Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lazarr

Re: Transferi

Post by lazarr »

Nisam se vec dugo oglasavao u ovoj temi jer mi je odavno sve jasno.
Nasa uprava se nece znacajno pojacati u ovom prelaznom roku jer nema zbog cega.Pokusace da sto vise zarade a da ostave relativno jak tim jer im stvarno jak tim nije ni potreban. Za prvenstvo im ne treba jer ce i ovako i onako biti treci. To je vec gotovo sigurno i zbog toga im ne vredi trositi para. To je vec postala tradicija i tim se sa 12 bodova minusa u polusezoni ne pravi. Cela polusezona je stala u jednu jedinu utakmicu, a to je finale kupa. Naravno za tu jednu utakmicu ce da zagrizu ali na drugi nacin. Ako nam dodju crni, pokusace da se guze i lobiraju i kod fss i kod svih mogucih da im se vrati nepravda od prosle godine. I meni licno se vise dopada mogucnost da dobijemo crne jer verujem da bi njih lakse pobedili iz vise razloga. Svejedno, da ne sirim pricu.... Lakse im je i jeftinije zatvoriti jednu utakmicu sa polukvalitetnim timom nego kupiti 3-4 skupa igraca. Svaki sudija ima nekog ko je bolestan u porodici (majka, tetka, strina) i verujem da bi mu se trebalo pozajmiti 5-10 kila "pecenja" za brzi oporavak. U tome imaju iskustva i siguran sam da im je lakse ici na tu kartu nego da potrose milion za polusezonu u kojoj ne mogu previse dobiti.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

lazarre,
Jel pamtiš ti neki naš meč u svom životu sa blizancima u kom su oni pokradeni od strane sudija? Ja ne.

Ovo što rekoh nema veze sa tim jesmo li mi sveci(nismo), već taj scenario krađe blizanaca nećeš gledati. Pogotovo ne kad je neki trofej u priči.A što se tiče prodaje i pojačanja, tu se slažemo. Imamo rupe u timu i na klupi koje ni neće pokušavati da krpe, zbog prvenstva koje je gurnuto u drugi plan. Sa ovakvim nesistematskim radom uprave, mislim da ne bi bili najbolji u ligi ni da ona dva kluba upadnu u triput veće krize no što su ikad.
Io odio Belgrado
Casual

Post by Casual »

Mislim da nije sve tako crno. Pavlovic (mislim da nas nece jos bar ove polusezone napustiti, tek se oporavlja od povrede) i Brankovic (nadamo se da ce igrati kao i protiv petokrake) i vise nego sigurni na levom beku. Stoperski par (kako kaze Panta nece ove zime nigde) Trajkovic i Mojsov, i jos sa njima Milovic, Karan i Kovacevic (moguce da ce negde na pozajmicu) - nadam se da brige nece biti na centralnim bekovskim pozijcijama bar ovog proleca. Jos jedan desni bek nam fali i tu se svakako mora naci neko resenje. Vuk i Ljubinkovic se,po meni, mogu odlicno pokazati, prvom ce trebati malo utakmica u pocetku, a za ovog drugog se nadam da ce sve bolje partije pruzati (neko pre mene napravio poredjenje sa Vukicem). Pored Adjurua mora se dovesti i na to mesto jedan proveren veznjak. Ukoliko dodje Moreira, i tu imamo onda odlicno resenje pored takodje velike konkurencije u napadu: Katai, Boske, Bojovic, Skuletic, Abu koji se mogu rotirati skoro na svim pozicijama u napadu.
Zakljucak: desni bek, zadnji vezi i Moreira!
Samo bez jednog od ova tri, moze se reci da prelazni rok nije uspesan. A za sad nemamo ni jednog od njih.
I to silno odugovlacenje sa pojacanjima mi nije jasno. Ako misle ozbiljno da se radi, pre Antalije moraju doci svi koji trebaju!
Volem Vošu!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Casual wrote:I to silno odugovlacenje sa pojacanjima mi nije jasno. Ako misle ozbiljno da se radi, pre Antalije moraju doci svi koji trebaju!
Tacno tako, sva potencijalna pojacanja moraju da prodju pripreme s ekipom inace ce biti neupotrebljivi veci deo naredne polusezone.

A zasto se tako radi - pa jednostavno, ceka se zadnji dan prelaznog roka da se vidi sta jos ima na trzistu za dz a da nije naslo angazman pa ce da dodje kod nas racunajuci da im je bolje da igraju za malu platu nego da ne igraju uopste.

