Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
trelos gia fcv

Re: Transferi

Post by trelos gia fcv »

kej wrote:
trelos gia fcv wrote:Žuka i Mrđa? Hm... :o
Što volim ove tajanstvene poruke..
Ha,ha... I ja.
Nego, nesmem ništa da napišem. Tako sam čuo, pa reko samo malo da "zagolicam"...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
DUB

Post by DUB »

Ja neću da nagađam ko je sada u kakvoj formi i zašto igra ili ne igra u 3-oj ligi Severnog Svazilenda, ali ako je ovo za kapetana Dragana istina onda to jedino može da znači da se vagaju ponude za Abua. Pa čak i da Abu ode nisam za angažovanje Mrđe iz razloga što čovek kida ligamente maltene svakog meseca, više bi bio na rehabilitaciji nego što bi igrao.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Vuke

Post by Vuke »

trelos gia fcv wrote:
kej wrote:
trelos gia fcv wrote:Žuka i Mrđa? Hm... :o
Što volim ove tajanstvene poruke..
Ha,ha... I ja.
Nego, nesmem ništa da napišem. Tako sam čuo, pa reko samo malo da "zagolicam"...
Da li neko može da poveruje da se Mrki vraća i da donosi zaključak oko Abubakara :shock: Malo ozbiljnosti, nije na odmet.

Ako dovedu Žuku/postoji šansa/ biće veliko pojačanje. Slušamo priče o omladinskoj školi godinama, a svi od njih odigraju dve-tri sezone, toliko mogu i dokazani iskusni igrači i još da donesu trofej/treba omladince postepeno uvoditi i da uče od starijih, mnogo su pojedini poleteli/.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Meni nije jasno zasto svaki put kad nekog dovedemo odma ne organizujemo potpisivanje ugovora predstavljanje,pozvati novinare uruciti igracu dres i Sal,svi klubovi tako rade,to je i neki vid marketinga,a ne mi dovedemo 5 igraca i sve ih predsavljamo u jednom danu uglavnom na kraju prelaznog roka!? :shock:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
budababa

Post by budababa »

Mondo wrote:Vukićević na duže staze

Koja će to još jedna "bomba", posle Almamija Moreire, biti u Vojvodini, kao što je najavljeno na zvaničnom sajtu kluba i da li će je uopšte biti?

Na zvaničnom sajtu kluba pre nekoliko dana napisano je da Moreira nije jedino veliko ime koje će doći u Vojvodinu ove zime, odnosno "uskoro će eksplodirati još jedna 'bomba' u Novom Sadu".

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović, međutim, kaže da je za taj klub prelazni rok završen!

U izjavi "Sportu", Butorović je naveo da ne zna za to najavljeno još jedno vrhunsko pojačanje.

"Zaista za to ne znam i smatram da nema potrebe za tako nečim. Na tu temu nisam razgovarao sa predstavnicima struke koja vodi glavnu reč po pitanju pojačanja. Moj lični stav je da je najveće pojačanje Vojvodine to što će šef stručnog štaba Dejan Vukićević produžiti ugovor", rekao je Butorović.

Prethodnih dana pojedini mediji pisali su o tome da je moguće da je ta nova "bomba" još jedna bivši fudbaler Partizana Antonelo Žuka, ali je Butorović to negirao.

Trener "lala" kaže da bi njegovom timu "dobro došao još jedan vezista".

Što se tiče Vukićevića on je u završnim pregovorima sa čelnicima kluba o produžetku ugovora. On je u avgustu prošle godine potpisao ugovor na dve godine, a sada bi trebalo da ga produži.

"Mi smo u 'debelim pregovorima'. Reč je o futurističkoj saradnji, selektiranju igrača na duge staze, sigurnost u radu kluba u kojem podržavam sve što se radi, jer je sve na vrhunskom nivou. Lično sam prezadovoljan u Vojvodini, imam 'maksi respekt' na svakom koraku, savršenu saradnju na svim poljima i sve je to potvrda zadovoljstva i druge strane kroz rad i ostvaren rezultat", kaže crnogorski trener.
Trener traži još jednog u vezu, preCednik spustio rampu iako glavnu reč oko pojačanja vodi struka?! Trener produžava ugovor iako je odradio tek pola godine i ostalo mu još godinu i po?!

