Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zelja95

Re: Marketing kluba

Post by Zelja95 »

Niko ne spominje da su nam korindjasi kamenovali Vosin bus :roll:
TRUE LOVE

Post by TRUE LOVE »

Nisu vredni pomena,svako zna ko su i sta su zapravo.dok macke nema,misevi kolo vode.
Ponosan!

Post by Ponosan! »

Толико о чувеном навијачком трипу симбиозе гробара и цигана из Нса... Нападати играче... ЕЈ!? :shock:
nboya
Administrator

Post by nboya »

Eh, nikad nismo zadovoljni a bravure Skuletica i drugara cene i u Portugalu.
Ovo je stiglo na adresu sajta:
Hello! I am Philip the city of Figueira da Foz, Portugal. I\'m a fan of Vojvodina will be many years and everything that surrounds the team. I really like the team with Mojsov , Katai , Skuletic , Mitosevic . We will win every game, we will fight until the end. I am a passionate and Vojvodina , like to receive an offer from Vojvodina scarf, always wanted one, but I have no monetary possibilities. I loved that I could offer the scarf. Thank you for your attention. Greetings. My name and address are:*******
:D
UPRAVA NAPOLJE!!!
Helm

Post by Helm »

Jel to sigurno nije zakasnela prvoaprilska sala? :D
masterNS

Post by masterNS »

Hello! I am Philip the city of Figueira da Foz, Portugal. I\'m a fan of name of club will be many years and everything that surrounds the team. I really like the team with some random players from wikipedia . We will win every game, we will fight until the end. I am a passionate and name of club, like to receive an offer from name of club scarf, always wanted one, but I have no monetary possibilities. I loved that I could offer the scarf. Thank you for your attention. Greetings. My name and address are:*******
Predpostavljam da je lik pasionirani skupljac saleva, a da mu se ne daju pare. Verovatno je poslao stotine takvih mailova...
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Reci mu da se igra sa vatrom i da bi bilo bolje da zaboravi da je ikada cuo za Vojvodinu i nek se spasava dok moze!!! :silence:
Vise nista nije isto!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Ne znam samo uz pomoc kog randoma je dosao do cetvorke: Mojsov, Katai, Skuletic, Mitosevic :D
UPRAVA NAPOLJE!!!
Helm

Post by Helm »

Ja bih uporedio sa Lakijevom IP adresom za svaki slučaj, on je sklon takvim šalama :P
laki

Post by laki »

hahhahaha, nisam ja, Helm, majke mi! 8) Ju, kako je ovo dobro! Sta kazes, nboja, ne znas uz pomoc kog randoma je selektovao tu cetvorku?! :D Na spisku fali samo smisljanic :lol:
Image
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Laže pseto, to je očigledno. Odgovorite mu da smo oduvek bili fanovi portugalske obale, a posebno Figueira da Foz, te da bi došli na leto kod njega na gajbu, but we have no monetary possibilities :smoker: :pijanac:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Daljac

Post by Daljac »

Popraviste mi dan, i to na temi koja me uvek u ofsajd otera :cheers: :cheers:
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Sutra na Naselju:
Akciju "oKUPljanje" u kojoj fudbaleri Vojvodine nastavljaju da se druže sa osnovcima, biće održana u četvrtak, 5.4.2012. u 13,40h u OŠ "PRVA VOJVOĐANSKA BRIGADA" u ulici Seljačkih buna bb u Novom Sadu.
Daljac

Post by Daljac »

Grof Žekula wrote:Sutra na Naselju:
Akciju "oKUPljanje" u kojoj fudbaleri Vojvodine nastavljaju da se druže sa osnovcima, biće održana u četvrtak, 5.4.2012. u 13,40h u OŠ "PRVA VOJVOĐANSKA BRIGADA" u ulici Seljačkih buna bb u Novom Sadu.
http://kapiten.rs/fudbal/spremo-i-nasti ... a-naselja/" onclick="window.open(this.href);return false;
TomaNS

Post by TomaNS »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... h6kLp3N77s" onclick="window.open(this.href);return false;

Nisam znao gde da stavim, nezvanicna himna grada, do jaja zvuci!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Post Reply