezentacijama svojih zemalja imaju 2x bolji uspeh od nas. Strasno!
Inace, sad neko bb proziva kako on ima svoju reprezentaciju, ovo ono. Cemu to?! Covek ocigledno zdravo razmislja bar u pogledu nacionalnosti i tome slicnim temama (osim one gluposti kuju je izvio, posto to veze sa zivotom nema), ali ovde se nadju dezurni da opljuju svaku jbenu izjavu! I csto bas ti koji su redovni pljuvaci (ne mislim ni na koga konkretno) prozivaju druge (Vuka npr) kako je dezurni branilac uprave. Ja cesto vidim upravo drugaciju sliku, no dobro...

Ovo sto se danas naziva reprezentacijom Srbije nije reprezentacija Srbije, i dok je takva, ja gledam utakmice sa krajnjom ravnodusnoscu, sem ako nemam tu utakmicu na tiketu. U slucaju da neki Vosin igrac igra navijam za njegov dobar nastup, i sa uzivanjem gledam blamiranje velikog Vidica, Stankovica, Petrovica i ostalih! Nemam ja potrebu da svoje SrBstvo iskazujem ni preko reprezentacije ni preko foruma ni preko tribine, jednostavno znam sta sam! A vrli Bata Butorovic izjavivsi ovo daje legitimitet onima koji nas kradu, zeleci njima uspeh a "svojoj" Vojvodini nove sezone rekreativnog fudbala gde je svaki rezultat apsolutno nebitan!!!
Željko Brkić jedan je od nas!!!