Eventualni dolazak Apije treba posmatrati, po meni, najpre iz ugla marketinga, jer uz eventualno uzimanje kupa, mozda konacno i uspemo da pokupimo nekog sponzora, porasla bi i cena nasih fudbalera u tom slucaju. Pa ukoliko vec prodajemo, bar da prodamo skupo. Ukoliko dodje, klub treba da organizuje jaku marketinsku kampanju i proba da privuce sto veci broj ljudi na stadion, jer ovo je odlicna prilika, u javnosti je stvorena slika da se u klubu dobro radi. da se pravi tim za vece domete , bar koliko primetim kod ljudi u mom okruzenju, i treba to iskoristiti. Izlisno je govoriti o njegovim fudbalskim kvalitetima, a uzimati njegove godine kao neki faktor u nasoj ligi je bezveze, pa pogledajmo samo Milan i ono sto oni rade u Italiji i sve je jasno. Prica o tome da su mu radjeni papiri u Gani i da je stariji svakako zabrinjava, ali to je rizik koji postoji kod svakog africkog fudbaler, i ciganski Lee Ady je bio problematican po tom pitanju, pa i Taribo West u kog se groblje kune ni sam ne zna koliko ima godina. Bitno je da je fizicki spreman, da je povreda proslost i da moze odmah na teren.
Ruzno je kada neko kaze "da valja ne bi dolazio kod nas". Da li to vazi u slucaju Abou-a? Da je dobar ostao bi u Zvezdi? A ja se bar sad kunem u njega. Po meni, to je vredjanje i naseg kluba, jet indirektno to znaci da mi i nemam nijednog fudbalera da valja. Prihvatam da neko ne voli ovu upravu, i da se bori protiv nje na neki svoj nacin i svaka cast na tome, ali ne valja da idemo u krajnosti. Nase je da podrzimo fudbalere koji izadju nateren, makar bio i Bogavac u tom timu, i da sirimo pozitivnu pricu medju ljudima oko nas i da ih kulturno privlacimo na stadion. I da im stavimo do znanja da nasi navijaci nisu huligani i da je bezbedno da dodju na stadion i gledaju jednog od najboljih africkih fudbalera. Ako se neko ne slaze sa mnom, slobodan sam za diskusiju.