Kup Srbije - sezona 2011/12
Re: Kup Srbije - sezona 2011/12
Ako udjemo u finale, i ako se isto bude igralo u Novom Sadu, ukoliko ne osvojimo kup, mozemo samo da se pokrijemo usima, i cutimo narednih 100 godina.

Sad ili nikad!!!!!
- churguzijanac
Ne znam zašto mi je posle ovakvog raspleta o parovima polufinala i o gradu domaćinu finala ovogodišnjeg kupa u glavi ono sramotno saopštenje potpisano prošle godine sa glodarima....
Zdravko Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
- severozapad
Da se razumemo već jednom, oni nama nikad ni za šta neće vratiti uslugu da se tako izrazim. Previše su alavi i bahati i svako razmišljanje u tom pravcu bi trebalo da se tu i završi.
Pokazalo se hiljadu puta i u takav rasplet nikad neću poverovati. Nemojte biti u zabludi te vrste. Mi moramo prvo da rešimo Borac a onda u evenutalnom finalu znamo protiv koga i čega sve igramo - imena, petokrake, sudija, fss i ajde da kažem i igrača koji su za ovu našu ligu ipak solidni.
Pokazalo se hiljadu puta i u takav rasplet nikad neću poverovati. Nemojte biti u zabludi te vrste. Mi moramo prvo da rešimo Borac a onda u evenutalnom finalu znamo protiv koga i čega sve igramo - imena, petokrake, sudija, fss i ajde da kažem i igrača koji su za ovu našu ligu ipak solidni.
- Uvek sa tobom
kowalski wrote:Ako udjemo u finale, i ako se isto bude igralo u Novom Sadu, ukoliko ne osvojimo kup, mozemo samo da se pokrijemo usima, i cutimo narednih 100 godina.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Da li stvarno mislite da ce oni nama dati nesto, da ce se kao pokajati ili da ce ih naterati da nam kompenzuju proslo finale?
Bojim se da ce to biti idealan argument dusmanima da omalovaze nas eventualni uspeh u kupu...
Bez obzira na sve, kup je nas !!!

P.S.- Da li nam stize Fica iz Borca ponovo ?
Bojim se da ce to biti idealan argument dusmanima da omalovaze nas eventualni uspeh u kupu...
Bez obzira na sve, kup je nas !!!

P.S.- Da li nam stize Fica iz Borca ponovo ?

- Само Војводина
Значи, ако прођемо у финале, опет против близанца. Надао сам се да ће једном бити финале купа без иједног близанца.
- Red Marquis
- Moderator
Sve vezano za guranje nas u ovom Kupu, mogu na konto lopovskog saveza da stavim.
I to što je očekivan Borac i što će da nam daju domaćinstvo finala 101 odsto. Znamo kako je Bjelogrlić onomad promešao žreb, ništa me od njih ne čudi.
Ali lud je svako ko misli da će neko od blizanaca nama da se natrći u tom famoznom finalu!
S druge strane, taj meč(ako uđemo u finale) će da pokaže apsolutni maksimum koji mi navijački sad imamo. Ko tad ne dođe, tog i nemamo u svojim redovima. A da bi zaista i osvojili taj kup, ne sme niko da ode iz kostura ekipe na zimu.
I to što je očekivan Borac i što će da nam daju domaćinstvo finala 101 odsto. Znamo kako je Bjelogrlić onomad promešao žreb, ništa me od njih ne čudi.
Ali lud je svako ko misli da će neko od blizanaca nama da se natrći u tom famoznom finalu!
S druge strane, taj meč(ako uđemo u finale) će da pokaže apsolutni maksimum koji mi navijački sad imamo. Ko tad ne dođe, tog i nemamo u svojim redovima. A da bi zaista i osvojili taj kup, ne sme niko da ode iz kostura ekipe na zimu.
Io odio Belgrado
- churguzijanac
Ni ne mislim da će nama usluga biti vraćena od strane glodara ili musavih, ali mislim da fss pravi kompromis i navodi vodenicu na nas zbog prošlogodišnje krađe. To je lopovska struktura i to je u njihovom maniru. Skoro sam siguran da nam ovakav žreb i domaćinstvo nisu slučajno pripali. I hteli da priznamo ili ne, naša uprava je ovde odradila dobar posaoseverozapad wrote:Da se razumemo već jednom, oni nama nikad ni za šta neće vratiti uslugu da se tako izrazim. Previše su alavi i bahati i svako razmišljanje u tom pravcu bi trebalo da se tu i završi.

