Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Transferi

Post by Helm »

Zbog cega su im potrebni roditelji, a ne neko ko ih prakticno ni ne poznaje.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Dobar pedagog u klubu je itekako potreban,ko misli drugacije gresi.

A mi ga nemamo pa zato nam se i desavaju Smiljanici,Aleksici,Katai...
Friend

Post by Friend »

vojvodina jedna jedina wrote:Dobar pedagog u klubu je itekako potreban,ko misli drugacije gresi.

Ovde si dobio odgovor zašto je potrebno biti i dobar trener i dobar pedagog jer jedno bez drugog ne ide.Sada jedno pitanje za tebe,kako je moguće ako jedan trener koji nikako nepoznaje svoju decu(igrače),kako ti kažeš, postigne dobar rezultat?
Helm

Post by Helm »

Friend wrote:
vojvodina jedna jedina wrote:Dobar pedagog u klubu je itekako potreban,ko misli drugacije gresi.

Ovde si dobio odgovor zašto je potrebno biti i dobar trener i dobar pedagog jer jedno bez drugog ne ide.Sada jedno pitanje za tebe,kako je moguće ako jedan trener koji nikako nepoznaje svoju decu(igrače),kako ti kažeš, postigne dobar rezultat?
Treba samo da ih nauci da barataju loptom. Ali dobro, mozda gresim, no ja sam imao drugacije zivotno iskustvo, i mozda je neskromno, ali deluje mi da sam normalan ispao :D To zavisi od roditelja ;)
Само Војводина

Post by Само Војводина »

http://www.sportal.rs/news.php?id=62501" onclick="window.open(this.href);return false;
14 Novembar 2011 | 17:12
SPORTAL.RS saznaje: Austrijanci došli po Branu

Napadač Vojvodine Brana Ilić ne blista ove sezone, ali uprkos tome postoji mogućnost da karijeru nastavi na Zapadu. Predstavnici austrijskog Red Bul Salcburga boravili su u toku jučerašnjeg dana u Novom Sadu, gde su vodili pregovore sa upravom Voše povodom omalenog napadača, saznaje SPORTAL.RS.

Ilić je pred početak sezone bio na meti Majnca, međutim, do dogovora nije došlo, a sada Novosađani nemaju ništa protiv prodaje Ilića, jer žele da otvore mesto u timu Dejanu Melegu, supertalentovanom igraču iz svoje škole.

Nekadašnji igrač Zemuna, Rada i Partizana je u Jelen Super ligi na 10 utakmica postigao četiri gola.
Passion

Post by Passion »

Даће Бог да га одведу!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Dejan

Post by Dejan »

14 Novembar 2011 |
SPORTAL.RS saznaje: Nekadašnji "biser" zvezde odlazi u Vojvodinu!

Momak koji je letos napustio Crvenu zvezdu i otišao u Proleter iz Novog Sada podigao je tada veliku prašinu. Čaršijom se tada prenela vest da je u pitanju manevar italijanske Bolonje, koja je nagovorila "biser" Zvezde da uzme ispisnicu i ode u Novi Sad dok ne napuni 18 godina kada bi mogao bez obeštećenja da pređe u redove italijanskog tima.

Ipak, kako SPORTAL.RS saznaje Radaković će od januara obući dres Vojvodine. Uspostavljeni su kontakti između momka koji može da igra na poziciji zadnjeg veznog, ali i u centralnom delu odbrane, pa će ukoliko sve bude kako su zamislile dve strane, 17-godišnji fudbaler potpisati višegodišnji ugovor sa "lalama".
http://www.sportal.rs/news.php?id=62528" onclick="window.open(this.href);return false;
ssnigd

Post by ssnigd »

Od svih tih sporskih portala, mislim da se nijedan nije toliko nalupetao kao ovaj sportal.rs. Cak ni sportske.net (kopiramo sa svih strana tekstove) nije toliko lupetao. A vec mi je muka svih tih angovestaja transfera, valjda cemo jednom i prestati da registrujemo tako nesto. Nesposobni stvorovi zeljnih jeftinih poena i tiraza.

