Transferi
Re: Transferi
Svaka čast Trajče!
A sad, 2 stvari su mi bilo posebno zanimljive. Da li je on to kad je došao potpisao četvorogodišnji ugovor sa nama ili ga je produžio u međuvremenu?!
A drugo, ako se on pominje kao kapiten to znači da Vule i definitivno odlazi?
A sad, 2 stvari su mi bilo posebno zanimljive. Da li je on to kad je došao potpisao četvorogodišnji ugovor sa nama ili ga je produžio u međuvremenu?!
A drugo, ako se on pominje kao kapiten to znači da Vule i definitivno odlazi?
- novosadjanin
Zamena za Vulicevica, ukoliko ode, bi mogao biti:
http://www.transfermarkt.de/de/mamadou- ... 81897.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomalo zaboravljen. 400.000 E procenjena vrednost. Ali, 6 meseci do isteka ugovora, sto dosta spusta cenu! Mada oni cesto kasne sa refresovanjem podataka ukoliko je doslo do produzetka ugovora.
-----------------------------------------------------------
http://www.transfermarkt.de/de/tony/pro ... 75988.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/mamadou- ... 81897.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomalo zaboravljen. 400.000 E procenjena vrednost. Ali, 6 meseci do isteka ugovora, sto dosta spusta cenu! Mada oni cesto kasne sa refresovanjem podataka ukoliko je doslo do produzetka ugovora.
Setih se ovog igraca o kome smo pricali u februaru. Sada mu je cena 1.100.000 EDejan wrote:novosadjanin wrote:Dejane jel znas nesto o ovom igracu:
Anthony Nwakaeme, Nigerijac, 1989. godiste, klasican napadac, igra za Univerzitateu iz Kluza. Gledao sam ga sad u prijateljskoj protiv cigana. Odlicno se gradi, jak, ima dribling, opasan u skoku. Nesto slicno kao Abubakar. Na transfermarktu uopste ne pise njegova cena, tek se probija... Kolika bi mogla biti njegova cena s obzirom na to da je rumunska liga dosta jaca od nase?!
Nwakaeme Anthony Nuatuzor
Odlican igrac, cak je mnogo jaci u duelima od Abubakara. Najveci problem su veoma cudne informacije o njegovom godistu, sto za igrace iz Nigerije, mozda i nije toliko cudnoPojavljuju se informacije (4.4.1983. i 21.03.1989. visok je 187cm, a tezak 80 kilograma)
Igrao je za drugoligaski klub Ariesul Turda (8 utakmica, 5 golova) sto ga je preporucilo Universitatei Cluz. Postoji samo jedna slobodna procena njegove trenutne vrednosti i ona iznosi oko 220 000 E.

Last edited by novosadjanin on Sun Dec 25, 2011 2:11 pm, edited 2 times in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
http://sport.blic.rs/vojvodina/vesti/20 ... ce-Oumarua" onclick="window.open(this.href);return false;
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Obratite pažnju, molim vas, na prvi komentar na tu vest. Povraća mi se od tih trolova.
Inače, ne verujem da će ga prodati sad, zbog Mede i Vuleta, ne mogu prodati 3 od 5 najboljih igrača u istom roku. Ako ga žele sad, želeće ga i posle kvalifikacija za LE samo će tad biti i skuplji.
Inače, ne verujem da će ga prodati sad, zbog Mede i Vuleta, ne mogu prodati 3 od 5 najboljih igrača u istom roku. Ako ga žele sad, želeće ga i posle kvalifikacija za LE samo će tad biti i skuplji.
