Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kizito

Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Post by kizito »

Dejan wrote:Omladinci:

Vojvodina 5-0 Javor, strelci Spremo, Petric, Meleg 2, Ferati.
Ponosni smo na vas!

Kadeti;
Vojvodina 0-0 Borac

evo kao sto ste navikli da vam kizito kaze koju rec o danasnjoj utakmici omladinaca...danasnja utakmica protiv javora se ne moze meriti sa predhodnim utakmicama protiv titovih blizanaca ali kao sto nas trener kaze na malim utakmica se poznaju igraci i ekipa!!!svaka utakmica nam je bitna tako smo i u ovu usli sa maximalnim pristupom i zalaganjem!!!prvih 30 min javor je odolevao nasim napadima i sa jedne i sa druge strane...cvrsta,disciplinovana ekipa javora se dobro branila ali nisu opasnije zapretili na nas go u prvom poluvremenu zahvaljujuci stamenom petricu i cvijicu(glumcevic odradjuje kaznu zbog crvenog)mi smo strpljivo cekali nasu sansu,nasa prepoznataljiva igra kratkih pasova je umorila ekipu javora,danas smo brzo menjali strane tako da su i nasi bekovi danas bili veoma ofanzivni...jedan napad koji je krenuo sa desne strane lopta dosla do najboljeg igraca ove generacije Melega koji je u stilu inieste provukao loptu izmedju stopera javora do mladog Spreme koji je rutinski zavrsio akciju...2 go je dat nakon uigrane akcije kod kornera Ferati i kosovic su kombinovali i odlican centarsut Kosovica i laksi deo posla je ostao kapitenu Petricu koji je smestio loptu u mrezu golmana Javora...tu je i bio kraj 1.poluvremena...2 poluvreme je pocelo istom igrom kroz pas smo trazili prostor za napad ali malo poigravanje i opustanje ekipi nas je moglo kostati ali odbrana je bila na visini zadatka...3.gol je postigao ko drugi neko Dejan Meleg posle solo akcije gde je pretrcao stopera Javora i rutinskim sutem u donji levi ugao savladao golmana Javora...4 gol zahvaljujuci odlicnom centarsutu desnog beka Nikolica Meleg se nasao na pravom mestu i volejom sa 14m loptu smestio u mrezu...trener Kosanovic je izveo Kosovica i Spremu i uveo Baskala i Markovica,osetio se blagi pad u igri ali na nasu srecu jedna greska veznog reda brz kontranapad Javora i 100% sansa ali zahvaljujuci golmanu Cavicu koji je odbranio udarac i levom beku Nastic koji je loptu izbacio za go linije!!!i kao slag na tortu je dosla solo akcija danas veoma raspolozenog Feratija koji je dao 5.go i tako okoncao veoma doru utakmicu...samo da napomen da je bio ceo strucni stab prvog tima i neki ljudi iz UO kluba kao i nas predsednik gospodin Butorovic(gde ces veci motiv od toga) ahahahhaa i takodje da napomen da nije bilo centarfora Kordica koji odradjuje kartone...pozzz od kizita :))) <3 FKV <3
lazarr

Post by lazarr »

Bravo za omladince. Treba im dati sto veci moguci publicitet. Naravno ne prevelik da se ne uobraze ali dovoljan da osete da nam trebaju i da se na njih mozemo osloniti u buducnosti. Kizito da li je ovo bila poslednja utakmica u jesenjem delu sezone?
Na prolece ih redovno pratiti i dolaziti na njihove utakmice u velikom broju. Cak treba organizovati i po koju utakmicu na Karadjordju (sa "onima") pa ako ne trazim previse, cak i u vecernjem terminu. Dobro, mozda sad preterah sa reflektorima, ali da igraju na Karadjordju sigurno zasluzuju. Mislim da bi bila greska uvoditi ih u prvi tim jednog po jednog, vec sve zajedno, celu generaciju. Ako trenutno jos nisu spremni za super ligu, dati ih jednu godinu u neki klub gde bi osetili igru sa starijim i snaznijim protivnicima. Na primer u Veternik, Cement ili nesto slicno. Mislim da bi im Srpska liga puno znacila u sticanju iskustva. Posle toga videti ko je spreman i ubaciti ih u prvi tim u sto vecem broju, zakrpiti tamo gde treba sa nekim starijim i eto ti perspektive. Jeftina ekipa a sve nasa deca.Takva ekipa povlaci i vise publike na stadionu jer svako bi dosao da gleda svog komsiju, rodjaka, druga a ne neke placenike kojima je Vojvodina samo usputna stanica. Istrpeti ih koliko je potrebno i za par godina juris na trofeje.
kizito

