Pa napisao sam, sa sajta trasfermarkt, ili me pitas kako da pronadjes to tamo?Camel wrote:Odakle tebi te cifre?
Koliko se ja secam Lazetica je prakticno oteo Arkan, tj otisao je za dzabe? Nema cifre za Lazetica, ali ima za Mihajlovica, on je prodat zvezdi za milion maraka i to su oni preracunali kao 500.000 E.:) wrote: Ako smo dobili milion maraka za Lazetica to bi trebalo tu da se uvrsti, nisam ekonomista al to je realno tada vredelo preko 2 milona evra sad.
Mi smo uspeli da se izdignemo od ostalih klubova i sada smo otprilike tu negde sa crvenim blizancem sto se tice prodaje najboljih igraca. Oni jos uvek na staru slavu uspevaju da prodaju svoje losije igrace za solidne cifre i tu su bolji od nas. Sa druge strane crni blizanac je daleko ispred nas, oni svaku macku u dzaku (tipa Jovancic) uspevaju lako da prodaju za milion E. Od ostalih klubova jedino jos Rad uspe ponekad da proda igraca za vise od 500.000 E. Mozda je i Ofk uspeo u tome? I Spartak za Ubiparipa ne znam koliko je dobio?
Nama je potreban novi rekordni transfer da bi se izdigli iz ovog nivoa izmedju jednog i dva miliona. Setite se kakvu je Kacar imao polusezonu kada je prodat za 3 milona. To mora biti neki veliki talenat, sa manje od 20 godina i jako dobrom sezonom iza sebe da bismo premasili tu cifru. Npr da nismo prodali Aleksica Djenovi i da je on odigrao jednu jako dobru sezonu, verovatno bi za njega dobili vise nego za Kacara.