Mene najvise nervira u citavom srpskom fudbalu da se uvek rasprodaju najbolji igraci, ti svi klubovi tako rade, svi kenjaju kako hoce kao do titule, do mesta za Evropu, ovo ono, a prodaju najbolje igrace. Ne mogu da shvatim da smo toliko bedni da rasprodajemo sve sto valja, ma da ni fudbaleri nisu nista bolji, pohapljivi su Boze sacuvaj, eto primera Aleksic, Katai, Tosic, Milan Smiljanic.. Svi odmah navale ta to inostranstvo, tamo naravno greju klupu i onda opet zele da se vrate.. Pa kuda idu tako mladi jesu li normalni? Mene dusa boli kad vidim da mladi fudbaleri odlaze, eto Medojevic, eto drago mi je za njega da je tako uspesan i trazen, ali nikad nisam onaj od onih koji mu aplaudiraju *bravo majstore, sve najbolje".Neki ce reci da sam ljubomoran, ali to nikako nije tacno, samo mi je uzasno zao da takvi biseri odlaze iz moje voljene zemlje i srpskog fudbala. Pa majka mu stara poznajem par prvotimaca Zvezde i Rada.. Pa klubovi im placaju odlicne pare (ne samo za srpske uslove), placaju im stanove, imaju kola na koriscenje, ovi stranci imaju (nzm tacno koliko 1 lii 2 puta) gratis avionske karte za domovinu, placaju im pripreme, poznati su, u svojoj su zemlji, sa svojim narodom i cupi, pa sta im treba vise? Ja sam uvek reko da sam ja u jednom u top klubovima JSL sigurno da ne bih uopste jurio za parama, bitno je da si u svojoj zemlji u kojoj si poznat i voljen, igras fudbal sa svojim narodom.. Zamisli odes u inostranstvo i tamo te niko ne j**e ni 2%, nije isto kao u Srbiji, ovde imas rodbinu i prijatelje, tamo nemas nikoga, jos vecinom ne znas ni jezik, sedis na klupi i propadas, posle te nece ni Cukaricki.
I zasto Butorovic kad vec ima para za "Vujadin Boskov" ne ostavi te pare da poveca platu glavnim igracima, da ljudi imaju motivaciju da ostanu u Novom Sadu, a i onako po meni ima nekih suvisnih izgradnji oko "Vujadin Boskov"-a, jer ona zgrada je jos uvek kao nova a oni je vec ruse. A zasto to ne investiraju u zgradurine, to mi nije jasno.
I zasto Butorovic kad vec ima para za "Vujadin Boskov" ne ostavi te pare da poveca platu glavnim igracima, da ljudi imaju motivaciju da ostanu u Novom Sadu, a i onako po meni ima nekih suvisnih izgradnji oko "Vujadin Boskov"-a, jer ona zgrada je jos uvek kao nova a oni je vec ruse. A zasto to ne investiraju u zgradurine, to mi nije jasno.
Skauti Ajaksa prate Tonija iz Rumunije, Luvanora iz Moldavije i Bagajoka iz Slovackenovosadjanin wrote:Zamena za Vulicevica, ukoliko ode, bi mogao biti:
Setih se ovog igraca o kome smo pricali u februaru. Sada mu je cena 1.100.000 EDejan wrote:novosadjanin wrote:Dejane jel znas nesto o ovom igracu:
Anthony Nwakaeme, Nigerijac, 1989. godiste, klasican napadac, igra za Univerzitateu iz Kluza. Gledao sam ga sad u prijateljskoj protiv cigana. Odlicno se gradi, jak, ima dribling, opasan u skoku. Nesto slicno kao Abubakar. Na transfermarktu uopste ne pise njegova cena, tek se probija... Kolika bi mogla biti njegova cena s obzirom na to da je rumunska liga dosta jaca od nase?!
Nwakaeme Anthony Nuatuzor
Odlican igrac, cak je mnogo jaci u duelima od Abubakara. Najveci problem su veoma cudne informacije o njegovom godistu, sto za igrace iz Nigerije, mozda i nije toliko cudnoPojavljuju se informacije (4.4.1983. i 21.03.1989. visok je 187cm, a tezak 80 kilograma)
Igrao je za drugoligaski klub Ariesul Turda (8 utakmica, 5 golova) sto ga je preporucilo Universitatei Cluz. Postoji samo jedna slobodna procena njegove trenutne vrednosti i ona iznosi oko 220 000 E.http://www.transfermarkt.de/de/tony/pro ... 75988.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ПУШТАМ КИШУ!