Post by kizito »

lazarr wrote:Bravo za omladince. Treba im dati sto veci moguci publicitet. Naravno ne prevelik da se ne uobraze ali dovoljan da osete da nam trebaju i da se na njih mozemo osloniti u buducnosti. Kizito da li je ovo bila poslednja utakmica u jesenjem delu sezone?
Na prolece ih redovno pratiti i dolaziti na njihove utakmice u velikom broju. Cak treba organizovati i po koju utakmicu na Karadjordju (sa "onima") pa ako ne trazim previse, cak i u vecernjem terminu. Dobro, mozda sad preterah sa reflektorima, ali da igraju na Karadjordju sigurno zasluzuju. Mislim da bi bila greska uvoditi ih u prvi tim jednog po jednog, vec sve zajedno, celu generaciju. Ako trenutno jos nisu spremni za super ligu, dati ih jednu godinu u neki klub gde bi osetili igru sa starijim i snaznijim protivnicima. Na primer u Veternik, Cement ili nesto slicno. Mislim da bi im Srpska liga puno znacila u sticanju iskustva. Posle toga videti ko je spreman i ubaciti ih u prvi tim u sto vecem broju, zakrpiti tamo gde treba sa nekim starijim i eto ti perspektive. Jeftina ekipa a sve nasa deca.Takva ekipa povlaci i vise publike na stadionu jer svako bi dosao da gleda svog komsiju, rodjaka, druga a ne neke placenike kojima je Vojvodina samo usputna stanica. Istrpeti ih koliko je potrebno i za par godina juris na trofeje.

da ovo ja kraj poluseznone ali jos 2 kola se prebacuju iz sledece tako da jos imamo 2 utakmice kuci sa BSK Borcom i Napretkom iz Krusevca...brate nisi upravu sa tim sto si rekao da treba da se igraci salju u te klubove...znam iz iskustva mojih drugara,a i kolega iz prosle generacije 93 koji trenutno igraju za gore navedene klubove da je to raspad sistema!!!tako da se ne slazem sa tobom!!!ali mi imamo trenutno jedan cilj,a to je pehar koji ovom klubu treba!!! <3 FKV <3
Vuke

Post by Vuke »

Svaka cast za omladince!

Najtalentovanije treba prikljuciti prvom timu, a ostale poslati na pozajmicu.

Vazno je da klub u koji se salje ima ozbiljnog trenera, da je dobro organizovan i da se nalazi u sportskoj sredini. Zbog toga mislim da bi Vojvodina morala da ima B tim ili da potpise saradnju sa nekim timom kako bi se omladinci tamo kalili. Nazalost ovo je jako osetljivo pitanje i desava se da se veliki talenti salju u pogresnu sredinu gde prosto nestaju.
Dejan

Post by Dejan »

Kadeti;

OFK Beograd 0-2 Vojvodina
Minja
Administrator

Post by Minja »

Fotografije sa utakmice Vojvodina - Borac Čačak,(kadeti) postavljene su u galeriju

http://www.fkvojvodina.com/galerija.php ... 0+(kadeti)
Dejan

Post by Dejan »

Subota 11h. Veternik

omladinci: Vojvodina - BSK
kadeti: Vojvodina - BSK
Dejan

Post by Dejan »

Omladinci; Vosa 1-0 BSK, strelac Ivanic
kizito

Post by kizito »

