Pravo stanje u klubu...
Milan Djuricic
Njega su vodili tamo menadzeri slicni ovima oko Vose.A on je bio veoma mlad.U debitantskoj polusezoni u II ligi do 7 kola nije postigao gol a do kraja je dao 10.Maslic je veliki emotivac.
Prijatelju nisi ga gledao ni jednu utakmicu a o decku pricas sa velikom dozom ..... neznam vec sta je to.
Prijatelju nisi ga gledao ni jednu utakmicu a o decku pricas sa velikom dozom ..... neznam vec sta je to.

Treneru,gledao sam ga.I nije mi se svideo.Mnogo mi lici na Alana Simonsena ali samo fizicki.Drugo,cuo sam da je sklon povredama i malo neurednijem zivotu a tek kada si ti poceo da pricas hvalospeve o njemu tipa:najbolji igrac u drzavi 1 na 1 sto je smesno, postao mi je antipatican.Eto to ti je moj naj iskreniji odgovor i zato sam izjavio ovde da nudim opkladu da nece odigrati sedam utakmica na prolece.Daj boze da bude drugcije ali malo puta gresim.Kazi koliko je odigrao u Antaliji i koliko je imao redovnih treninga.Pozdrav.
O Marku Jovanovicu
Mislim da smo preostri prema Marku. Nas napadac nije igrao u narocitoj formi u prethodnih sest meseci, to je istina. Imao je i velike promasaje i prosecne partije i to je istina, ali...
Cini mi se da smo zaboravili da je pravi Marko onaj sa stadiona Partizana kada je bio glavna zvezda nase pobede, a sve razmisljam, pa koji je Vojvodina i imala "zvezdani" trenutak posle toga... Da ne vrtim po arhivi, na prvu loptu ne mogu da se setim... Mozda gresim... sve sto mi pada na pamet je sivi prosek.
I to nije najbitnije od svega... Marko je pre godinu i nesto nasao klub u Kini u koji je otisao na pozajmicu, a Vojvodina je od toga imala finansijsku korist.
I taj isti Marko Jovanovic je opet u Vojvodini, i opet su se za njega interesovali strani klubovi, i malo je falilo da nas opet on vadi iz finansijskog kolapsa.
Stvarno ne razumem zasto ga bas toliko ne cenimo....
Cini mi se da smo zaboravili da je pravi Marko onaj sa stadiona Partizana kada je bio glavna zvezda nase pobede, a sve razmisljam, pa koji je Vojvodina i imala "zvezdani" trenutak posle toga... Da ne vrtim po arhivi, na prvu loptu ne mogu da se setim... Mozda gresim... sve sto mi pada na pamet je sivi prosek.
I to nije najbitnije od svega... Marko je pre godinu i nesto nasao klub u Kini u koji je otisao na pozajmicu, a Vojvodina je od toga imala finansijsku korist.
I taj isti Marko Jovanovic je opet u Vojvodini, i opet su se za njega interesovali strani klubovi, i malo je falilo da nas opet on vadi iz finansijskog kolapsa.
Stvarno ne razumem zasto ga bas toliko ne cenimo....
Last edited by Minja on Sun Feb 13, 2005 2:02 am, edited 1 time in total.
Re: O Marku Jovanovicu
Minja wrote:Marko je pre godinu i nesto nasao klub u Kini u koji je otisao na pozajmicu, a Vojvodina je od toga imala finansijsku korist.
Eto,ako moze neko da mi pojasni ovaj deo.Koliko je meni poznato kada igraci idu U Kinu onda ga u ovom slucaju nas klub finansira na godinu dana,koliko se on tamo nalazi na probi,a Kinezi tek onda odlucuju da li ce da angazuju tog stranca ili ne.
Milan Djuricic
Igrac kad ode na pozajmicu u Kinu dobija licno odredjeni iznos novca.Klub takodje ali to nije ni priblizno iznosu kao kad bude prodat.U svakom slucaju klub koji ga ustupa neplaca nista.
