http://kapiten.rs/fudbal/fk-vojvodina-d ... za-pobedu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uuuu odlicna je, hvala puno!Minja wrote:PostojiFirmas iz medicinske wrote:Minja, postoji li slika Bojketove face kad je proslavljao gol?slike su vrhunske!
![]()
Prvo poluvreme plac majke bozije.Grba_NS wrote:Je l' ima neki "selektor" spreman da u kratkim crtama sroci analizu danasnjeg meca, za (sve) nas sto smo bili spreceni da prisustvujemo utakmici?
p.s.
Brano majstore
Ajd da ja pokusam.Grba_NS wrote:Je l' ima neki "selektor" spreman da u kratkim crtama sroci analizu danasnjeg meca, za (sve) nas sto smo bili spreceni da prisustvujemo utakmici?
p.s.
Brano majstore
Nemojte Merebu da mi dirate biće belaja!laki wrote:Playmaker-u, ako je Mereba nas najbolji igrac na bio danas, ja sam verovatno onda poludeo potpuno. Sa moje tacke gledista, jos jedno prosecno njegovo izdanje. Ok, pokrivaju ga dvojica najcesce i ok je to da ima zelju i da je puno trcao, to je ono sto mene zadovoljava. A ako bude slucajno bio bilo gde snimak utakmice neka mi neko obavezno javi da ga pogledam i verujte mi nece me mrzeti da mu brojim kompletirane, odnosno nekompletirane pasove! Covek nije 5 puta kompletirao pas!! Ili pogresno doda ili nema kome da doda pa mu ili oduzmu loptu ili mu je neko izbije u aut. Mozda ja imam nesto protiv njega pa da to ne kontam, ali on po meni danas nije pruzio nista vise od prosecne partije.
Traks, Meda, Vule, Bojke, Abu, Brana.... svi 2x bolji od Merebe.
Supa je moj heroj od danas!Volim ga!
![]()
Atmosfera na tribinama sjajna. Danas na tapetu umesto Cerana, odnosno Pauljevica, Fica cigancicDecko je dobio finu dozu terora danas, neka mu je sa srecom u novom klubu