Transferi
Re: Transferi
Dakle, pripreme počinju u ponedeljak a prelazni rok se završava za ravno 2 nedelje. Mi smo prodali 2 igrača za koja je rečeno da su kostur tima i da od njih može da ode samo 1 u slučaju ponude koja se ne odbija (300.000 Mereba). Za sada smo doveli 0 igrača. Konkurencija u vezi nam je zastrašujuća: Vuk, Ljubinković, Meleg i Ađuru. O Moreiri se već 2 nedelje priča da sutra potpisuje a za Rožera i Marselinja je Pantelić iskusno demantovao pregovore. Mutavdžić je već neko vreme slobodan igrač i koliko čujem u pregovorima je sa crvenima. Golića više niko i ne pominje, a o desnom beku niko i ne razmišlja iako se Vule već uveliko nalazi na transfer listi. U slučaju da se Brana ne proda na toj poziciji opet neće igrati Katai a nema ni govora o postavljanju 4-4-2 dijamant gde bi i Abu i Bojović mogli da igraju.
Do sada ste verovatno već zapazili da ja ne dižem tenziju previše često, ali ovo je već krajnje neozbiljno! Što je neko pre mene rekao, kreću pripreme a mi još nismo zapravo ni počeli da pregovaramo sa za sada jedinim potencijalnim pojačanjem. I ovo se sve dešava nedelju dana posle izjave da su urađene sjajne pripreme za prelazni rok? Ja sam očekivao da do juče najkasnije Moreira potpiše i da se već ozbiljno razmatraju naredna pojačanja. Pa mi nismo sačuvali okosnicu tima pa da lagano smišljamo pojačanja! Do sada je prelazni rok za nas već morao biti gotov. Možda sam ja nerealan ali mi napadamo kup zar ne? Pa ko će da ga osvoji?
Do sada ste verovatno već zapazili da ja ne dižem tenziju previše često, ali ovo je već krajnje neozbiljno! Što je neko pre mene rekao, kreću pripreme a mi još nismo zapravo ni počeli da pregovaramo sa za sada jedinim potencijalnim pojačanjem. I ovo se sve dešava nedelju dana posle izjave da su urađene sjajne pripreme za prelazni rok? Ja sam očekivao da do juče najkasnije Moreira potpiše i da se već ozbiljno razmatraju naredna pojačanja. Pa mi nismo sačuvali okosnicu tima pa da lagano smišljamo pojačanja! Do sada je prelazni rok za nas već morao biti gotov. Možda sam ja nerealan ali mi napadamo kup zar ne? Pa ko će da ga osvoji?
-
Zašto da se nerviraš citiraću ti Pantelićevu izjavuHelm wrote:Dakle, pripreme počinju u ponedeljak a prelazni rok se završava za ravno 2 nedelje. Mi smo prodali 2 igrača za koja je rečeno da su kostur tima i da od njih može da ode samo 1 u slučaju ponude koja se ne odbija (300.000 Mereba). Za sada smo doveli 0 igrača. Konkurencija u vezi nam je zastrašujuća: Vuk, Ljubinković, Meleg i Ađuru. O Moreiri se već 2 nedelje priča da sutra potpisuje a za Rožera i Marselinja je Pantelić iskusno demantovao pregovore. Mutavdžić je već neko vreme slobodan igrač i koliko čujem u pregovorima je sa crvenima. Golića više niko i ne pominje, a o desnom beku niko i ne razmišlja iako se Vule već uveliko nalazi na transfer listi. U slučaju da se Brana ne proda na toj poziciji opet neće igrati Katai a nema ni govora o postavljanju 4-4-2 dijamant gde bi i Abu i Bojović mogli da igraju.
Nama prelazni rok počinje u stvari tek od ponedeljka tek tada ćemo videti da nam fali Medojević i Mareba jer se oni neće pojaviti na prozivci."Intezivirali smo pregovore sa Moreirom, a 16. januara, kada se ekipa okupi, videćemo na kojim mestima su nam potrebne alternative, a na kojima pojačanja", podvukao je Miodrag Pantelić i dodao da za sada nema ništa konkretno oko eventualnih odlazaka igrača.
http://www.zurnal.rs/2012/01/14/vojvodi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj tekst treba čitati izmedju redova. Vukićević je jasno naglasio da želi Milivojevića kao zamenu za Medojevića i koje igrače treba ostaviti kao okosnicu tima!
