22. kolo: partizan-Vojvodina 4:1

Locked
ŽabaLJ

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by ŽabaLJ »

Kako god, što kolega reče: "Ko navija za Vojvodinu ni pakao mu neće teško pasti", nego, manje-više za mene, žao mi je one dece kojoj bi sport trebao da bude beg od surove stvarnosti na ulicama, čemu da se oni nadaju u ovoj, malo je reći propaloj zemlji, kada se ovakve stvari dešavaju na fudbalskim utakmicama. Pitanje je šta mi njih učimo, da budu lopovi i prevaranti, da na nečemu što je nekad važilo za vitešku i sportsku igru učimo pravim vrednostima.... NE, NE, NE... Deco oni vas uče najgorim osobinama ljudskim. A kako se boriti protiv toga je pitanje za milion dolara. Jedino mi se nešto čini da niko od nas, bar na ovom forumu neće biti milioner. NAŽALOST. Srbijo laku noć.
shecky

Post by shecky »

Ti pricas o "utakmici" protiv Rada posle svega sto se izdesavalo od Jagodine pa do veceras,i jos ne dopustas ljudima da iznesu stav pa ko se slozi slozi se..
zaista NE VERUJEM !!
Npr.. Minja nzm koliko imas godina i dal imas dece/decu.. al recimo ako imas jel bi ti dopustio da ga zajebava ko god stigne tuce stagod... a ti na to kazes.. sta god bilo i sta god se desilo to je moje dete?!

Edit-Mihailov
Obrisao sam ti deo posta, znam da je situacija loša, ali to ne menja pravilnik! Zabranjeno vređati i omalovažavati bilo koga na ovom forumu!
playmaker

Post by playmaker »

Stvarno Minja brate sto je mnogo mnogo je... :frown:

Nego niko da se osvrne na izjavu naseg stratega nakon utakmice:

"pokazali smo da možemo da budemo ravnopravni sa Partizanom i da možemo da ga pobedimo...."

Da li da se smejem ili da placem??? Napolje iz kluba! :argue:
Last edited by playmaker on Wed Apr 04, 2012 10:47 pm, edited 2 times in total.
ŽabaLJ

Post by ŽabaLJ »

Najgore je što sam pre nekoliko minuta naleteo na neke grobare i upitao ih šta ovo bi, oni mi ovo uporediše sa jučerašnjih dva penala što su suđena za Barselonu, kada sam spomenuo finale kupa-krađu i ovo i pitao dokle, bre, više, ućutali su... Koga mi da pitamo : "DOKLE BRE VIŠE?!". Eho. Eho. eho. muk.... Ko shvata, shvata... Pozdrav

P.S. Jedino da se ne zagrlimo bilo sa kim, kao posle finala kupa i da podvijemo rep, to više stvarno ne bi imalo smisla.
Casual

Post by Casual »

Igra standardna za ovu polusezonu, istina sa malo vise zara i htenja nego inace. Kljucan i odlucujuci trenutak utakmice - prosto nisam mogao da dodjem sebi i da poverujem da Boba nije provalio da je u ofsajdu i nije prepustio loptu Abuu... 0-2, druga prica vec. Mojsovu jos i mogao biti oprosten start za drugi zuti, Vule sasvim opravdano iskljucen, penal - neverovatna greska sudije.
U odbrani promaja, Mojsov bio dobar dok je igrao (cak je nakon sto je izneo, odigrao gol-loptu za gorepomenutu situaciju), Trajce i Vule nisu bili svoji, Supa opet krenuo po starom.
Apija odlican, Boba solidan (i drago mi je da je konacno zaigrao) i to je to.
Za nas generalno ne bitna toliko rezultatski utakmica, ali mogli su se dosta izvaditi da su zaigrali malo fudbala. Ovako, nek odgovorni pakuju kofere! Ali opet ce imati alibi u sudjenju...
Voleo bi crne u kupu vise od svega!

P.S. Podrzavam ideju lazarr-a!
Volem Vošu!
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Igra ocajna,sudjenje jos gore.Na kraju sam se skoro rasplakao kada sam video Paju da place.Igracima nemam sta da zamerim,videla se zelja i htenje,ali izgleda da ovo sto mi pokazujemo u ovoj polusezoni,da je to nase realno stanje,a najveci krivac za to je trener po meni.Iz utakmice u utakmicu smislja nove izgovore.E pa gospodine Vukicevicu dosta je bilo,vreme je da podnesete ostavku.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Znate sta mene najvise interesuje?
Sta je sudija sapnuo Z.Vukicu posle svadje sa nasim igracem.Jel primetio neko taj detalj??

Iako sam za odlazak trenera, ovu utakmicu mu nebi stavljao na teret.Pozitivno sam se iznenadio kada je uveo Katajia pri kraju tekme sa 2 igraca manje.

Do narednih poraza :cheers:
Vise nista nije isto!
King

Post by King »

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5615_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:-?
Helm

Post by Helm »

Poreklo slike?
EDIT:
Da nije malo fotosopirana slika? :D
Last edited by Helm on Wed Apr 04, 2012 11:49 pm, edited 1 time in total.
shecky

Post by shecky »

Posto nisam kladionicar neka mi neko kaze sta ovo znaci?
Nevernik

Post by Nevernik »

Helm wrote:Poreklo slike?
Sasa Ilic.
Zar nisi video sta je promasio u prvom poluvremenu :)
Helm

Post by Helm »

Da je neko igrao singl da mi vodimo na poluvremenu i gubimo utakmicu. A kako stvari stoje nije ni male pare ulozio na tako specifican singl. Samo me zanima odakle je ta slika.
@Nevernik
Da nije dragi nam sudija? :D
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Велика победа великог клуба. У следећем ''вечитом дербију'' ћу први пут навијати за неког, и то за цигане. Од ових НДХ-оваца нема веће секте.
Nevernik

Post by Nevernik »

Helm wrote: @Nevernik
Da nije dragi nam sudija? :D
Podelili Ilic i sudija.
Vidis da je ulog 10 000.
Ko jos ima toliko para u danasnje vreme :)
Helm

Post by Helm »

A pogledaj i one dve utakmice sto sam okacio u Superligi, precrtane kvote...
Locked