Za Marka sam vec rekao bolje da utakmicu pocnemo sa samo Belim u napadu i pojacanom vezom nego sa njim!
Naravno ocekujemo svi napadacku igru voljenog kluba!
Sto se tice Maslica(po mom slobodnom misljenju) zaista sam se dobro raspitao o njemu.Igrac ima neverovatan osecaj za gol,igru,jako je dobar u duel igri i kretanju bez lopte...Verujte on je najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku(uz mozda Kizita)Jedino sto je jako emotivan igrac sto ipak cesto moze da bude i prednost!Za Maslu se vi nebrinite
Zeleo bi da pitam gospodina Djuricica sta ocekuje i kakav status u klubu ce imati:A.Popovic,Djuric,Milutinovic,Bunic?
Hvala unapred
Naravno ocekujemo svi napadacku igru voljenog kluba!
Sto se tice Maslica(po mom slobodnom misljenju) zaista sam se dobro raspitao o njemu.Igrac ima neverovatan osecaj za gol,igru,jako je dobar u duel igri i kretanju bez lopte...Verujte on je najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku(uz mozda Kizita)Jedino sto je jako emotivan igrac sto ipak cesto moze da bude i prednost!Za Maslu se vi nebrinite

Zeleo bi da pitam gospodina Djuricica sta ocekuje i kakav status u klubu ce imati:A.Popovic,Djuric,Milutinovic,Bunic?
Hvala unapred

Milan Djuricic
Popovic se pokazao vrlo dobar na pozicicji levog beka i evidentno je jedno da igra tehnicki dosta dobro i kvalitetno.Mora da bude bolji od Kizita i Lazarevica da bi igrao.
Djuric je na dve utakmice koje je odigrao protiv Tereka i Zarije odigrao zaista dobro i nagovestio da ce najozbiljnije konkurisati za mesto u timu.Poseduje dobar skok,igra sa obe noge i izuzetno je miran.Samo mora da igra jos ostrije.
Milutinovic je igrac koji ima radijus kretanja na evropskom nivou(potrosnja kiseonika 65,3 VO2),igra sa obe noge.Za njega je vrlo bitno da ga ekipa prihvati jer ima govornu manu(muca).Sigurno ce konkurisati za prvih jedanest.
Za Bunica mogu da kazem da ce trenirati sa nama a mozda sam i pogresio sto ga nisam vodio na pripreme.
Djuric je na dve utakmice koje je odigrao protiv Tereka i Zarije odigrao zaista dobro i nagovestio da ce najozbiljnije konkurisati za mesto u timu.Poseduje dobar skok,igra sa obe noge i izuzetno je miran.Samo mora da igra jos ostrije.
Milutinovic je igrac koji ima radijus kretanja na evropskom nivou(potrosnja kiseonika 65,3 VO2),igra sa obe noge.Za njega je vrlo bitno da ga ekipa prihvati jer ima govornu manu(muca).Sigurno ce konkurisati za prvih jedanest.
Za Bunica mogu da kazem da ce trenirati sa nama a mozda sam i pogresio sto ga nisam vodio na pripreme.
Kada ste spomenuli potrosnju kiseonika, koja je prosecna u FK Vojvodini, ako sam dobro obavesten jedan od uslova da neki igrac predje u mancester jeste taj da mu potrosnja mora biti iznad 60 VO2. Ako znate i za ostale timove u nasoj ligi i kako se kotiramo u tom, po meni izuzetno vaznom segmentu. Ja licno mislim da se visinske pripreme jednom do dva puta godisnje ne bi smele preskakati, vi znate razlog da sad ovde ne teoretisem, a uostalom to nije ni velika mudrost pogotovo za ljude u sportu. Zanima me i kolko i kako se trci, ne racunajuci tehnicko takticki deo treninga, u toku zimskih priprema, sezonskog dela, recimo u toku jedne nedelje, ili vaseg nekog ciklusa, ako to nije trenerska tajna
. Hvala na odgovorima.

