Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
playmaker

Re: 1/4 finala Kupa Srbije: Vojvodina-Javor 1:0

Post by playmaker »

podbara wrote: Сада сам погледао неке од коментаре упућених играчима, па не могу а да не кажем по коју. Да ти фудбалери све знају шта им ви замерате они не би сигурно играли у Војводини. Чак шта више, не би играли ни у земљи коју је по БНД претекла и Албанија. Зa професионални фудбал потребне су паре које наше осиромашено друштво једноставно нема! Нарoчито ми је жао што тако нападате децу која су дошла из омладинског погона, уместо да им пружамо безрезевну подршку управо због чињенице што су наши. У таквим размишљањима видим тријумф малограђанске свести која је тако карактеристична за наш свет. Све је то давно описао Стерија Поповић:
Jovan Sterija Popović-Rodoljupci wrote:NAĐ: Koliko ja srpski narod poznajem, on je dobar, osobito prost; sluša svoje starije i daje se navesti i na zlo i na dobro; ali vaši učeni ljudi, vaše nadriknjige, trgovčići i gdikoji majstorčići, to su takvi ljudi kakve ja 'nisam video. Ništa ne zna, a 'oće sve da zna, razmeće se, viče i rad je da se svi okreću po njegovoj glavi. — Kad ste vi još videli da Srblji poklone poverenje jednom čoveku koji je inače, razuman i pošten, nego kako se ko podigne, svi gledaju da ga obore.
Podbara stvarno ne razumem odakle potreba za tolikom demagogijom? Pa mi zadnjih 20 godina u fudbalu nemamo para ali smo neverovatno talentovan narod i to nadoknadjujemo na taj nacin.
Sta nas to sad od jednom sprecava da proizvodimo kvalitetne mlade igrace a sto nas nije sputavalo zadnjih 10-20 godina?
Apsolutno nije istina da oni ne mogu da postanu bolji zato sto nema para. Ne trebaju ti pare da objasnis igracu da treba da ostane posle treninga i da vezba centarsut.
Pa kako oni jadni crnci iz Afrike i ko zna kakvi siromasni latinosi godinama izvoze takve igracine? Jel Maradona imao ne znam kakve uslove? O cemu mi pricamo?
Naravno da nam pare nedostaju za velike rezultate ali to ne moze i ne sme biti izgovor za ono sto se ovde desava u proteklom periodu.
Bila su ovde i mnogo gora vremena, pa su i za vreme bombardovanja iz ove drzave izasli u beli svet jedan Vidic,Jankovic,Krasic itd.
Ne znam samo dokle cemo da lazemo sami sebe? Ajmo vec jednom da se pogledamo u oci i vidimo gde smo. Da sednemo i kazemo bez obzira sto je neko prosao nasu skoli ne moze da bude zasticen kao beli medved.
Sa takvim stavom mi direktno omalovazavamo nasu skolu fudbala. Pa iz nje su izlazili mnogo veci igraci nego sto su to Stevanovic i Medojevic npr.
Sve ja ovo govorim za njihovo dobro, pa naravno da treba da im se pruzi podrska. Nisam ja niti iko ovde za stav da se oni najure jer nemaju pojma.
Ja samo ukazujem koliko ocajno je stanje u klubu i koliko mi ne zelimo da stanemo ispred ogledala i pogledamo sami sebe u oci.

Ovde se lose radi, trulo je u korenu! :idea:
laki

Post by laki »

Zar moja kritika nije dobronamerna?! Da li sam ja rekao da nekog mrzim ili slicno?! Za Branu sam rekao da je zreo za klupu jer ne vidim drugi nacin kako bi on mogao da popravi sviju igru i zalaganje. Za Bosketa i Vuleta sam rekao da treba da trenitraju 2x vise i da rade na onim stvarima koje im idu veoma lose! Vule bi mogao da igra u bilo kojoj jacoj Evropskoj ligi kada bi popravio taj prokleti centarsut! Za Bosketa se nadam isto to, samo sto njemu fali i snaga. Ako to nadoknade, postace mnogo bolji igraci nego sto jesu danas. Da li ovo sto ja pricam se u bilo kom pogledu razilazi sa podrskom?! Pa sta treba da im na forumu pisem kako mi se dopadaju njihove mane?! Za Vuleta sam npr napisao da mi je krivo sto nije dobio vise bodova u temi "Igrac utakmice" zbog zalaganja iz utakmice u utakmicu. Ali isto tako kazem i da mu je centarsut ocajan i da ga to sputava da igra u jacim klubovima! Ej! Centarsut ga sputava! Pa to je stvar koja se uci! To nije nekakava fizicka predispozicija koja je nenadoknadiva. To se vezba godinama. Kao sto sam vec rekao: ako je mogao Bekam, mogu i Vule i Boske! Ako su sujetni i nece da prihvate dobronamerne savete, neka ostanu u ovom klubu dok mogu pa neka posle toga zavrse karijere u nNapretku ili Novom Pazaru. Cuj, ne dajemo im podrsku?!
Jel hoce neko da mi kaze da Boske i Biblija ne mogu da urade snagu i postanu 2x jaci u duelu?! Po 5, 6 kg misica svaki, pa da vidis kako ce da deru! A ne da gledam Bosketa kako pada 10x po utakmici. Zao mi je da ga gledam takvog. Biblija izbegava duele jer ima konstituciju komarca, i to onog letnjeg, najsitnijeg.
Zasto je Vuk kod Milinkovica igrao 2x bolje nego kod Vukicevica, to mi nije jasno!? Kod Vukicevica je nekako sav preplasen i deluje bojazljivo. Daje samo pasove na distanci od 15 m max! Cesto gresi u istim i otvara kontru za protivnika! Ljudi, slusajte me dobro ko ne zna za ovo: VUK JE JOS U INDEKSU DOK JE IGRAO U 5. RAZREDU OSNOVNE VAZIO ZA JEDNOG OD NAJTALENTOVANIJIH IGRACA U ZEMLJI. On je toliko odudarao od ostale dece, a bio je uvek 2x sitniji od svih. Oduvek se znalo da je on buducnost naseg fudbala! Sta je sa tim momkom?! Da li jedan super talentovan klinac izraste u igraca koji je najobicniji prosek na terenu?! Evo jedne stvari: Ja vam svima garantujem, da je taj Vuk imao uslova da ode u neki inostrani klub kao decak, sada bismo ga gledali u nekoj od najmocnijih liga sveta, a ne kako se muci po terenu a mi govorimo kako je jos mlad! VELIKA STETA ZA NJEGA! I ZA NAS!
Image
playmaker