A sto se tice Brane, bilo bi lepo da ga neko kupi i da i on potrazi srecu u drugom klubu. Vidi se da nema motiva da igra ovde, tome je doprineo i on svojim losim igrama ove sezone, ali i mi navijaci sa cestim kritikama na njegov racun, ponekad i neopravdanim, tako da mu je i sa te strane postala mucno da igra. Nazalost svake sezone imamo neku zrtvu i neko jagnje, a ove su to Brana i Supa.
U svakom slucaju, momku zelim sve najbolje i da pokaze da zna da igra, pa da i njega pratimo sa zadovoljstvom u topiku Gde su, sta rade.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
playmaker

Post by playmaker »

Dejan wrote:
14 Novembar 2011 |
SPORTAL.RS saznaje: Nekadašnji "biser" zvezde odlazi u Vojvodinu!

Momak koji je letos napustio Crvenu zvezdu i otišao u Proleter iz Novog Sada podigao je tada veliku prašinu. Čaršijom se tada prenela vest da je u pitanju manevar italijanske Bolonje, koja je nagovorila "biser" Zvezde da uzme ispisnicu i ode u Novi Sad dok ne napuni 18 godina kada bi mogao bez obeštećenja da pređe u redove italijanskog tima.

Ipak, kako SPORTAL.RS saznaje Radaković će od januara obući dres Vojvodine. Uspostavljeni su kontakti između momka koji može da igra na poziciji zadnjeg veznog, ali i u centralnom delu odbrane, pa će ukoliko sve bude kako su zamislile dve strane, 17-godišnji fudbaler potpisati višegodišnji ugovor sa "lalama".
http://www.sportal.rs/news.php?id=62528" onclick="window.open(this.href);return false;
Klinac je bio jedan od najboljih na ovom prvenstvu Evrope do 17 godina ciji smo bili domacini.
Ako je istina vrlo lepo, ne znam samo zasto su ga gani pustili, da nema nesto sto mi ne znamo?
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Od trenutka kad sam ga gledao na kadetskom evropskom prvenstvu,zeleo sam da ga vidim u nasem crveno belom dresu a posle njegovog iznenadnog prelaska u Proleter to je postalo poprilicno realna mogucnost.

Ostaje nam da verujemo da je ova vest istinita...
severozapad

Post by severozapad »

Ako je istina da se crvenom blizancu tražila 3x veća cena za Mrdju od one koju je platio Sion, to treba pozdraviti. Samo pitanje je opet ko tu kome diže cenu sa obzirom na dobre odnose njihovog i našeg upravnika.

Ne znam ko bi trebao da dodje ali ako treba da se kaže ko je okej od pojačanja na leto, što se mene tiče, pozdravljam dovodjenje Bojovića i Škuletića. Tužno je medjutim da na nekim mestima nemamo zamene već sezonama. Levi bek je kritičan kad Paja ne igra.
Vuke

Post by Vuke »

Za mladjanog Radakovica se prica da ima predugovor sa Bolonjom, ako uspeju da ga dovedu kapa dole!

-Dovesti Radakovica, odlicnog Kajevica/BSK Borca/ i Mladenovica iz Cacka uz mozda proverenog golmana/Supic ima jos nekoliko utakmica provere/

-Treba u slucaju dobre ponude prodati Mojsova, Vulicevica, Pavlavoica, Ilica, Antvija i Adjurua

-Ako prodaju Medojevica, Stevanovica, Mitosevica, Merebu, Trajkovica treba oterati ovu upravu!
Helm

Post by Helm »

+Abua.
slanobarac

Post by slanobarac »

Vuke wrote:-Ako prodaju Medojevica, Stevanovica, Mitosevica, Merebu, Trajkovica treba oterati ovu upravu!
Imaš ideju kako ovo uraditi? I zašto im davati još toliko šansi?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Vuke

Post by Vuke »

slanobarac wrote:
Vuke wrote:-Ako prodaju Medojevica, Stevanovica, Mitosevica, Merebu, Trajkovica treba oterati ovu upravu!
Imaš ideju kako ovo uraditi? I zašto im davati još toliko šansi?
Ova tema se zove "Transferi" na ovom forumu se uglavnom svi trude da se drze teme u kojoj upisuju svoj komentar, kako bi pisanje na forumu imalo smisla i kako bi se razlikovalo od komentara na pojedinim sportskim vestima.
Ako zelis da diskutujemo slobodno me kontaktiraj preko pm /da ne gusimo ovu temu/
Post Reply