Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vosa do groba

Re: Transferi

Post by vosa do groba »

Svaka cast upravi na ovom potezu!Nadam se samo da je Moreira jos uvek u dobroj formi i da nas nece razocarati :)
Dovesti zamenu za Vuleta i jos jednog defanzivnog veznog (Kajevica iz BSK-a) i posao zavrsen :!:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Dopuna mog prethodnog posta.

Malo sam pozurio. Moreira je danas bio u klupskim prostorijama na zavrsnim razgovorima. Postignut je konacan dogovor. Svi uslovi su utanaceni, obe strane su zadovoljne, a zvanican potpis ce biti u ponedeljak. Dakle, da ne bude po onoj "Dzabe smo krecili", cekamo ponedeljak (utorak) za slavlje. :mrgreen:
tulip

Post by tulip »

Minja wrote:Dopuna mog prethodnog posta.

Malo sam pozurio. Moreira je danas bio u klupskim prostorijama na zavrsnim razgovorima. Postignut je konacan dogovor. Svi uslovi su utanaceni, obe strane su zadovoljne, a zvanican potpis ce biti u ponedeljak. Dakle, da ne bude po onoj "Dzabe smo krecili", cekamo ponedeljak (utorak) za slavlje. :mrgreen:
Nek on već danas uskoči u kopačke i obuče našu opremu, pa pravac na uigravanje sa Abuom, Saletom, Bosketom...
Dobro nam došao :cheers:
DAJ GOL!!!
Helm

Post by Helm »

Zasto bi cekali ponedeljak da potpise ako su se sve dogovorili?!?! :shock:
laki

Post by laki »

Samo neka on pocne s treninzima!
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

Nemam precizan odgovor, ali pretpostavljam papirologija. Covek je igrao u Kini i verovatno je potrebno nekoliko dana da se prikupe svi potrebni papiri.

To mi deluje logicno.

Ako je to u pitanju, onda mi ni ponedeljak ne deluje kao realan dan za potpis.
trešnjar

Post by trešnjar »

Pošto je naš Panta/ljubitelj zvezdinog grba u NS/ slično godište Moreire, možda da i on potpiše na godinu dve pa da zajedno čine ubojit tandem...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

vosa do groba wrote:... i jos jednog defanzivnog veznog (Kajevica iz BSK-a) i posao zavrsen ...
Kajevic je potpisao za Cirih do kraja sezone, sa opcijom produzetka na jos 3 ili 4 godine
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Helm

Post by Helm »

Minja wrote:Nemam precizan odgovor, ali pretpostavljam papirologija. Covek je igrao u Kini i verovatno je potrebno nekoliko dana da se prikupe svi potrebni papiri.

To mi deluje logicno.

Ako je to u pitanju, onda mi ni ponedeljak ne deluje kao realan dan za potpis.
Da, imas pravo, nisam razmisljao u tom pravcu :D Ali kao sto Laki kaze, nije ni bitno kad ce da potpise ako ce odmah da krene sa treninzima!
kenta

Post by kenta »

trešnjar wrote:Pošto je naš Panta/ljubitelj zvezdinog grba u NS/ slično godište Moreire, možda da i on potpiše na godinu dve pa da zajedno čine ubojit tandem...
:!: :!: :!:
Neka nam je Bog u pomoći!
Nego, rekao bih da Moreira nema problema sa kilažom... Ovo obećava za početak.
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Meni je drago zbog dolaska Moreire. Mislim da je daleko bolje rešenje od Vukića i da će mu idealno leći brzi igrači poput Bosketa i Kataija sa strane, odnosno Abua u špicu. Mitošević i Ljubinković će morati da rade malo defanzivnije zadatke, ali dobro... Dobrodošao, Mo! :)
Inače, na potpis se definitivno čeka zbog papirologije...
http://kapiten.rs/fudbal/pantelic-za-ka ... -moreirom/" onclick="window.open(this.href);return false;
mihailov

Post by mihailov »

Dobrodšao Mo, opraštamo ti tvoju ružnu prošlost :mrgreen:
Napred Voso!
Tancha

Post by Tancha »

Мишљења сам да нам је стигао велемајстор за оквире нашег првенства, а такође играч који поседује квалитет да се надамо макар августу у Европи... Мореира-Абубакар је веза која прави разлику, и може се слободно назвати уринирањем по сиротињи :twisted:
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Одлично и било је крајње време да доведемо озбиљно појачање. Мислим да његове године уопште нису проблем, чак напротив, квалитетна екипа је спој младости и искуства. Млађи играчи ће моћи много да науче од њега. А сам Мореира би био најбољи играч домаће лиге и са 40 година.
kej

Post by kej »

Pantelić za Mondo reče da je Brana nadomak Černomoreca.
Odlično je što je došao Moreira! Al' moraju da dovedu još jednog veznjaka i to sa defanzivnijim karakteristikama i fizičkim predispozicijama. U veznom redu nam sve sami tehničari, fali nam Medin model.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Post Reply