Nažalost, te prodaje su neophodne da bi klub mogao normalno da funkcioniše, odakle nabaviti novac za plate, pripreme i da ne kažem još neka pojačanja? Ovo za FC Vujadin Boškov ja mislim da nije Batina lična ili klupska investicija već se radi u saradnji sa gradom, a i ako je njegova lično, to verovatno znači i da polaže vlasnička prava na taj centar (ne znam već kako to tačno ide). Tako da ipak moraju da se prodaju ti igrači, sad da ima neke garancije da je moguće prodati Mojsova, Vuleta i Branu za 3, 4 miliona možda bismo i zadržali Medu, ali on je prvi dobio ponudu, a uprava očito neće da kalkuliše. Zahvaljujući tom novcu i novcu od ostalih igrača koji će se prodati, biće mesec dana pripreme, možda će se dovesti taj Maksimović i još par igrača i biće plate i premije za igrače i stručni štab jedno godinu dana. Mi nemamo poput blizanaca državne institucije iza sebe da nam iz džepa građana uplaćuju te cifre svake godine i zbog toga moramo da prodajemo najbolje igrače.DekiFirma wrote:Mene najvise nervira u citavom srpskom fudbalu da se uvek rasprodaju najbolji igraci, ti svi klubovi tako rade, svi kenjaju kako hoce kao do titule, do mesta za Evropu, ovo ono, a prodaju najbolje igrace. Ne mogu da shvatim da smo toliko bedni da rasprodajemo sve sto valja, ma da ni fudbaleri nisu nista bolji, pohapljivi su Boze sacuvaj, eto primera Aleksic, Katai, Tosic, Milan Smiljanic.. Svi odmah navale ta to inostranstvo, tamo naravno greju klupu i onda opet zele da se vrate.. Pa kuda idu tako mladi jesu li normalni? Mene dusa boli kad vidim da mladi fudbaleri odlaze, eto Medojevic, eto drago mi je za njega da je tako uspesan i trazen, ali nikad nisam onaj od onih koji mu aplaudiraju *bravo majstore, sve najbolje".Neki ce reci da sam ljubomoran, ali to nikako nije tacno, samo mi je uzasno zao da takvi biseri odlaze iz moje voljene zemlje i srpskog fudbala. Pa majka mu stara poznajem par prvotimaca Zvezde i Rada.. Pa klubovi im placaju odlicne pare (ne samo za srpske uslove), placaju im stanove, imaju kola na koriscenje, ovi stranci imaju (nzm tacno koliko 1 lii 2 puta) gratis avionske karte za domovinu, placaju im pripreme, poznati su, u svojoj su zemlji, sa svojim narodom i cupi, pa sta im treba vise? Ja sam uvek reko da sam ja u jednom u top klubovima JSL sigurno da ne bih uopste jurio za parama, bitno je da si u svojoj zemlji u kojoj si poznat i voljen, igras fudbal sa svojim narodom.. Zamisli odes u inostranstvo i tamo te niko ne j**e ni 2%, nije isto kao u Srbiji, ovde imas rodbinu i prijatelje, tamo nemas nikoga, jos vecinom ne znas ni jezik, sedis na klupi i propadas, posle te nece ni Cukaricki.
Brate ne znas ti koliko su blizanci u finansijskim
Kod njih plate kasne i po 3 meseca, duguju i Bogu i narodu.
Ali imamo i mi Butorovica, mafijasa koji sve finansira, nemamo drzavu ali imamo coveka o kojem sam mnogo toga cuo od rodjenih Novosadjana, i to ne bas pozitivno.
Nego, nije bas pitanje za ovu temu ali spremam jedan manji rad o srpskom fudbalu, pa me interesuje koliko nasa Vojvodina dobija od sponzora? Da li neko zna neke cifre, recimo koliko dobijemo od generalnog sponzora, od glavnih etc.
Za sada imam samo informacije da Sloboda dobija 120'000 godisnje od Point Group (generalni sponzor), 30'000 od VBS, Grad Uzice im daje 150'000 e i jos desetak sponzora, dodju do cifre od 570'000 e od sponzora godisnje. Prosecne plate su im 500 e plus premije plus rate od ugovora.

Ali imamo i mi Butorovica, mafijasa koji sve finansira, nemamo drzavu ali imamo coveka o kojem sam mnogo toga cuo od rodjenih Novosadjana, i to ne bas pozitivno.
