14. kolo: Vojvodina-Borac 3:1

Prognoza utakmice

Poll ended at Sat Dec 03, 2011 12:33 pm

Pobeda Vojvodine
41
100%
Remi
0
No votes
Pobeda gostiju
0
No votes

Total votes: 41

SlaNNinar

Re: 14. kolo: Vojvodina - Borac, subota 16h, ulaz slobodan

Post by SlaNNinar »

Dok ne dođe vreme za prelazni rok, evo šta od sutrašnje utakmice očekuju Vukićević i Milan Bojović:
http://kapiten.rs/fudbal/vukicevic-komb ... em-pobedu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kapiten.rs/fudbal/bojovic-pokaza ... i-sta-smo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Akcent

Post by Akcent »

Potez utakmice: Brankovic napucava Mojsova u glavu sa 2m razdaljine. :roll:

Negooo Vukicevicu sta treba Supic da uradi da bi seo na klupu?!?! I cime je zaradio toliki kredit u odnosu na Janosevica?! Dajte vise da se ne blamiramo, posle onog gola danas ....

al dobro, pobedi se u zube ne gleda. Cigane da je*emooooooooooo, peva ceo stadion...!!!!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
:)

Post by :) »

I kako se sad suzdrzati od ne vredjanja igraca??? Jel Supic i jednim postupkom dokazao da mu je stalo ili da mu je zao, ne on ode u svlacionicu, jel tesko doci ispred tribine, izvinuti se i istrpeti prozivke???

Odlicna utakmica, cudno mi je da je Borac pretposlednji, mislim da zasluzuju bolju poziciju, sigurno su bolji od Hajduka, Borce i Novog Pazara.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image

Abubakar je SUPERSTAR FKV. Jos od vremena legendarnog i neponovljivog Milosa Sestica mi nismo imali takvog igraca. Abu, prijatelju, ovo su ti, fudbalski gledano, najlepsi dani u karijeri. Pitanje gde ce te put odvesti, ali tesko da ces u bilo kom drugom klubu imati ovako iskrenu podrsku.

Btw... Igrac utakmice Medojevic :) zbog feeeeeenomenalnog prodora za drugi pogodak.
severozapad

Post by severozapad »

Jedno ime odzvanjaće kroz ovu decembarsku noć - Supić Nemanja. Bravo za Medu, možda njegova najbolja igra u prvom timu i odmah ovacije, potpuno zasluženo svakako. Drugo poluvreme putokaz kako igrati sa ekipama od kojih si realno jači, po svim fudbalskim kriterijumima.
Sledeći vikend se vade mrlje iz ove polusezone. Ajmo Vošo.
DUB

Post by DUB »

Nemanja Supiću, imaš 3 meseca da nađeš (ili da ti menadžer nađe) novi klub. Za razliku od nas, ti to možeš jer mi drugi klub nemamo!!!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
dulajlo

Post by dulajlo »

Za one koji nisu bili u prilici da gledaju utakmicu moze li malo detaljnije pojasnjenje Supicevog gesta i Medojvicevog prodora s obzirom da se iz sredstava javnog informisanja o utakmici ne moze saznati nista? Hvala.

(edit: greaka u kucanju)
Last edited by dulajlo on Sat Dec 03, 2011 7:54 pm, edited 1 time in total.
severozapad

Post by severozapad »

On nije gestikulirao već krenuo u dribling gde su ga napala dva igrača Borca, da l` treba reći da nije izašao kao pobednik iz tog duela. Mislim da čak nije ni toliki problem ne znati već to ne priznati, možda nekim šmekersim gestom, ali beš ga.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image

Image
Ostatak cu postaviti u galeriju u toku veceri
kowalski

Post by kowalski »

Previše oštrite piše na Supiću. Zna koliko zna, daje koliko može, ima dosta godina, neki napredak teško se može očekivati. To što klub nije kupio boljeg vratara nije njegov problem. Ako je nekada trebao da napravi ovakvu glupost, okolnosti nisu mogle biti bolje nego sada. Trener nije toliki debil da drži boljeg golmana od njega na klupi. Sigurno ga ne forsira da bi na njemu uzeli ogromne pare.
Image
kizito

Post by kizito »

kowalski wrote:Previše oštrite piše na Supiću. Zna koliko zna, daje koliko može, ima dosta godina, neki napredak teško se može očekivati. To što klub nije kupio boljeg vratara nije njegov problem. Ako je nekada trebao da napravi ovakvu glupost, okolnosti nisu mogle biti bolje nego sada. Trener nije toliki debil da drži boljeg golmana od njega na klupi. Sigurno ga ne forsira da bi na njemu uzeli ogromne pare.
Samo da se zahvalim navijacima na vecerasnjoj podrsci i mogu licno da vam obecam da cemo sve uraditi da ostanemo na prvom mestu...
Maximalno cemo se spremiti i da opravdamo sve sto ste nam priredili veceras...Nemate pojma koliko nam je drago bilo...Nemate pojma kako nam je srce kucalo kad smo stali ispred vas...jbg malo smo se zbunili kad smo pevali ali Boze moj.... :D :D :D :D Utakmicu necu da komentarisem ipako sam ja omladinac,a to su moje starije kolege...Ako Bog da da pregazimo cigane u bg i da zasednemo na drugu poziciju.... <3 FKV <3
Akcent

Post by Akcent »

Minja, postoji li slika Bojketove face kad je proslavljao gol? :D slike su vrhunske!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Helm

Post by Helm »

Zanimljivo je da do sada ni u jednom postu nisam pročitao ime Brane Ilića :D
playmaker

Post by playmaker »

Helm wrote:Zanimljivo je da do sada ni u jednom postu nisam pročitao ime Brane Ilića :D
Sacekaj da se zavrsi utakmica sa gancima. :wink:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Firmas iz medicinske wrote:Minja, postoji li slika Bojketove face kad je proslavljao gol? :D slike su vrhunske!
Postoji :wink:

Image
Locked