Dejan wrote:Subota 11h. Veternik

omladinci: Vojvodina - BSK
kadeti: Vojvodina - BSK

u danasnjem 16.kolu lige Srbi omladinci Vojvodine savladali su na svom terenu ekipu BSK Borce rezultatom 1 0...strelac ivanic
trener Kosanovic je izveo na teren sledeci sastav na golu je bio Kordic,zadnja linija nikolic,glumcevic,petric nastic,vezni red sekulic,kosovic,ivanic,meleg,ferat i najistureniji Saleta Kordic...po veoma hladnom vremenu mogu slobodno reci da se igrala prava muska igra sa veoma lepim potezima i fobrom igrom Vojvodine...
kao i uvek pokusavali smo kroz pas da dodjemo do gola,cekali smo pravu priliku,snse su dolazile jedna za drugom ali nije bilo gola...iz jedne polukontre ivanic i kordic su odigrali dupli pas i Ivanic je savladao golmana Borce...nasa prepoznatljiva agresivnost je urodila plodom,diktirali smo tempo,imali smo jos 2,3 100% sanse ali realizacija je izostala...u prvom poluvremenu ekipa borce nije ozbiljnije pripretila nasem golu...
2 poluvreme je pocelo malo slabijom igrom nase ekipe ali tregli smo se i ponovo uspostavili pas igru...Borca nas je malo stisla odeskla je nas napad od veznog reda ali imali smo maximalnu koncetraciju i borca je imala samo jednu sansu kad je lopta za malo prevarila golmana Kordica koji je veoma dobro intervenisao!!!mi smo cekali svoju sansu,i takva jedna sansa se ukazala Feratiju koji veoma dobro sutirao iz veoma teske situacije ali je lopta prolsa tik pored stative...vreme je bilo veoma hladno pa izmene nisu na vreme unele osvezenje ekipi ali posle toga je sve doslo na svoje...najvaznije je da smo mi zadrzali rezultat od 1 0 i preuzeli vodecu poziciju u ligi Srbije!!!da napomenem da su Cigani vec sebe proglasili jesenjim prvakom na njioom zvanicnom sajtu ahahahhaha malo su poranili <3 FKV <3 nadam se da ce nase starije kolege,odnosno prvtimci ugaziti Smederevo danas!!!
Dejan

Post by Dejan »

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ: Воша јесењи првак

Dnevnik
После победе над Напретком у Крушевцу 4:2 (3:1), изабраници тренера Милана Косановића зимуваће на првом месту

Омладиници Војводине (играчи рођени 1994. године) победили су у првенственом сусрету Омладинске лиге Србије екипу Напретка у Крушевцу, резултатом 4:2 (3:1). Овим тријумфом, а после ремија Црвене звезде код куће у дуелу с Инђијом (1:1), млади Новосађани постали су јесењи прваци, наговестивши још једном сјајан потенцијал. Овај узраст води тренер Милан Косановић. Војводина на табели сада има два бода више од другопласиране Звезде.

Стрелци за Војводину били су Милан Спремо, Шалета Кордић, Мирко Иванић и Александар Глумчевић, док су голове за Крушевљане постигли Немања Здравковић и Богдан Брадић.

За новосадске црвено-беле у Крушевцу су играли: Чавић, Николић, Настић, Петрић, Глумчевић, Секулић, Иванић (Цвијић), Косовић (Марковић), Мелег, Кордић (Башкало), Спремо (Ферати).
Turija

Post by Turija »

Sjajno :!: :!: :!:
Najiskrenije čestitke našoj deci, kao i njihovom treneru :hurray:
Mislim da su prevazišli sva naša očekivanja ( a i čitave domaće sportske javnosti), naročito s obzirom na to da su ( verovatno) sav teret izneli sami na svojim mladim leđima, naravno uz pomoć svog trenera.
Želim im svima da na proleće zaigraju još bolje i završe započetu misiju, donoseći titulu najboljih omladinaca u Novi Sad.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
laki

Post by laki »

Bravo momci!! Zelim vam svima uspesnu i bogatu fudbalsku karijeru, koju cete, nadam se, zapoceti u A timu Vose!

By the way, koje godiste trenutno trenira Zoran Grujic, da li neko zna?
Image
budababa

Post by budababa »

Čestitke momcima, tako se bori za klub i grad, u svakoj utakmici na pobedu!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Helm

Post by Helm »

Svaka čast momci, želim vam još jednu toliko uspešnu polusezonu i titulu a onda je vreme za promenu sastava. Među vama ima mnogo onih koji su već zaslužili mesto u prvom timu.
kizito

Post by kizito »

Dejan wrote:ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ: Воша јесењи првак

После победе над Напретком у Крушевцу 4:2 (3:1), изабраници тренера Милана Косановића зимуваће на првом месту

Омладиници Војводине (играчи рођени 1994. године) победили су у првенственом сусрету Омладинске лиге Србије екипу Напретка у Крушевцу, резултатом 4:2 (3:1). Овим тријумфом, а после ремија Црвене звезде код куће у дуелу с Инђијом (1:1), млади Новосађани постали су јесењи прваци, наговестивши још једном сјајан потенцијал. Овај узраст води тренер Милан Косановић. Војводина на табели сада има два бода више од другопласиране Звезде.