Nego, nije bas pitanje za ovu temu ali spremam jedan manji rad o srpskom fudbalu, pa me interesuje koliko nasa Vojvodina dobija od sponzora? Da li neko zna neke cifre, recimo koliko dobijemo od generalnog sponzora, od glavnih etc.
Za sada imam samo informacije da Sloboda dobija 120'000 godisnje od Point Group (generalni sponzor), 30'000 od VBS, Grad Uzice im daje 150'000 e i jos desetak sponzora, dodju do cifre od 570'000 e od sponzora godisnje. Prosecne plate su im 500 e plus premije plus rate od ugovora.
To za Slobodu mi je jako sumnjivo a za blizance znam da je tako jer im uprava krade najstrašnije 
A ovo za rad, iskreno da ti kažem ja mislim da mi nemamo generalnog sponzora a da od ovih ostalih ne dobijamo pare već dresove, hranu, medijsku pažnju, prevoz i sl. Možda i grešim ali i to će ti dobro doći za rad (da veliki simpatizer kluba ne zna ko je generalni sponzor
). Sad da li od grada dobijamo nešto ne znam, ali mislim da ne. To što od njih imamo je vezano za infrastrukturu i to u slučaju da se bliže izbori.
Zbog svega toga i mogu da razumem potrebu za prodajom igrača

A ovo za rad, iskreno da ti kažem ja mislim da mi nemamo generalnog sponzora a da od ovih ostalih ne dobijamo pare već dresove, hranu, medijsku pažnju, prevoz i sl. Možda i grešim ali i to će ti dobro doći za rad (da veliki simpatizer kluba ne zna ko je generalni sponzor

Zbog svega toga i mogu da razumem potrebu za prodajom igrača

- Red Marquis
- Moderator
Deki, Buturović ne finansira ništa. Klub živi od prodaje igrača. Upumpavanja novca od strane Kan Kana nema, a za ispumpavanje već nisam najsigurniji.
A što se tiče onog da ti ne bi jurio za nekim većim parama i preko grane, gledaj to iz nekog drugog ugla malo. Prvo, i te plate ne budu često redovne ovde, mnogi bi se i sudili ali ćute da bi ih pustili u inostranstvo, i te pare jesu dobre sad i za naš nivo ali njihov sportski vek je kratak, on treba da se obezbedi za život a ne da lagodno živi do 35, a posle da se češe. Pa onda igranje u ovoj žabokrečini ne može od tebe stvoriti nikada velikog igrača kad imaš 4-5 iole ozbiljnijih mečeva na godišnjem nivou. A da ne sppominjem nameštanje mečeva, sudije, igranje pred 100 ljudi...kome to sve treba u životu?
A što se tiče onog da ti ne bi jurio za nekim većim parama i preko grane, gledaj to iz nekog drugog ugla malo. Prvo, i te plate ne budu često redovne ovde, mnogi bi se i sudili ali ćute da bi ih pustili u inostranstvo, i te pare jesu dobre sad i za naš nivo ali njihov sportski vek je kratak, on treba da se obezbedi za život a ne da lagodno živi do 35, a posle da se češe. Pa onda igranje u ovoj žabokrečini ne može od tebe stvoriti nikada velikog igrača kad imaš 4-5 iole ozbiljnijih mečeva na godišnjem nivou. A da ne sppominjem nameštanje mečeva, sudije, igranje pred 100 ljudi...kome to sve treba u životu?
Io odio Belgrado
Gospodin je kad treba, a na terenu lomi kosti!budababa wrote:Trajče gospodinNovosti wrote:Trajković: Ne bih na Marakanu

Nažalost Marquis je u pravu.Mlad fudbaler (čovek), neka eto ima i tu platu od 500-1000 evra, što je za naše prilike veoma dobro primanje, ali od toga on može samo uredno da plati kiriju, račune i da mu nešto preostane za vrlo skromnu garderobu i poneki izlazak u grad.