Post by playmaker »

Sve sto je Laki rekao za Vuka ja potpisujem od A do Š. :idea:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Te fudbalere nema ko od trenera da uputi na ispravak boljki. Pilićarska liga sa pilićarskom strukom.
Io odio Belgrado
kej

Post by kej »

Laki, slažem se sa tobom osim u jednom. Neće oni ništa sad postići prekovremenim vežbanjem centaršuteva. Centaršut je tehnika. Ili se rodiš sa tim ili te nauče to kad si klinac, kad se formiraš. Isto kao i sa šutem. Može sad Ađuru da vežba šut svakog dana do 5 ujutru, ali ta prangija će uvek ići preko kućice i tu boga nema.
I inače je valjan centaršut prava retkost u našem fudbalu. Kad vidim da u našoj ligi neko lepo zavrne loptu iz punog trka dođe mi da uđem u teren i poljubim čoveka. A pogledaj utakmice npr. Bundes lige, pa tu sve pršti od dobrih ubacivanja, nebitno da li je Filip Lam ili neka anonimna bekčina Majnca. Samo seva sa svih strana- oštro i u trepavicu. Zato što ih to uče dok su klinci.
Boske stvarno nema centaršut i ne verujem da može znatno da ga popravi. Mada, tu veliku ulogu igra i činjenica da u trenutku kad treba da centrira, u kaznenom se nalazi samo Abu i eventualno još jedan naš u grotlu bunkera.
A ponekad, majke mi, pomislim da bi bilo bolje da stavljaju Bosketa na špica, jer ne znam ko u celoj ligi igra bolje glavom od njega, a u ostalim segmentima ne zaostaje npr.za Branom ili Bilbijom.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:Te fudbalere nema ko od trenera da uputi na ispravak boljki. Pilićarska liga sa pilićarskom strukom.
To.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

kej wrote:A ponekad, majke mi, pomislim da bi bilo bolje da stavljaju Bosketa na špica, jer ne znam ko u celoj ligi igra bolje glavom od njega, a u ostalim segmentima ne zaostaje npr.za Branom ili Bilbijom.
:!:
,,...da sam ja netko..." što su nekad pevali Indeksi, stavio bih Bosketa u sam špic u paru sa Abuom, u sistemu igre 4-4-2.Medu, Vuka, Bobu Novakovića i Merebu u vezu i razbijali bi svugde; na zemlji i u vazduhu.Nagledali bi se begova, nebeskih skokova i golova Abua i Bosketa, na centaršuteve čas na prvu, čas na drugu stativu, valjanih dodavanja u prostor....imali bi i defanzivu i ofanzivu (dok ovako nemamo ništa, do davljenja lopte i gledalaca).Međutim, sve su to samo pusti snovi, jer i najsitnije promene su misaona imenica u našem današnjem društvu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
tulip

Post by tulip »

Ja se opet ne mogu otetiti utiska od kada sam prvi put ugledao Bosketa, da je stvoren za desnog beka (desnog spoljneg), ali sam opet svestan činjenice da je tu u našem timu neprikosnoven Vulićević.
DAJ GOL!!!
TomaNS

Post by TomaNS »

playmaker wrote: Pa kako oni jadni crnci iz Afrike i ko zna kakvi siromasni latinosi godinama izvoze takve igracine?
Velika zabluda! Off the topic, ali pitajte nase ljude koji tamo rade, nit su jadni, nit su siromasni, niti nemaju uslova!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
DUB

Post by DUB »

Kad je izvlačenje polufinalnih parova?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
playmaker

Post by playmaker »

TomaNS wrote:
playmaker wrote: Pa kako oni jadni crnci iz Afrike i ko zna kakvi siromasni latinosi godinama izvoze takve igracine?
Velika zabluda! Off the topic, ali pitajte nase ljude koji tamo rade, nit su jadni, nit su siromasni, niti nemaju uslova!
Dobro nemoj sada i ti da budes bukvalista i da izvalicis iz konteksta. Poenta je vrlo jasna, iz te Afrike i Juzne Amerike je doslo brdo velicanstvenih fudbalera i dok nisu imali uslove kakve imaju danas pa ako su i bolji od nasih.
novosadjanin

Re: Kup Srbije - sezona 2011/12

Post by novosadjanin »

Žreb parova polufinala fudbalskog Kupa Srbije biće obavljen u sredu, 14. decembra...

http://www.mondo.rs/s226589/Sport/Fudba ... _Kupa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Kamenica

Post by Kamenica »

Hocemo cigane u polufinalu, kao sto rece Vukicevic.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Drina

Post by Drina »

Kamenica wrote:Hocemo cigane u polufinalu, kao sto rece Vukicevic.
Ja licno vise zelim crnog blizanca! :evil:
Kamenica

Post by Kamenica »

Mogu i partizani, ali nekako njih bi' voleo da deljemo u finalu. Da im vratimo za onu kradju od maja.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Locked