Transferi
Re: Transferi
moreira i apija u sredini su najbolji def vezni i plej u nekoj srpskoj ekipi, pa mozda unazad 15ak godina, tj od raspada sfrj
imali su srpske ekipe razne plejeve
acimovic, vukic, ilic, rambo petkovic, kacar, medojevic itd,ali u paru apija i moreira sve sto shisha ubedljivo, samo ako su spremni, naravno
kvalitet, iskustvo, gomila jakih meceva, profesionalizam, fudbal u malom prstu, jednom recju
njih ne treba da ucis sta treba da rade na terenu, njih ne treba trener da uci osnovama fudbala
jednom recju tandem dostojan LS, zasto da ne, ako mogu klubovi poput bate borisova ili plzena da igraju LS (uospte ih ne potcenjujem ,vec navodim kao primer) onda moreira - apija sigurno ima svoje mesto pod sunce LS
ostaje sad da se rese krilni igraci i spicevi, mada je to dosta popunjeno sa abuom i kompanijom
bekovi takodje, stoper takodje, mada po meni mojsov je previse kiksirao tokom jeseni, tu ne bi bila losa neka bomba na leto,cisto da se napravi osovina
stoper-apija-moreira- spic (abu i mrdja bi bili idealni u tandemu npr)
i ovako ovaj tim bi sad bio posebno jak, a verovatno i najbolji u zemlji, i da je ova liga regularna titula bi bila dostizna, ali dzaba to kad neko ne moze da kiksne nigde jer im se moze tako
imali su srpske ekipe razne plejeve
acimovic, vukic, ilic, rambo petkovic, kacar, medojevic itd,ali u paru apija i moreira sve sto shisha ubedljivo, samo ako su spremni, naravno
kvalitet, iskustvo, gomila jakih meceva, profesionalizam, fudbal u malom prstu, jednom recju
njih ne treba da ucis sta treba da rade na terenu, njih ne treba trener da uci osnovama fudbala
jednom recju tandem dostojan LS, zasto da ne, ako mogu klubovi poput bate borisova ili plzena da igraju LS (uospte ih ne potcenjujem ,vec navodim kao primer) onda moreira - apija sigurno ima svoje mesto pod sunce LS
ostaje sad da se rese krilni igraci i spicevi, mada je to dosta popunjeno sa abuom i kompanijom
bekovi takodje, stoper takodje, mada po meni mojsov je previse kiksirao tokom jeseni, tu ne bi bila losa neka bomba na leto,cisto da se napravi osovina
stoper-apija-moreira- spic (abu i mrdja bi bili idealni u tandemu npr)
i ovako ovaj tim bi sad bio posebno jak, a verovatno i najbolji u zemlji, i da je ova liga regularna titula bi bila dostizna, ali dzaba to kad neko ne moze da kiksne nigde jer im se moze tako
Covek je iz Gane. Ima gorih i od nas:) wrote:Sta mislite jel su ga vozili s aerodroma kroz Krnjesevce, Vojku da vidi malo gde je dosao

Evo njegovog rodnog mesta (ako Google ne laze):
Krene se autoputem iz Akre

Zatim prodje kroz periferiju

Malo razonode...

Malo klope...

A posle klope... bolnica

UPRAVA NAPOLJE!!!
Petrovic je u vestima na sos-u izjavio da ce Apija, ukoliko prodje lekarski, potpisati na 6 meseci, sa opcijom produzenja ugovora...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Izgleda da ćemo mu ponuditi ugovor na šest meseci plus jednu godinu, mada kako kaže Panta, najpotrebniji nam je do kraja ove sezone. Daj, Bože, da uzmemo već jednom taj Kup!
http://kapiten.rs/fudbal/apija-stigao-u-novi-sad/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako Apija potpiše, ja uzimam dres odma'
http://kapiten.rs/fudbal/apija-stigao-u-novi-sad/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako Apija potpiše, ja uzimam dres odma'

