Potpisujem!podbara wrote:Долазак Мореире би био шут у мошницем свим навијачима оног клуба. Дефинитивно је играч који у нашој лиги прави разлику на терену и његово големо искуство би значило пуно нашим играчима. Ал, ајд да видимо шта ће бити?
Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Medi sve najbolje u nastavku karijere i da nikad ne zaigra za znate vec koga.
Meleg je najtalentovaniji igrac Vojvodine. Ako ga prodaju i ne pruze mu sansu, nema tog Moreire koji ce ih oprati!
Katai dobrodosao kuci,jedva cekamo da te vidimo na terenu majstore!
Ocigledno da se za Medu vec skoro sigurno znalo da odlazi, to je bio moj utisak sa poslednje utakmice na Karadjordju protiv Borca kad je izasao 10min pre kraja i dobio ovacije sa tribina i zaista mi je drago sto je tako i ispracen kako mu i dolikuje!
Medo hvala za sve, i sve najbolje u nastavku karijere
Ako je ovo istina, Katai ce nam biti odlicno pojacanje!
Medo hvala za sve, i sve najbolje u nastavku karijere

Ako je ovo istina, Katai ce nam biti odlicno pojacanje!
Volem Vošu!
- Grof Žekula
- Administrator
Večernje novosti:UNIT8 wrote:Katai dobrodosao kuci,jedva cekamo da te vidimo na terenu majstore!
Katai se vratio u Vojvodinu
Svuda pođi, na kratko, ipak, u Vojvodinu dođi! Put mladog reprezentativca Aleksandra Kataija, koji se letos iz novosadskog superligaša preselio u redove Olimpijakosa, da bi u istom prelaznom roku upoznao Krit (OFI), a evo ga sad (do juna 2012.) tamo gde mu srce zapravo i pripada.
Katai je, dakle, grčku Atinu privremeno zamenio za srpsku, on je novi adut Novosađana u prolećnim bitkama na oba domaća fronta, karika u lancu trenera Dejana Vukićevića, svetlo koje bi moglo da obasja Kup pehar, čiju vrednost Vojvodina nije upoznala od osnivanja.
- Katai je jasno izrazio želju da sledećih nekoliko meseci provede u Vojvodini, na sastanku u Atini sa rukovodstvom Olimpijakosa procenjeno je da je to, u ovom trenutku najbolja opcija i odmah se prešlo na realizaciju pozajmice – potvrđuje menadžer Nikola Damjanac za „Sport“.
a da nije taj reprezentativac poljske slucajno http://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Guerreiro?
imam takvu neproverenu informaciju...
imam takvu neproverenu informaciju...
Medo. sve najbolje u nastavku karijere i veliko hvala za sve sto si nam pruzio u nasem i tvom najvoljenijem dresu. I da nam se jednog dana vratis da tu zavrsis karijeru kako dolikuje.
Sale, dobrodosao kuci, sad pamet u glavu i vredno radi pa da se zajedno radujemo na prolece.
Sale, dobrodosao kuci, sad pamet u glavu i vredno radi pa da se zajedno radujemo na prolece.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Nadam se da Katai nije zaboravio da igra u ovih 6 meseci i da će biti pravo pojačanje. Sad treba dovesti vrhunskog zadnjeg veznog i gledati šta će biti sa Vuletom.
Zeleo bih ovim putem da se zahvalim svim navijacima sto ste me podrzavali tokom mog celog boravka u Vojvodini i sto ste bili uz mene i ekipu i kad je bilo dobro i kad je bilo lose,hvala vam na svemu!Veliki pozdrav
Огромно хвала и теби за све! Да те чува здравље и све најбоље!meda wrote:Zeleo bih ovim putem da se zahvalim svim navijacima sto ste me podrzavali tokom mog celog boravka u Vojvodini i sto ste bili uz mene i ekipu i kad je bilo dobro i kad je bilo lose,hvala vam na svemu!Veliki pozdrav

Medo, sve najbolje u daljoj karijeri i neka ti Volfsburg bude samo usputna stanica do najvećih evropskih klubova.
Naša pesma tebe svuda prati...
Naša pesma tebe svuda prati...

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Medo, sve najbolje u životu i u poslu, tebi i tvojoj porodici...
Neka ti je sa srećom ovaj prelazak i nadam se da ćeš se vratiti u našu vošu!!!
Neka ti je sa srećom ovaj prelazak i nadam se da ćeš se vratiti u našu vošu!!!
Mi smo jedno to je naša snaga...
Medo, žao mi je što si otišao iz Vojvodine, ali se istinski radujem što si uspeo da napraviš, još jedan, velik korak u Tvojoj sportskoj karijeri.Neka Ti je sa srećom.
Bićemo uz Tebe, Gojka, Brxa, Laneta, Krasića... (i sve naše igrače u inostranstvu), kao da ste ovde.
Živeli!
Bićemo uz Tebe, Gojka, Brxa, Laneta, Krasića... (i sve naše igrače u inostranstvu), kao da ste ovde.
Živeli!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Srecno Medo! Hvala za sve i da nam se vratis jednog dana... 

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?