Stiže kazna FKV zato što ne postoji dugoročni i kratkoročni plan i strategija, već se sve radi na brzinu i frku.
Zar nije logično bilo deo transfera od Medojevića uložiti u Milivojevića i Kostića, koji su kvalitetni i kasnije bi se isplatili i igrački i finansijski. Sada ćemo razigravati Kataia nekoliko meseci. To za mene nije uspeh! Slobodan je Mutavdzić, tu je Golić, Marselinjo. Roger, Stojan Vranješ, ali struka je debelo zakazala, čeka se Moreira kao da je Kačar!
Ovaj tekst treba čitati izmedju redova. Vukićević je jasno naglasio da želi Milivojevića kao zamenu za Medojevića i koje igrače treba ostaviti kao okosnicu tima!
Stiže kazna FKV zato što ne postoji dugoročni i kratkoročni plan i strategija, već se sve radi na brzinu i frku.
Zar nije logično bilo deo transfera od Medojevića uložiti u Milivojevića i Kostića, koji su kvalitetni i kasnije bi se isplatili i igrački i finansijski. Sada ćemo razigravati Kataia nekoliko meseci. To za mene nije uspeh! Slobodan je Mutavdzić, tu je Golić, Marselinjo. Roger, Stojan Vranješ, ali struka je debelo zakazala, čeka se Moreira kao da je Kačar!
Jebiga radi se stihijski, skauting prakticno ne postoji nego se dovodi samo ono sto moze da se na'vata za dz a prodaje se sve za sta neko ponudi pare. Barem da cute kad vec rade tako kako rade nego nam o svakom prelaznom roku jedu zivce izjavama o "kosturu" koji nije na prodaju, jurisima na trofeje i rezultatima u Evropi, dovodjenjem ovih-onih zvucnih imena da bi svaki put tresnuli o ledinu. A nije ni cudo da rezultati izostaju kada se tim prakticno svaki put od nule pravi, kada pojedinci moraju da igraju bez obzira na sve, kada se rupe u timu krpe navrat nanos pa centarfor igra levo krilo, zadnji vezni levog beka a desno krilo desnog beka i slicne gluposti koje bi se sve mogle preduprediti uz samo malo planskog razmisljanja. Jer, realnost naseg fudbala jeste da se prodavati mora, klubovi zive od prodaje najboljih igraca, zalosno ali istinito i tu se puno toga ne moze - no hajde jednom te pare da ulozimo pametno, hajde da kad prodamo nekoga da odmah imamo adekvatnu zamenu ili klinca iz nase skole da uskoci na njegovo mesto, hajde da kad nam se povredi neko iz prvog tima da ne bude seci usi pa krpi dupe nego da imamo po dvojicu za svako mesto u timu... Zar je puno to traziti od "najbolje uprave na svetu i vasioni"?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Slažem se sa svim gore navedenim, jedino neke stvari treba razdvojiti.
Potpuno podržavam da trener javno kaže svoj stav o igračkom kadru očekivanjima i planovima od prelaznog roka. Nije Vukićević kriv što su mu prodali dva igrača iz kostura tima/koji je sam izabrao/ i što mu nisu doveli Milivojevića koga je želeo kao zamenu za Medojevića. Čim je došao izrazio je želju da se dovede organizator igre/tada su Boba i Gio bili još članovi FKV/
Plana i strategije nema, uveren sam da neće potpisati produženje ugovora sa najvažnijim igracima. U klub je stiglo oko 3 miliona E, a oni nisu sposobni da skautiraju i dovedu dva kvalitetna vezna igrača i zamenu za Vuličevića.
Pantelić se do sada iskazao samo u demantovanju medijskih članaka. Skauting, ljudi za povezivanje, straegija u ovom sektoru ne postoji. Nisu u stanju kontakt da nabrave. Mutavdzić slobodan igrač, Golić, Marselinjo, Stojan Vranješ, Kajević, Vasilić na dohvatu ruke, od ponedeljka časovnik kuca protiv njih
Potpuno podržavam da trener javno kaže svoj stav o igračkom kadru očekivanjima i planovima od prelaznog roka. Nije Vukićević kriv što su mu prodali dva igrača iz kostura tima/koji je sam izabrao/ i što mu nisu doveli Milivojevića koga je želeo kao zamenu za Medojevića. Čim je došao izrazio je želju da se dovede organizator igre/tada su Boba i Gio bili još članovi FKV/
Plana i strategije nema, uveren sam da neće potpisati produženje ugovora sa najvažnijim igracima. U klub je stiglo oko 3 miliona E, a oni nisu sposobni da skautiraju i dovedu dva kvalitetna vezna igrača i zamenu za Vuličevića.
