22. kolo: partizan-Vojvodina 4:1
Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina 4:1
@milan svaka na mestu
zvezda..partizan ..tata vam je isti ..a ko ima istog tatu ?.. zna se..
na kraju krajeva partizani su nosili crvene zvezde na kapama zar ne?
to sto oni rade sad vi ste nekad radili i to tako od cetresneke...a ostali su tu samo da bi dali legitimitet ligi .. dok god neko ne skupi muda da se povuce iz takmicenja dotle nema nista.. a to nmz niko da uradi sem nas,hajduka mozda ,javora i msm da je to to.. a to naravno nije dovoljno
ostali timovi su deca blizanaca..
zvezda..partizan ..tata vam je isti ..a ko ima istog tatu ?.. zna se..
na kraju krajeva partizani su nosili crvene zvezde na kapama zar ne?
to sto oni rade sad vi ste nekad radili i to tako od cetresneke...a ostali su tu samo da bi dali legitimitet ligi .. dok god neko ne skupi muda da se povuce iz takmicenja dotle nema nista.. a to nmz niko da uradi sem nas,hajduka mozda ,javora i msm da je to to.. a to naravno nije dovoljno
ostali timovi su deca blizanaca..
Jao pa vidi ovo, cigani dosli da izigravaju mucenike
Ja stvarno ne znam odakle tebi covece ideja da dodjes na neki forum posvecen Fk Vojvodini i jos da pricas o ovim stvarima?! Pa vi ste veliki "moralisti" i borci za sve najbolje u Srpskom fudbalu, namestate meceva sa nasim predsednikom i igracima i onda dodjes ovde i kao zvijezda je nevina, zvijezda je nas Mesija??!! Vi cigani ste krenuli u takvu internet propagandu poslednjih meseci i cak godina da je predsednik Srbije mala maca u odnosu na vas! Imate tacno odredjene ljude koji sortirate svoje lazi, oni preko tastature ponavljaju 100 puta i ondak...Napravite vase prvenstvo beogradskog pasaluka igrajte 4 meca i dogovorite se kome sta ide, a ostale pustite da igraju fudbal...

Željko Brkić jedan je od nas!!!
Ovo pocinje da izgleda kao da se dopisuju deca koju nasi igraci posecuju po skolama ovih dana. Bolje da to resimo kao pravi muskarci, na youtube komentarima
Sto se tice sutra, 0:0.

Sto se tice sutra, 0:0.