Nadam se da će isto uraditi i igrači na terenu, a i mi na tribinama.
Ako im to bude argument da nas omalovaze, to bi znacilo i njihovo priznanje kradje na proslom finalu! Citam komentare na vest o zrebu, i neko spominje kako se mi lupamo u grudi, kako pretimo, i spominje kako eto mozda i osvojimo taj prvi kup na stogodisnjicu i kako za 100 godina imamo samo 2 titule, i da nas zapravo niko i ne smatra za bilo kakvu konkurenciju!johnny wrote:Da li stvarno mislite da ce oni nama dati nesto, da ce se kao pokajati ili da ce ih naterati da nam kompenzuju proslo finale?
Eto zato mislim da nama niko nista nece pokloniti, ma kako da se kaje zbog provaljene kradje od proslog finala!
I iskreno se nadam da cemo izbaciti Borac vec u prvoj utakmici, da ne bude kako smo se provukli...
I nadam se isto takvoj dominaciji u finalu pa makar se igralo i na nasem stadionu!
A sto rece:
Ako se bude igralo u Novom Sadu, mi tu moramo pokazati da zaista taj kup i zasluzujemo! Proslo finale smo to pokazali na strani, sad sebi treba da dokazemo da ona cifra nija bila slucajna!Red Marquis wrote: S druge strane, taj meč(ako uđemo u finale) će da pokaže apsolutni maksimum koji mi navijački sad imamo. Ko tad ne dođe, tog i nemamo u svojim redovima. A da bi zaista i osvojili taj kup, ne sme niko da ode iz kostura ekipe na zimu.
- severozapad
Možda je ideja glupava i ne treba trčati pred rudu ali mišljenja sam da trab prodavati karte za finale od onog momenta kad se odluči da će se igrati u Novom Sadu. cigani/grobari neće uzimati karte ako nisu sigurni da će uopšte igrati a u slučaju da mi ne prođemo, te karte ljudi mogu prodati navijačima borca ili ih eventualno iskoristiti za neku drugu utakmicu (zadnje kolo sa zvezdom). Nemam pojma, ideju treba razraditi ali možda tako nešto.
Svako dobro - KUP JE NAŠ
Svako dobro - KUP JE NAŠ

Kako su nas istrenirali sa odlascima na finale u bg, ako budemo igrali finale u Novom Sadu, na stadionu mozemo poceti sa navijanjem u 16h. 

- novosadjanin
Pa ne mozemo mi da prodajemo karte za finale kupa. Organizator je FSS a ne nas klub. Nase sezonske nece vaziti. Istok ce se prodavati Beogradu, sever i zapad u Novom Sadu. Prosle godine je cena bila 300 i 500 din.severozapad wrote:Možda je ideja glupava i ne treba trčati pred rudu ali mišljenja sam da trab prodavati karte za finale od onog momenta kad se odluči da će se igrati u Novom Sadu. cigani/grobari neće uzimati karte ako nisu sigurni da će uopšte igrati a u slučaju da mi ne prođemo, te karte ljudi mogu prodati navijačima borca ili ih eventualno iskoristiti za neku drugu utakmicu (zadnje kolo sa zvezdom). Nemam pojma, ideju treba razraditi ali možda tako nešto.
Svako dobro - KUP JE NAŠ
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Priželjkujem pobedu nad partizanom u finalu kupa!
Već sada se tresem i pri samoj pomisli na to...

p.s. Svaki put sebi kažem-nećeš više Milane..., i opet me nasamare...

Već sada se tresem i pri samoj pomisli na to...
Red Marquis wrote: S druge strane, taj meč(ako uđemo u finale) će da pokaže apsolutni maksimum koji mi navijački sad imamo. Ko tad ne dođe, tog i nemamo u svojim redovima.

p.s. Svaki put sebi kažem-nećeš više Milane..., i opet me nasamare...

POŠTO OBRAZ ???!!!
- PanonskiFantom
Jel mozete vi da zamislite koji ce haos taj dan biti u gradu???
Jeza me prolazi!

Jeza me prolazi!
Vise nista nije isto!