Pravo stanje u klubu...

Locked
Voja
Dežurni spiker

Re: O Marku Jovanovicu

Post by Voja »

Minja wrote:Mislim da smo preostri prema Marku.
FC Vojvodina je veliki klub,i mi moramo biti ostri kriticari svakog onog ko ne ispunjava norme koje nam sama tradicija kluba zadaje.Ne moze se tek tako biti prvotimac u Vojvodini!!!Svi znamo da je moj omiljeni igrac u ovom timu Dejan Govedarica,ali sam ja prvi spreman da ga kritikujem ovde javno ukoliko ne bude ispunjavao ono sto se od njega ocekuje u klubu kakav je Vojvodina.Vec sam na nekim mecevima i pisao da je Deki ispod svo renomea... sve za dobrobit Vojvodine!!!
Minja wrote:Nas napadac nije igrao u narocitoj formi u prethodnih sest meseci, to je istina. Imao je i velike promasaje i prosecne partije i to je istina
I opet medju prvih 11!?U poslednjih 6 meseci ni Belic nije bio na svom nivou (bar po broju golova),ali Beli je igrac na koga Marko mora da se ugleda,znaci vecita borba za slavu crveno-belog dresa,za pobedu,za gol,zalaganje,izgaranje,uklizavanje,asistencije,emocija... sve to cini odredjene igrace vecim od drugih!!!
Minja wrote:Cini mi se da smo zaboravili da je pravi Marko onaj sa stadiona Partizana kada je bio glavna zvezda nase pobede, a sve razmisljam, pa koji je Vojvodina i imala "zvezdani" trenutak posle toga...
Vojvodini,a i nama ne treba igrac koji ce igrati 3-4 sezone kao starter,a koga cemo mi pamtiti po dva gola na jednom mecu.Ako je tako,odricem se pobede nad partizanom,a plus,pobeda protiv partizana je dosla kao plod kolektivne igre,plod mudrosti,znanja i hrabrosti Bobeta Pavkovica... Pobeda,u kojoj su svi dali svoj maximum... Minja,a da je tada umesto Marka bio neko drugi,mozda bi dao i 4 gola?
Minja wrote:I to nije najbitnije od svega... Marko je pre godinu i nesto nasao klub u Kini u koji je otisao na pozajmicu, a Vojvodina je od toga imala finansijsku korist.
A da je umesto njega igrao neko drugi,pa se afirmisao pa otisao poput Stojaka,Drine,Ljubeta.... da li bi Vosa tada imala jos vise koristi?
Minja wrote:I taj isti Marko Jovanovic je opet u Vojvodini, i opet su se za njega interesovali strani klubovi, i malo je falilo da nas opet on vadi iz finansijskog kolapsa.
Jel to znaci,da je on velicina jednog Dejana Govedarice,Ljubeta Dundjerskog (i oni su opet u Vojvodini)??? :lol:
Minja wrote:Stvarno ne razumem zasto ga bas toliko ne cenimo....
To nije tacno!!! On kao igrac,deo FC Vojvodina,kao covek... svima nam je drag i protiv njega,apsolutno niko nista nema,ali je problem njegovo fudbalsko znanje!!!
U decembru 2001.godine Miroslav Tanjga je rekao u intervjuu gosp.Savi Savicu sledece:
-"Marko Jovanovic je mnogo oscilirao,sto jos uvek moze da se pravda neiskustvom i mladoscu,narednih pola godine pokazace radi li se o pravom igracu ili samo vecitom talentu.Ukoliko prione na rad,izrasce u klasnog fudbalera."
Evo ga,sada je ako se ne varam 2005. godina!!! :shock:
Rendzers

Post by Rendzers »

Gospodine Djuricicu dali bi se vratili u Pancevo ako se Dinamo fuzionise sa Glogonjom?Dali se setite vremena kad ste bili u Pancevu?
Navijacke grupe vise nema ali ostaju secanja!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Dinamo je meni dao sansu u II ligi kao Vosa u prvoj.Naravno da se rado setim tog vremena(ko bih ga zaboravio).Tesko da ce doci do povratka u Pancevo.Malo si me zbunio pseudonimom jer se navijaci iz Mitrovice zovu Rendzersi.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

U Sredu u 13 casova na Veterniku igraju Vojvodina i Spartak iz Subotice!
Dodjite na Hokej.
KDA

Re: Milan Djuricic

Post by KDA »

Djumi wrote:Malo si me zbunio pseudonimom jer se navijaci iz Mitrovice zovu Rendzersi.
Sirmium Rangers tacnije.
Nadam se lepoj igri Vojvodine u sredu.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Djumi wrote:U Sredu u 13 casova na Veterniku igraju Vojvodina i Spartak iz Subotice!
Dodjite na Hokej.

Vidimo se na hokeju :lol:
budababa

Post by budababa »

Nadam se da ce biti i golova kao na hokejaskoj utakmici (naravno, u njihovoj mrezi) 8)
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
gabric_a

Post by gabric_a »

Od sveg srca zelim da Vosa pobedi Spartak (zasluzio je Spartak da izgubi)
Ako Spartak bude igrao fudbal tako kao sto igra hokej ove sezone (dobra im gol razlika,17:132),ne bi me cudio veliki broj golova u njihovoj mrezi :D
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gabric_a wrote:Ako Spartak bude igrao fudbal tako kao sto igra hokej ove sezone (dobra im gol razlika,17:132),ne bi me cudio veliki broj golova u njihovoj mrezi :D
Jel' zemljak, to znachi da su dozvolili Spartak da igra napolju? Secam se pre nego shto sam emigrirao da se prichalo da ce im zabraniti da igraju ako ne sazidaju halu (mada po rezultatu mozhda bi blio i bolje da su im zabranili). :lol:

Izvinjavam se ostalima na trolovanju teme :P
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Izgleda da ce pasti grudvanje!
Dejan

Post by Dejan »

Zeleo bih da pitam gospodina Djuricica sta ocekuje od predstojeceg duela sa Spartakom?Znem da ce biti veoma losi uslovi za igru,ali ocekujem da proradi napad :wink:

Sa kakvim timom se ulazi u mec?Da li ima povredjenih ili bolesnih igraca?
Hvala!
:)

Post by :) »

Djumi wrote:Izgleda da ce pasti grudvanje!
e pa gospodine treneru ovo je zagovaranje huliganizma :lol:
Vec vidim naslov u novinama ,,Huligani grudvama prekinuli utakmicu''
Last edited by :) on Tue Feb 15, 2005 1:15 pm, edited 1 time in total.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Ocekujem da se utakmica odlozi jer na Veterniku je nemoguce igrati.Spartak je zvao na njihov teren od sljunka,sto smo odbili.
Povredjenih igraca nema,samo je Belic bolestan.
:)

Post by :) »

Djumi wrote:Spartak je zvao na njihov teren od sljunka,sto smo odbili.
Predlozite im Shtrand, da se igra na pesku :lol:
gabric_a

Post by gabric_a »

Steta sto se utakmica nece odigrati,ali sta da se radi,priroda je jaca!
Za Radoya:Dozvolili su im da igraju,inace gde bi drugde (mozda na Palickom jezeru kad se zaledi :lol: ),a i sto bi se liga smanjivala i tako je malo klubova.Vec odavno traze pomoc za izgradnju hale,ali niko nije spreman da pomogne.
Locked