Pantelić se do sada iskazao samo u demantovanju medijskih članaka. Skauting, ljudi za povezivanje, straegija u ovom sektoru ne postoji. Nisu u stanju kontakt da nabrave. Mutavdzić slobodan igrač, Golić, Marselinjo, Stojan Vranješ, Kajević, Vasilić na dohvatu ruke, od ponedeljka časovnik kuca protiv njih

Ja sam isto pre koju stranicu napisao da bi sa onih Merebinih 300 000 najpametnije bilo produziti Abuu ugovor na barem jednu godinu i povecati mu primanja. To se isto moze uraditi i sa Traksom, npr. Bolje da na taj nacin potrosimo novac nego da dovodimo neke neproverene fudbalere.

Ruznal pise da Aleksandar Kovacevic (19) iz ciganskog Sopota dolazi kod nas i da su pregovori u zavrsnoj fazi. Hmm..
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
On u stvari ima 20 godina. A budimo realni, igrao je u Sopotu, srpska liga, i crveni se očito nisu potrudili da ga sačuvaju, ne verujem da je neki vanredni potencijal. Meda je u njegovim godinama već bio stub naše igre. Ovo bi lako moglo biti kao sa Frimpongom, "mazneš biser" blizancu a onda ga posle 6 meseci prodaješ u drugu ligu.
http://www.youtube.com/watch?v=COsNm8rW1UA" onclick="window.open(this.href);return false;
Klip naravno nije neki pokazatelj, ali može bar malo da nas bolje upozna s igračem. Ono što može da se vidi jeste da je u pitanju zadnji vezni koji bogami lepo deli lopte unapred, učestvuje u organizaciji igre. Vidi se da je u mlađim selekcijama Petokrake nosio kapitensku traku, igrao je i u reprezentativnim selekcijama.. Naravno, tu je i vrlo smisleno pitanje: '' Zašto ga puštaju?''.
Šta znam, i mi smo tako pustili Ubiparipa pa se posle pokazalo kao pogrešno. Ako neko zna nešto više o ovm igraču mogao bi da nas obavesti.
Klip naravno nije neki pokazatelj, ali može bar malo da nas bolje upozna s igračem. Ono što može da se vidi jeste da je u pitanju zadnji vezni koji bogami lepo deli lopte unapred, učestvuje u organizaciji igre. Vidi se da je u mlađim selekcijama Petokrake nosio kapitensku traku, igrao je i u reprezentativnim selekcijama.. Naravno, tu je i vrlo smisleno pitanje: '' Zašto ga puštaju?''.
Šta znam, i mi smo tako pustili Ubiparipa pa se posle pokazalo kao pogrešno. Ako neko zna nešto više o ovm igraču mogao bi da nas obavesti.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- vosa do groba
kej wrote:http://www.youtube.com/watch?v=COsNm8rW1UA
Bolje Melegu da pruze sansu nego ovog da dovode.Mada ni ne verujem u ovu pricu uopste....
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Gledao sam ga par puta u omladinskoj konkurenciji. Tada je bio dominantniji nego sto je danas. Inace, slican tip igraca Mitosevicu.
Lik je zajedno sa Djuricicem zabegao iz zvezde u Olimpijakos, svojevremeno.
Lik je zajedno sa Djuricicem zabegao iz zvezde u Olimpijakos, svojevremeno.
A sta mislite,da li bi Uros Radakovic iz Proletera i Darko Roksa iz Novog Sada mogli da budu pojacanja za nas vezni red ?
Radakovic bi bio i vise od pojacanja. Dizem obe ruke za tog momka!!!
-
Po komentarima na ciganskom forumu necemo se posreciti sa Kovacevicem.
Po njihovim recima bio je veliki talenat i to je i ostao i jednostavno nemaju razloga da zale za njegovim odlaskom.
Po njihovim recima bio je veliki talenat i to je i ostao i jednostavno nemaju razloga da zale za njegovim odlaskom.
Na transfermarketu pise da je Moreira naš član.Odlično , još da bude istinito.Strašan igrač.U ligi bez premca .