Стрелци за Војводину били су Милан Спремо, Шалета Кордић, Мирко Иванић и Александар Глумчевић, док су голове за Крушевљане постигли Немања Здравковић и Богдан Брадић.
evo da vam se javi vas Kizito kako znate jesenji smo sampioni...na samom pocetku priprema za prvenstvo postavili smo jasan cilj TITULA,tako smo se svaku utakmicu za nju i borili i za klub i grb koji nosimo!!!ali uradili smo pola posla nista nije gotovo...ali vi nsite ni svesni kolko ovo znaci mojoj generaciji i mojim saigracima i trenerima!!!cigani su igrali nereseno protiv indjije i tako nam omogucili da pobedom zasednemo na prvo mesto!!!ta veste je dosla pred sam pocetak utakmice i znali smo sta nam je ciniti!!!
За новосадске црвено-беле у Крушевцу су играли: Чавић, Николић, Настић, Петрић, Глумчевић, Секулић, Иванић (Цвијић), Косовић (Марковић), Мелег, Кордић (Башкало), Спремо (Ферати).ovi igraci su danas pokazali da smo spremni i pod pritiskom da igramo i da mozemo pobediti i sudije koje su protiv nas!!!
Već nakon 8 minuta imali su dva gola prednosti. Prvo je u 6 minutu kapiten Novosađana Milovan Petrić dugim pasom uposlio brzonogog Spremu. Usledio je trk u stilu Arona Lenona i topovski šut iskosa sa leve strane. Golman domaćina samo je pogledom ispratio loptu koja se „zakucala“ u gornji levi ugao. Nije prošlo ni puna dva minuta kada je na desnoj strani terena Dejan Meleg „izlomio“ svog čuvara, a onda levom nogom ubacio loptu u srce šesnaesterca Napretka. Tu se „iz niotkuda“ pojavio Šaleta Kordić i mirno zatresao mrežu.
Činilo se da će fudbaleri Napretka doživeti pravi brodolom ali ih je u igru vratio sudija. Napad Kruševljana išao je po desnoj strani, lopte se dokopao Nastić koga fudbaler u crvenom dresu ruši sa leđa i oduzima mu loptu. Usledio je potom teatralni pad napadača Napretka u duelu sa odbranom Vojvodine što je za sudiju bilo dovoljno da pokaže na belu tačku.
Zdravković je poslao loptu u jednu, a Čavića u drugu stranu za 1 : 2.
U 32 minutu Novosađani ponovo dolaze do prednosti od dva gola. Ovog puta asistent je bio danas raspoloženi Spremo. Precizan centaršut na desetak metara od gola, na pravom mestu je Vošin „Iniesta“ Mića Ivanić koji volej udarcem smešta loptu u mrežu.
Drugih 45 minuta počelo je ofanzivom Napretka. Fudbaleri Voše umesto da igraju svoju igru, prihvatili su jurnjavu po terenu i to ih je koštalo primljenog gola. Na desnoj strani je sa intervencijom oklevao Nastić pa su se lopte dokopali domaći igrači, ubacili je pred gol gde se u gužvi najbolje snašao Bradić i smanjio rezultat na 2 : 3.
Strasti su se nakon toga malo uzburkale pa je bilo i oštrijih startova i „varnica“ među igračima.
Imala je Vojvodina kolosalnu priliku da reši sve dileme oko pobednika kada je golman domaćih loše ispucao loptu pravo u noge Kosoviću. Mladi Crnogorac krenuo je sam ka golu ali je njegov šut čudesnom intervencijom zaustavio domaći vratar. Ipak, sve je došlo na svoje mesto 7 minuta pre kraja utakmice. Nebojša Kosović je posle kratko izvedenog kornera ubacio loptu na peterac gde je štoper Vojvodine Glumčević bio brži od odbrambenih igrača Napretka i postavio konačnih 2 : 4 i veliko slavlje moglo je da počne.i znam ja sta vi navijaci volite od samo sedanja u bus za Novi Sad orile su se pesme za nasu Vojvodinu i da navijaci misle da mi navijamo za blizance to NIKAKO,morate samo da znate da mi za Vojvodinu igramo srcem jer je volimo i ginemo za grb sto nosimo!!!a to smo dokazali i jesenjom titulom,evo vam jos jedan podatak da je poslednja jesenja titula stigla u NS davne 1994 ali opet vam kazem nista nije gotovo!!!ali opet je lepo videti nasu Vojvodinu na 1.mestu!!!hvala vam na vasoj podrsci samo da znate da nam je drago bilo kad vidmo na facebook ili forumima da nas bodrite i podrzavate!!!nadam se da vas nismo izneverili :D :D :D :D :D <3 FKV <3
Post Reply