Kako od tih para zasnovati porodicu, kupiti stan, auto, dočekati prinove, školovati tu svoju decu kasnije....mnogo pitanja je bez pravog odgovora - a igra se fudbal do 35e (ako sve bude kako treba) Isto tako važi i za svaki običan posao (jer i on je od danas do sutra).Može momak voleti klub, grad, publiku, rodbinu, komšije..., ali kad stignu prvi računi na njegovo ime, niko (mu) od pomenutih neće njih platiti; i tu prestaje ljubav i počinje račun(ica).
Mogu zameriti klubu, što prodaju svoje mlade igrače, ali nikad ne mogu mladom igraču, što želi da ode, napravi karijeru i obezbedi sebi uslove za egzistenciju, porodicu, imetak.
Drugo, igati fudbal pred 100 ili 1000 ljudi u jednom vrlo nestabilnom, i vrlo neizvesnom, ambijentu je veliko lično sportsko žrtvovanje.
Klub, pak, prodaje mladog igrača zato što može da dobije više (na konto njegovih godina, potencijala i talenta, tj očekivanog napretka, nego za već gotovog igrača (formiranog u lošim domaćem uslovima), sa recimo 23-24 godine (jer, tada više nema aduta u očekivanom razvoju, tj sve karte su otvorene i na stolu).
Tako, sve u svemu, nije fer tražiti od omladine više, nego od starijih.Jer, ipak, su oni ušli u svet odraslih (takav, kakav je sada), ne svojom voljom, već kakvim su ga odrasli stvorili.Biće i oni ubrzo odrasli, pa valjda će, svojim nasledicima, svet ostaviti boljim (sa dobrim stečenim iskustvom, veće su šanse za to).
Kako od tih para zasnovati porodicu, kupiti stan, auto, dočekati prinove, školovati tu svoju decu kasnije....mnogo pitanja je bez pravog odgovora - a igra se fudbal do 35e (ako sve bude kako treba) Isto tako važi i za svaki običan posao (jer i on je od danas do sutra).Može momak voleti klub, grad, publiku, rodbinu, komšije..., ali kad stignu prvi računi na njegovo ime, niko (mu) od pomenutih neće njih platiti; i tu prestaje ljubav i počinje račun(ica).
Mogu zameriti klubu, što prodaju svoje mlade igrače, ali nikad ne mogu mladom igraču, što želi da ode, napravi karijeru i obezbedi sebi uslove za egzistenciju, porodicu, imetak.
Drugo, igati fudbal pred 100 ili 1000 ljudi u jednom vrlo nestabilnom, i vrlo neizvesnom, ambijentu je veliko lično sportsko žrtvovanje.
Klub, pak, prodaje mladog igrača zato što može da dobije više (na konto njegovih godina, potencijala i talenta, tj očekivanog napretka, nego za već gotovog igrača (formiranog u lošim domaćem uslovima), sa recimo 23-24 godine (jer, tada više nema aduta u očekivanom razvoju, tj sve karte su otvorene i na stolu).
Tako, sve u svemu, nije fer tražiti od omladine više, nego od starijih.Jer, ipak, su oni ušli u svet odraslih (takav, kakav je sada), ne svojom voljom, već kakvim su ga odrasli stvorili.Biće i oni ubrzo odrasli, pa valjda će, svojim nasledicima, svet ostaviti boljim (sa dobrim stečenim iskustvom, veće su šanse za to).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Načitaćemo se mi ovde svega i svačega jos dva i po meseca. Cenim da nam se kostur tima neće mnogo menjati, a sve opet zarad ličnih interesa, jer treba imati ekipu i dogodine sposobnu da iznedri još po kojeg Medu, Abua ili Trajčeta koji će opet moći da se dobro prodaju (za našu JSL). Verujem da naš upravitelj to vrlo dobro zna.
Koji se igrač, a da ne igra za musave il' sektaše, uključujući i nas, prodao u neki inostrani klub za više od miliončeta odštete? Ja ne znam ni jednog.
Tako, da ako hoćemo da nam evropski klubovi kupuju igrače mi moramo ostati najmanje na nivou na kome se sad nalazimo, a to nikako nećemo postići prodajom kompletnog tima.
Moja procena je da ćemo najviše 2-3 igrača prodati u ovom prelaznom roku. Od toga jedan najviše dva će biti iz već spomenute okosnice tima.