Hahaha, posto sam bio u Gani da potvrim da google definitivno ne laze, cak su ove slike jos dobre kako neki delovi Akre izgledajunboya wrote:Covek je iz Gane. Ima gorih i od nas:) wrote:Sta mislite jel su ga vozili s aerodroma kroz Krnjesevce, Vojku da vidi malo gde je dosao![]()
Evo njegovog rodnog mesta (ako Google ne laze):

Come on you Reds!
Mali offtopic: Da li pratite komentare navijaca mrskih nam blizanaca(bar meni mrskih)? Kanda su malo zavidni, a neki nam zele i bankrot... Pazite, navijaci Zvezde nam predvidjaju bankrot... Tragicno. Ne znam za vas, ali mi je drago kada vidim da im ni malo nije svejedno. Volim kad je neprijatno! Vi?
Moji prijatelji koji navijaju za blizance skidaju kapu i zele da njihove uprave budu kao nasa.
http://www.fkvojvodina.rs/2012/01/danas ... pod-lupom/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Uvek sa tobom
Vec je neko bio rekao da ce ovo biti odlican marketinski potez,a pogledajte samo mirkofone na slici

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
A i pozivni na bilbordu sa prve slike je isto 021, tako da će se čovek osećati kao kod kuće1892 wrote:Hahaha, posto sam bio u Gani da potvrim da google definitivno ne laze, cak su ove slike jos dobre kako neki delovi Akre izgledajunboya wrote:Covek je iz Gane. Ima gorih i od nas:) wrote:Sta mislite jel su ga vozili s aerodroma kroz Krnjesevce, Vojku da vidi malo gde je dosao![]()
Evo njegovog rodnog mesta (ako Google ne laze):Ono sto je bitno je da su ljudi iz Gane (za razliku od nekih drugih africkih baraba, poput nigerijaca i kamerunaca npr.) veoma posteni i vredni.

Ja nemam takvih prijatelja, samo par poznanika na poslu i gaće im se tresu kad vide kakav bi smo tim mogli imati. U nekim momentima mi čak i deluju kao da se kaju što su kontaminirani.Helm wrote:Moji prijatelji koji navijaju za blizance skidaju kapu i zele da njihove uprave budu kao nasa.
A ja ćutim, ne komentarišem, samo brk ponekad zaigra...

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Do juce smo se smejali blizancima sto zive u nekom svom svetu a evo i mi smo krenuli istim putem.DUB wrote:Ja nemam takvih prijatelja, samo par poznanika na poslu i gaće im se tresu kad vide kakav bi smo tim mogli imati. U nekim momentima mi čak i deluju kao da se kaju što su kontaminirani.Helm wrote:Moji prijatelji koji navijaju za blizance skidaju kapu i zele da njihove uprave budu kao nasa.
A ja ćutim, ne komentarišem, samo brk ponekad zaigra...
Boze pomozi...

Pa lako je njima da se kurobecaju, oni imaju drzavu iza njih da ih cupa novcem od naseg poreza a mi to nemamo. Ma koliko otisli u minus njih niko ovde nece za to da pritiska, jedino ako UEFA ili FIFA intervenisu a i onda ce se izmisliti nesto da ih spasu i da ne bankrotiraju.masterNS wrote: Pazite, navijaci Zvezde nam predvidjaju bankrot... Tragicno.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
He he he!Helm wrote:Moji prijatelji koji navijaju za blizance skidaju kapu i zele da njihove uprave budu kao nasa.

To im i ja zelim

Šta god ko mislio o Moreiri, meni je drago što ću ga na proleće gledati u timu Vojvodine. Još ako nam stigne i Apija... Eh, da je ovo urađeno letos... Al' dobro, ne vredi kukati...
Evo ga i jedan intervju sa Moom
http://kapiten.rs/fudbal/moreira-za-kap ... onaj-isti/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga i jedan intervju sa Moom

http://kapiten.rs/fudbal/moreira-za-kap ... onaj-isti/" onclick="window.open(this.href);return false;