Svašta...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

budababa wrote:Trener traži još jednog u vezu, preCednik spustio rampu iako glavnu reč oko pojačanja vodi struka?! Trener produžava ugovor iako je odradio tek pola godine i ostalo mu još godinu i po?!

Svašta...
"Navrat-nanos i na svoju ruku..."
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Vuke

Post by Vuke »

„BOMBA“ MOREIRA, USKORO ĆE „EKSPLODIRATI“ JOŠ JEDNA

Vojvodina je veliki klub, a sigurni smo, biće još veći. Možda se to nekom ne sviđa, ali mi nikada ne krijemo svoje ambicije. Želimo da ih ostvarimo na sportskom polju, poštenom i fer igrom. Da bi postigli ovosezonski zacrtani cilj zvani „Kup je naš“, jasno nam je da moramo posedovati i odgovarajući igrački kvalitet. Upravo to je jedan od motiva kojim se uprava kluba vodila kada je odlučila da dovede Almamija Moreiru. Međutim, čelnici Vojvodine ne sede skrštenih ruku i uskoro će još jedna „bomba“ prelaznog roka „eksplodirati“ u Novom Sadu.

Držimo ih za reč!
Moramo tražiti produženje ugovora sa Stevanovićem, Mojsovim, Trajkovićem, Abubakarom, Vulićevićem
Akcent

Post by Akcent »

Zasto je suspendovan Meleg???
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

SportSport.ba pise...
Piše: D. Kamberović

Utorak, 24.01.12.

Kako prenose belgijski portali, najbolji topnik Prve lige Federacije BiH, Ermin Huseinbašić, nalazi se na probnom radu u belgijskom prvoligašu Gentu.
Image

Za ovaj klub je prije nekoliko dana potpisao dotadašnji veznjak Željezničara, Armin Ćerimagić, a da li će uskoro dres Genta obući još jedan bosansko-hercegovački nogometaš ostaje da vidimo u narednom periodu.
Ovaj decko je igrao za nas na memorijalnom turniru " Stevan Nešticki" maja 2010 godine i ostavio je odlican utisak za sve prisutne.

Evo recimo komentara koji je onomad napisao Ice...
Filip Pajović je proglašen za najboljeg golmana turnira, a istakli su se još i odlični Dejan Vukaljević i Aca Jovanović, međutim i odlični novajlija iz Bosne Ermin Huseinbašić koji je pokazao da poseduje neverovatan talenat iako je samo zadnje dve utakmice igrao i to kao rezerva.Ali rešio je finale lucidnim potezom i golom.
Image

Na probu je tada dosao kao kadet Zvijezde i bio je najbolji strijelac BiH u kadetskom prvenstvu.

Par meseci kasnije je presao u Gradinu gde i sada igra.

Ostaje nejasno zasto nije zavrsio u Vojvodini... :roll:
masterNS

Post by masterNS »

Patrick Gerhardt Nyema
http://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Nyema_Gerhardt" onclick="window.open(this.href);return false;
Krajnje neproverena informacija, ali procitah negde da postoji sansa da ga dovedemo.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Glavno je da je večita trenerska klackalica na našoj klupi završena. Svi ti Brzići, Rajevci, Milinkovići jednostavno nisu imali u sebi ono što taj đetić ima :evil:
Io odio Belgrado
masterNS

Post by masterNS »

Спомиње се Стивен Апија
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-s ... iven-apija
Helm

Post by Helm »

To za Apiju, šta reći osim: :rolll:
Ajde da dovedemo Skolsa, ali prvo mora na probu! Msm, baš će on kod nas na probu da dolazi! I ako je sis'o veslo nije liz'o čamac! :D
masterNS

Post by masterNS »

Ta ajde, pa bar je zanimljivo... Nema tih 100e za koje novinar nece napisati "istinu"...
Mada je i Apija daleko od forme vec nekoliko godina...
Helm

Post by Helm »

Da, dobri su :D Jeste van forme, ali proba? Što crni nisu Rivalda doveli na probu :D
Post Reply