Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masterNS

Re: Transferi

Post by masterNS »

Pa jbg, zaneli se malo... Bitno da se prica, pise i zamajava... Magle ne moz' da zafali za prodaju...
Helm

Post by Helm »

Ja bih bio sasvim zadovoljan da dođe Žuka, ako bi bio u pristojnoj formi, sasvim bi nadomestio Medin odlazak, a Moreira može da bude i bolji od Merebe. I plus, tu je iskustvo. Realno, ove godine MORAMO uzeti kup, poklopilo se mnogo kockica i ako ga ne uzemo sad, nikad nećemo!
masterNS

Post by masterNS »

Mislim da zadnji vezni koji bude igrao uz Moreiru, mora da bude perfektno fizicki spreman i da trci i za sebe i za njega, jer ipak Moreira ima 33, skoro 34 i tesko da moze da bude fizicki spreman kao neki 20 godisnjak... Pitanje je da li jedan 32-godisnjak(Zuka, pa i gorepomenuti Apija) moze. U svakom slucaju Zuku bih doveo samo pod uslovom da mu plata zavisi od njegovog ucinka na terenu u suprotnom bih trazio dalje...
Vuke

Post by Vuke »

Helm wrote:To za Apiju, šta reći osim: :rolll:
Ajde da dovedemo Skolsa, ali prvo mora na probu! Msm, baš će on kod nas na probu da dolazi! I ako je sis'o veslo nije liz'o čamac!
:D
A šta ako je sve dogovoreno i ako se očekuje dolazak u sledećih nekoliko dana/uobičajni su pregledi i testiranja prilikom dovodjenja novog igrača/!

Zamolio bih @Helm i @masterNS da koriste privatne poruke, kako ne bi gušili temu.
masterNS

Post by masterNS »

@Vuke: Ti si tako mistican i tajnovit da je to za nepoverovati... Lozis nas toliko, da je to strasno...
Helm

Post by Helm »

Čekaj Vuke, jel ti veruješ da mi možemo dovesti tog čoveka i to pod tim uslovima da mora da zadovolji određene kriterijume? Zapravo, ti imaš te insajderske informacije, onda možda i znaš nešto više o tome?
A ovo, ne mislim da je gušenje teme, komentarišemo potencijalna pojačanja, možda bi se još neko uključio u diskusiju, svakako je forum podeljen između toga da li treba ili ne dovesti Žuku.
Master, u pravu si da nam treba trkač nazad, ali jel Vuk spada u tu kategoriju? On je više ofanzivac nego defanzivac.
laki

Post by laki »

Sta ja ovde nisam prociao na prethodne 2, 3 strane!! :frown: Ako je Moreaira u formi blizu one od pre 2 godine, on je savrseno pojacanje! Kakav Mereba, bre! Covek je samo ovu polusezonu odigrao kako treba i sad su svi jako pametni kako je trebalo jos davno produziti ugovor s njim. Pa kod Zokija je taj Mereba cesto sedeo na klupi, i to zasluzeno. Imao je svoje momente, ali sto niko ne kaze da je taj Mereba mozda zauzeo mesto Vuku da se razvije i da sada bude jedan od nosilaca igre, a potpisujem da Vuk ima kvalitet za to, samo se s njim nije radilo kako treba. Sad odjednom Moreira smeta omladincima, a samo ce doci na mesto Merebe, igraca koji, nikad nije bio ni blizu onome sto je Moreira bio na groblju! Gdegod citam komentare vezane za dolazak Moreire u nase redove, svuda samo reci hvale, osim na ovom mestu! Kao da smo doveli magarca Peru a ne najboljeg veznog igraca koji je igrao u nasoj ligi u poslednje vreme!
Cuj, neko napisao da je Mereba i u najlosioj formi bio bolji od ne znam ti ni ja koga.... SETIMO SE VADUCA! Bilo je takvih njegovih izdanja koliko volimo! Zasto Vuk nije igrao, nego mu je jedan takav Mereba zauzimao mesto?!
I JA SAM ZA TO DA NASI KLINCI IGRAJU GODINAMA ZA VOSU I DA ONI KROZ JEDAN SISTEMATSKI RAD POSLE NEKOG VREMENA CINE TIM KOJIM CEMO SE PONOSITI, ALI NEMOJTE OVO DOVODJENJE MOREIRE DA PREDSTAVLJATE KAO NESTO LOSE! Cuj, poredimo Merebu i Moreiru u najboljim danima! Pa da li smo mi zaista toliko nerealni?!

A sto je najvaznije od svega, a siguran sam da do toga nece doci: ABUU i TRAKSU PRODUZITI UGOVORE NA BAREM 3 GODINE JOS I DATI IM PLATU KOJU NECE MOCI DA ODBIJU, POSTO SE TAKO NEKA INVESTICIJA U BUDUCNOSTI SAMO MOZE DEBELO ISPLATITI!
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Za Moreiru i groblje tvrdi da u evropskim mečevima nije ništa pokazao. A ni protiv nas. A ti njihovi prijateljski mečevi s ostatkom lige meni nisu nikakvo merilo. I ovim stavljam tačku na svoju priču o tom igraču druge kineske lige. Videćemo sve na proleće uostalom...
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Red Marquis wrote: I ovim stavljam tačku na svoju priču o tom igraču druge kineske lige. Videćemo sve na proleće uostalom...
Te sezone dok je Moreira bio kod njih su se plasirali u prvu ligu i kupili Klea ;)
masterNS

Post by masterNS »

Jesu se plasirali u prvu ligu, ali nisu kupili Klea...
Helm

Post by Helm »

Kako nisu? Gde je on prešao?
masterNS

Post by masterNS »

Helm

Post by Helm »

E jeste, u pravu si! Da, znao sam da su nekoga kupili, činilo mi se da je Kleo :D
Milan

Post by Milan »

Vuke wrote:Zamolio bih @Helm i @masterNS da koriste privatne poruke, kako ne bi gušili temu.
Podrzavam! Uz duzno postovanje dvojici forumasa, u zadnje vreme samo se vasa prepiska moze procitati na forumu. Ne morate se osecati duznim da odgovarate na svaki moguci post ispisan ovde. Bez ljutnje, pozdrav!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

Milan wrote:
Vuke wrote:Zamolio bih @Helm i @masterNS da koriste privatne poruke, kako ne bi gušili temu.
Podrzavam! Uz duzno postovanje dvojici forumasa, u zadnje vreme samo se vasa prepiska moze procitati na forumu. Ne morate se osecati duznim da odgovarate na svaki moguci post ispisan ovde. Bez ljutnje, pozdrav!
Pretpostavljam onda da sam "malo" preterao :D Šta da se radi, eksplodirale neke bombe, neke se tempiraju, malo sam sagoreo. Kontrolisaću se malo više!
Post Reply