Bez plana, bez strategije, bez vizije. E zato smo "vecito treci", zato u Evropi ispadamo jos u predtakmicenjima.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Helm

Post by Helm »

Ako je tačna informacija koju sam našao da se prelazni rok završava 31. januara, onda je sigurno da u Antaliju ide kompletan tim, a ko će ga činiti to ćemo videti. :D
mihailov

Post by mihailov »

Što se mene tiče, dovođenje Moreire i alternative Vulićeviću bilo bi dovoljno da prelazni rok dobije prelaznu ocenu! Najmanje što nam sada treba jeste gomilanje igrača i stvaranje nezdrave atmosfere u ekipi. Zimski rok uvek donosi više transfera nego letnji i sasvim je normalno što smo dozvolili Medojeviću da pokuša da ostvari dobru inostranu karijeru, kao i Merebi da se vrati u svoj klub u domovini. Ne moramo na sve negativno gledati, klub će kompletirati redove kad-tad, ali naravno da bi najbolje bilo da se to uradi što pre!
Napred Voso!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Kad je vec spomenut Uros Radakovic...

http://jedan-nula.com/vesti/domaci-fudb ... a-zvezda-0" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo pranje papira po svemu sudeci nije uspelo,tako da ce Zvezda imati pravo na odstetu ukoliko Uros ode u inostrani klub.

Sa druge strane menadzer igraca tvrdi je sve regularno i da Zvezda ima pravo na 5% od sledeceg transfera a to je po njegovim recima 10 000 evra,sto znaci da je cena kapitena omladinske repezentacije 200 000 evra.

Takodje menadzer je naglasio da Urosev prelazak u Bolonju vise nije tako izvestan i da su spremni da pregovaraju i sa drugim klubovima,sto moze da bude pozitivna vest za nas pod uslovom da u upravi uopste i razmisljaju o njemu kao potencijalnom pojacanju...
postman

Post by postman »

A Vukic ?
Sad je slobodan,sta ako ne nadje transfer u inostranstvu.
Molim vas,nemojte me razapinjati,samo mi je palo na pamet :mrgreen: :roll:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ja takodje mislim da su nam dovoljni samo Moreira i desni bek. Mitosevica vidim na zadnjem veznom, a tu su jos i Adjuru i Slobodan Novakovic. Konacno smo poceli da igramo samo sa jednim zadnjim veznim i nadam se da nece biti vracanja na formaciju sa dva zadnja vezna. Tako da su njih trojica i vise nego dovoljni za tu poziciju.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
kej

Post by kej »

A levo krilo? Mislite da će Katai biti konstantan.. Momak je talenat, ali on još u životu nije odigrao celu seniorsku utakmicu. Mi od Tadića nismo imali klasično levo krilo! To je po meni neozbiljno.
A drugi desni bek bi mogao biti onaj mali Nastić koji je zajedno sa Melegom igrao prvu postavu kadetske reprezentacije na onom prvenstvu u NS. Ali, vidim da nije na pripremama.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

kej wrote:A levo krilo? Mislite da će Katai biti konstantan.. Momak je talenat, ali on još u životu nije odigrao celu seniorsku utakmicu. Mi od Tadića nismo imali klasično levo krilo! To je po meni neozbiljno.
A drugi desni bek bi mogao biti onaj mali Nastić koji je zajedno sa Melegom igrao prvu postavu kadetske reprezentacije na onom prvenstvu u NS. Ali, vidim da nije na pripremama.
Mali Nastic je levi bek,dok se za mesto drugog desnog beka priprema dve godine stariji Srdjan Becelic.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

vojvodina jedna jedina wrote: Srdjan Becelic
po meni moze biti dobra alternativa Vulicevicu. Odudara od klsicnog domaceg fudbalera, pre svega konstitucijom i snagom, a poprilicno je dobar i na lopti!
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Grba_NS wrote:
vojvodina jedna jedina wrote: Srdjan Becelic
po meni moze biti dobra alternativa Vulicevicu. Odudara od klsicnog domaceg fudbalera, pre svega konstitucijom i snagom, a poprilicno je dobar i na lopti!
Nastic je levi bek,desnom slabije zna....
Slazem se za Becelica,videcemo kako ce se snaci sada na pripremama...
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
kej

Post by kej »

postman wrote:A Vukic ?
Sad je slobodan,sta ako ne nadje transfer u inostranstvu.
Molim vas,nemojte me razapinjati,samo mi je palo na pamet :mrgreen: :roll:
Postman, čudno mi je da te niko do sada nije razapeo, a svakako si zaslužio! 'De si našao tog pacova ružnog grobarskog?!!!
Šalim se, za našu ligu je realno tata. Ja ne bih imao problem da ga vidim kod nas, nije neki džiber kao većina iz pacovskog tabora, a fudbal zna. Mada, taj transfer mi se čini nemoguć.
Nemojte sad mene da razapnete ako je lik džiberčina i ono standardno grobarsko go**o, nisam znao!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Helm

Post by Helm »

Ja mislim da smo mi sa njim već pregovarali pre godinu dana pa da nas je ispalio i otišao kod crnih, ali nemojte me držati za reč :D
Post Reply