Tako, da ako hoćemo da nam evropski klubovi kupuju igrače mi moramo ostati najmanje na nivou na kome se sad nalazimo, a to nikako nećemo postići prodajom kompletnog tima.
Moja procena je da ćemo najviše 2-3 igrača prodati u ovom prelaznom roku. Od toga jedan najviše dva će biti iz već spomenute okosnice tima.
Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z1hjpTEAv2" onclick="window.open(this.href);return false;Vošinog Gruzijca traže u Ukrajini
27.12.11. 12:30
Fudbaler Vojvodine Georgi Merebašvili mogao bi u januaru da se preseli bliže kući. Za reprezentativca Gruzije je zainteresovan ukrajinski prvoligaš, Karpati.
- Prija mi interesovanje Karpata, ali trenutno sam na odmoru i iskreno ne razmišljam o prelaznom roku. Sve će biti jasnije posle Nove godine, poručio je Merebašvili Ukrajincima.
Како јавља немачки спортал, изгледа да је Меда прошао лекарске тестове-
Kahlenberg soll weg - serbisches Duo im Visier
Laut einer Meldung der Wolfsburger Allgemeinen Zeitung steht Thomas Kahlenberg beim VfL Wolfsburg kurz vor dem Absprung. Demnach soll der französische Erstligist St. Etienne an dem Dänen interessiert sein. "Ich hoffe, dass ich gehen kann – und ich denke, es klappt jetzt auch", erklärte Kahlenberg gegenüber waz-online.de. Auch in Sachen Verstärkungen sind die Wölfe aktiv: Laut WAZ soll der Serbe Slobodan Medojevic bereits die sportmedizinische Untersuchung absolviert haben, sein Verein Vojvodina Novi Sad mochte dies noch nicht bestätigen. Landsmann Aleksandar Lukovic, bei Zenit St. Petersburg unter Vertrag, soll zudem ins Blickfeld Felix Magaths gerückt sein.
Уз помоћ гуглово преводиоца, ова вест изгледа овако-
Кахленберг је нестао - Српски двојац у знаменитостима
Према извештају Волфсбург на бази Аллгемеине Зеитунг Томас Кахленберг у Волфсбург је пред скок. Према француском прву страну подела Сент Етјен су заинтересовани за Данац. "Надам се да могу да идем - и ја мислим да је то сада ради", рекао је Кахленберг преко ВАЗ-онлине.де. Такође, у смислу појачања, вукови су активни: Према српским Слободана Медојевића ВАЗ-а су већ завршили спортски лекарски преглед, његов клуб Војводина Нови Сад још увек није потврдио.
Kahlenberg soll weg - serbisches Duo im Visier
Laut einer Meldung der Wolfsburger Allgemeinen Zeitung steht Thomas Kahlenberg beim VfL Wolfsburg kurz vor dem Absprung. Demnach soll der französische Erstligist St. Etienne an dem Dänen interessiert sein. "Ich hoffe, dass ich gehen kann – und ich denke, es klappt jetzt auch", erklärte Kahlenberg gegenüber waz-online.de. Auch in Sachen Verstärkungen sind die Wölfe aktiv: Laut WAZ soll der Serbe Slobodan Medojevic bereits die sportmedizinische Untersuchung absolviert haben, sein Verein Vojvodina Novi Sad mochte dies noch nicht bestätigen. Landsmann Aleksandar Lukovic, bei Zenit St. Petersburg unter Vertrag, soll zudem ins Blickfeld Felix Magaths gerückt sein.
Уз помоћ гуглово преводиоца, ова вест изгледа овако-
Кахленберг је нестао - Српски двојац у знаменитостима
Према извештају Волфсбург на бази Аллгемеине Зеитунг Томас Кахленберг у Волфсбург је пред скок. Према француском прву страну подела Сент Етјен су заинтересовани за Данац. "Надам се да могу да идем - и ја мислим да је то сада ради", рекао је Кахленберг преко ВАЗ-онлине.де. Такође, у смислу појачања, вукови су активни: Према српским Слободана Медојевића ВАЗ-а су већ завршили спортски лекарски преглед, његов клуб Војводина Нови Сад још увек није потврдио.