Transferi
Re: Transferi
Mislim da nam je napad sasvim dobar !
Sva cetiri nabrojana igraca su u nekim segmentima odlicni i cenim da ako slucajno Brana ne ode da ne treba dirati taj deo tima,eventualno malog Susnjara pridodati (pogotovo ako Ilic ode).O Abuu ne treba trositi reci (najbolji stranac koji je ikad igrao u Vosi,trenutno najbolji igrac JSL),Brana - kakav-takav je,ipak je nas najbolji strelac (mislim da smo nepravedni prema njemu i trazimo dlaku u jajetu).Bojovic - 5 golova ,bez priprema i sa polovicnom minutazom (nadam se da ne gresim kad kazem da tek ocekujem od njega da prikaze pun potencijal).Skuletic - nisam video jos (bar na nasim prostorima),tako korpulentnog igraca sa tako dobrom tehnikom.Mislim da ce i on biti bolji kad prodje cele pripreme.
Sva cetiri nabrojana igraca su u nekim segmentima odlicni i cenim da ako slucajno Brana ne ode da ne treba dirati taj deo tima,eventualno malog Susnjara pridodati (pogotovo ako Ilic ode).O Abuu ne treba trositi reci (najbolji stranac koji je ikad igrao u Vosi,trenutno najbolji igrac JSL),Brana - kakav-takav je,ipak je nas najbolji strelac (mislim da smo nepravedni prema njemu i trazimo dlaku u jajetu).Bojovic - 5 golova ,bez priprema i sa polovicnom minutazom (nadam se da ne gresim kad kazem da tek ocekujem od njega da prikaze pun potencijal).Skuletic - nisam video jos (bar na nasim prostorima),tako korpulentnog igraca sa tako dobrom tehnikom.Mislim da ce i on biti bolji kad prodje cele pripreme.
O tpme ja i pricam. Sta ce nam igrac koji ima 85 godina na mestu gde imamo bar 3 solidna igraca. Abu je odlican, Brana je dosta dobar, Bojke i Skulesija su isto solidno dobri. A sredinu nemamo! Sta ce nam 80 igraca u napadu?! Ajde da dovedemo nekog fenomenalnog napadaca ali Vukica?! CEMU?! Da li bi jedan grobar nama pomogao npr u finalu kupa protiv partizana? Da li bi on zaista doprineo toliko da bi ga trbalo platiti bar 10 000 mesecno, a pitanje da li bi i igrao za toliko?! Da li on zaista toliko vredi?! Po meni ne vredi da ga uopste dovodimo a pogotovo ne da nam on postavlja neke uslove i t d...

Vukic nije napadac.
Ovim gore napisanim nisam mislio da li treba ili ne treba da ga dovedemo, nego samo to da Vukic nije napadac. Dakle nije.
Ovim gore napisanim nisam mislio da li treba ili ne treba da ga dovedemo, nego samo to da Vukic nije napadac. Dakle nije.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ovaj prelazni rok je jedna velika sramota.
Opet smo docekali da pripreme prakticno pocnu a da nismo resili kljucne pozicije na terenu.
Po ko zna koji put ponovljena prica, niti se radi planski niti ova sramna uprava vise moze bilo koga da laze da zna sta radi.
Nek nam je bog u pomoci, kako je krenulo, ja se samo molim da nas nece naguziti komunjare u sred NS-a u finalu kupa.
Opet smo docekali da pripreme prakticno pocnu a da nismo resili kljucne pozicije na terenu.
Po ko zna koji put ponovljena prica, niti se radi planski niti ova sramna uprava vise moze bilo koga da laze da zna sta radi.
Nek nam je bog u pomoci, kako je krenulo, ja se samo molim da nas nece naguziti komunjare u sred NS-a u finalu kupa.

- churguzijanac
Bata, stara poštenjačina!
Zdravko Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
Danas Moreira definitivno potpisuje za FKV. Mora se dovesti još jedan kvalitetan veznjak/spominju se Golić, Kajević, Vranješ i jedan igrač sa našim pasošem što dugo nastupa u inostranstvu/ i Vasilić na desnom beku/Vulićević nema zamenu/.
- Само Војводина
Ено, Журнал већ пише како чекамо Вукића... Боже господе. 

Tu nakazu Ilieva da dovedu mene vise NIKADA na stadionu ne bi videli!Само Војводина wrote:Лаки, само једно ниси управу: кажеш да је Вукић нападач, а он то уопште није. Вукић је офанзивни везњак као и Мореира. А слажем се да нам не треба, ја сам већ образложио - не може да трчи, играо је на оном финалу, извео пенал и после давао изјаве уперене против нас... Зар нам такав треба? Нек доведемо и Марка Јовановића и Илиева онда, нема везе што су нас пљували...

Moguce je da potpise za nas Jovica Vasilic koji je prethodnu sezonu odigrao u Slobodi!
ps Imam proverenu informaciju da Moreira potpisuje danas sigurno!
Sinoć je Moreira bio u SC "Vujadin Boskov"! Priče oko Vukića nisu tačne.
Nesto me interesuje. Ukoliko smo mi u sporu sa Djenovom oko Aleksicevog transfera, kako je moguca realizacija istog u St. Etijen? Da li to znaci da je uprava izdejstsvovala isplatu duga ili je maca pojela novce i pravice se oko toga blesavi? I jos nesto, da li mi imamo pravo na deo novca od njegovog prelaska u Francusku kao maticni klub?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
Sve sam sigurniji da Moreira ni izbliza nije zadovoljan ponudom da igra za nas i da nas drzi na ledu i istovremeno trazi bolji angazman!
A nekako mi sve govori da je za to najkrivlja nasa uprava!
http://www.zurnal.rs/2012/01/19/dogovor ... ent-115272" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto i potvrde onoga sto je Vuke najavio
Eto i potvrde onoga sto je Vuke najavio

Cekajuci potpis... Moreira u fudbalskom centru "Vujadin Boskov"

////////
Edit:
Mala dezinformacija:
POTPISAO!!!

////////
Dakle, Moreira jos nije potpisao ugovor. Sve je dogovoreno, obe strane zadovoljne. Zvanicana ceremonija potpisivanja odrzace se u ponedeljak.
Malo izvinjenje na adrenalinu koji smo ubacili...

////////
Edit:
Mala dezinformacija:
POTPISAO!!!

////////
Dakle, Moreira jos nije potpisao ugovor. Sve je dogovoreno, obe strane zadovoljne. Zvanicana ceremonija potpisivanja odrzace se u ponedeljak.
Malo izvinjenje na adrenalinu koji smo ubacili...
Dobro nam dosao Mo i jos bolje se snasao!!!