Milan Djuricic
Testiranja u sportu,pa samim tim i u fudbalu posebno na zapadu imaju veoma znacajnu ulogu.Kod nas se na to veoma malo polaze paznje.U Vojvodini bar koliko znam nema pisanog traga o testiranjma igraca.Mi smo pocetkom priprema odradili jedan deo(skocnost,snaga,ramenog pojasa,snaga trbusnog zida,fleksibilnost zadnje loze buta,laktat test(nismo mogli da uradimo za sve).Trentno u svetu jedan od ustaljenih tstova za potrosnju kiseonika je Francuski Bip-Bip.Trci se na deonici od 20 metara i na zvucni signal igrac pojacava ritam.Preko njega se vrlo lako izracunava potrosnja kiseonika po kilogramu telesne tezine.Taj CD licno posedujem ali verujte mi ovde je problem doneti CD rekorder sa zvucnicima.
Ne samo Mancester nego i sve ostale velike ekipe.
Visinske pripreme su veoma bitne za svakog fudbalera ali tu postoji jedan problem sto imaju malo efekta ako su igraci manje od 20 dana na njima.
Ne samo Mancester nego i sve ostale velike ekipe.
Visinske pripreme su veoma bitne za svakog fudbalera ali tu postoji jedan problem sto imaju malo efekta ako su igraci manje od 20 dana na njima.
Milan Djuricic
Dinamo Kijev Ukrainski klub poseduje komoru sa kiseonikom koju igraci redovno posecuju.Na Uefinom sajtu se redovno izbacuju podaci sa odredjenih utakmica o svim mogucim istrcanim deonicama u toku utakmice.
Bekam trci izmedju 10-12 km u toku utakmice.
Sto se tice nasih igraca za sada niko ne prelazi 7-8 km.
Ja licno pripremni period sprovodim takozvanim Metodom igre.To je mnogo tezi nacin za izracunavanje pretrcanih deonica ali je mnogo priblizniji utakmici.Ako te interesuje kojim redosledom radim?recicu ti da radim sledecim redosledom:Brzina,Snaga,Izdrzljivost(odnosi se na takmicarski mikro-ciklus.U pripremnom periodu je sledeci redosled:Izdrzljivost(opsta,brzinska),na Snazi se`radi od prvog do poslednjeg dana(naravno ne svaki dan i razne vrste snage),i na kraju radim brzinu.Po postavljenom pitanju pretpostavljam da se bavite trenerskim poslom i sve sto Vas interesuje detaljnije dobicete,samo mi se javite na Veterniku.
Bekam trci izmedju 10-12 km u toku utakmice.
Sto se tice nasih igraca za sada niko ne prelazi 7-8 km.
Ja licno pripremni period sprovodim takozvanim Metodom igre.To je mnogo tezi nacin za izracunavanje pretrcanih deonica ali je mnogo priblizniji utakmici.Ako te interesuje kojim redosledom radim?recicu ti da radim sledecim redosledom:Brzina,Snaga,Izdrzljivost(odnosi se na takmicarski mikro-ciklus.U pripremnom periodu je sledeci redosled:Izdrzljivost(opsta,brzinska),na Snazi se`radi od prvog do poslednjeg dana(naravno ne svaki dan i razne vrste snage),i na kraju radim brzinu.Po postavljenom pitanju pretpostavljam da se bavite trenerskim poslom i sve sto Vas interesuje detaljnije dobicete,samo mi se javite na Veterniku.
Milan Djuricic
Prvu utakmicu bi trebali da igramo 16 februara(sreda) a drugu 19 februara (subota).Jedan protivnik ce biti Srem iz Sr.Mitrovice jer je tako dogovoreno kada smo uzimali Maslica,Kizita i Djurica.A drugog protivnika trazimo.Bilo bi dobro da bude prvoligas ali je to sada vrlo tesko.