hahaha pa ko te tero da dolazis vamo?? znaci sad kad se ne slazemo sad ko nas j**e i nek nas kradu m? pa tako je to odavno vec zato smo svi i popizdeli ..pa i na vas naravno!
btw koliko ja znam msm sad prvi put cujem da je zvezda naslednik neke jugosalvije.. a koliko znam vi niste ni imali stadion nego ste igrali na sestrinom dok drzava nije izgradila "i" vama
po tvojoj drugoj poruci se vidi koliko ste u sustini isti..varijana ili si s nama ili protiv.. e vis sinko mi smo protiv SVIH a samo smo s NAMA! to je nesto sto vi nikada necete shvatiti
btw koliko ja znam msm sad prvi put cujem da je zvezda naslednik neke jugosalvije.. a koliko znam vi niste ni imali stadion nego ste igrali na sestrinom dok drzava nije izgradila "i" vama
po tvojoj drugoj poruci se vidi koliko ste u sustini isti..varijana ili si s nama ili protiv.. e vis sinko mi smo protiv SVIH a samo smo s NAMA! to je nesto sto vi nikada necete shvatiti
-
Izvinjavam se sto vam narusavam "mir" ali dolazak cigana na ovaj forum je slucajnost, i nemam nameru da vam smetam, ovo ce biti jedini post.Buca wrote:Jao pa vidi ovo, cigani dosli da izigravaju mucenikeJa stvarno ne znam odakle tebi covece ideja da dodjes na neki forum posvecen Fk Vojvodini i jos da pricas o ovim stvarima?! Pa vi ste veliki "moralisti" i borci za sve najbolje u Srpskom fudbalu, namestate meceva sa nasim predsednikom i igracima i onda dodjes ovde i kao zvijezda je nevina, zvijezda je nas Mesija??!! Vi cigani ste krenuli u takvu internet propagandu poslednjih meseci i cak godina da je predsednik Srbije mala maca u odnosu na vas! Imate tacno odredjene ljude koji sortirate svoje lazi, oni preko tastature ponavljaju 100 puta i ondak...Napravite vase prvenstvo beogradskog pasaluka igrajte 4 meca i dogovorite se kome sta ide, a ostale pustite da igraju fudbal...
Zvezdasi su uvek imali postovanja prema vasem klubu, i naravno da cete nas mrzeti jer ste nam rival, ali cesto neke nebuloze nemaju logiku.
Jel imas ti dokaze da mi namestamo meceve sa vama?! Jel smo sad na Marakani namestili da nas dobijete 0-2? Ako si pao na grobarsku propagandu onda si propao.
Ta internet propaganda nije nista negativno nego to je prosto jacina C.Zvezde ma koliko to tebi smetalo, i da nije bilo deo te "propagande" "Mucenika" ne bi se uopste culo za vas zbog one kradje u finalu kupa, vec bi prosli kao sto prolaze ostali klubovi a da svi zaborave, to sto je vas predsednik izdao zajednicko saopstenje sa franjevcima i sve sjebao je predsednikova sramota.Zato vam se desila ova kradja ponovo.
Dal ste vi ikad ovako u serijama bili sa nama spreceni, da nas dobijate?! Dobijali ste nas na Marakani dosta puta,Dal znate i jednu utakmicu da je Zvezdi ovako nesto sudjeno?, ok i mi imamo zasititu, sude nam penal, ali i mi budemo osteceni, samo sto to niko ne primeti. a jeste li videli sta vam se desava sa utakmicama sa Partizanima?To se vec godinama desava..
Da mi jesmo Komunisticki klub, i zao mi je zbog toga. I to cete nas zajebavati do kraja zivota. Ali ako vi ne vidite, razliku izmedju "Cigana"(rasisticki naziv za Srbe,izvorno doslo od Hrvata) i "Grobara" onda nema o cemu da pricamo.
Secam se te utakmice , i bio sam na severu kada se cutalo 27 minuta u cast ubijenog Dejana Dimitrijevica Lonca. Tad smo gubili 0-2 i dalje je Sever cutao. A kad smo poceli da pevamo svim silama, izjednacili smo na 2-2 a onda se desilo ono sto se i vama desilo vama mnogo puta, Ponisten je cist gol za 3-2 http://www.youtube.com/watch?v=aa9KXRRs6HQ I od tad smo znali da se nesto krcka, znali smo da FSS nesto sprema, nesto sto ce postaviti temelje mafijaskog udrzenja FSS. I ako smo ih dobili 4-1 u derbiju i ne porazeni u derbiju te godine. I ako smo imali najboljeg strelca, Franjevci su kroz razna guranja dosli do titule i do kupa. Te iste godine su usledila, hapsenja "Najvecih kriminalaca" Srpskog fudbala, Dok su grobarski kriminalci ostali cisti, slucajno? E pa nije.
Sledece godine je usledilo namerno urusavanje i zaduzivanje Zvezde preko Miskovica,a za to vreme je Tole osvajao titule, doslo se do ovoga. Ogroman lanac, filijala koje se protezu do trece lige i do prve. I sudije koje se rotiraju. To i sami vidite...
Da mi podrzavamo Kasalicu jer vi ocigledno niste shvatili da je prica o "tuci" Kasalice samo spin nasih medija da skrenu paznju na lopovluka na JNA.A grobari ga pljuju jer ga ne bi voleli da ga vide na JNA, a inace podrzavaju svoje tabadzije iz kosarkaske sekcije Ali ok razumem vas...
Uzdravlje... a vi odlucite sta cete.
Zasto ovo moramo da citamo ovde? Dosta mi je sto vidim njihove komentare svaki put kad citam vesti...produzi dalje pa tamo propovedaj sta god hoces. Sad kad vide da ne mogu sami da skinu grobare s prvog mesta, sad bi da se udruze sa nama u "borbi protiv namestanja".problem wrote:Uglavnom, ko vas j**e. Bilo mi vas je zao posle onog finala kupa ali kad vidim kakve gluposti valjate, i neka vas stoka krade.shecky wrote: to sto oni rade sad vi ste nekad radili i to tako od cetresneke..
I jos nesto, budite zahvalni komunjarama sto vam nisu ugasili klub pa osnovali novi, pa sad mozete kao deca da siljite patku sa tim. Zvezda je naslednik predratnog kluba Jugoslavija od koje je nasledila i stadion, i igrace, i navijace, i boje, i grb. Sa druge strane, stoka je osnovana kao potpuno novi klub bez ikakve prethodnice, i to u Zagrebu. Imajte i to na umu kad poredite ''blizance''.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Tema je utakmica partizan-Vojvodina...o zvezdi na nekom drugom mestu!
Napred Voso!
Ako stvarno volis svoj klub onda ne treba da ti bude zao. Ako se odrices onih sto su ti klub osnovali, sta ti onda ostaje...CrveniBlizanac wrote:Da mi jesmo Komunisticki klub, i zao mi je zbog toga.
Inace, potrudite se da vam ovo bude zadnji post na ovu temu. Tema je 22. kolo: partizan-Vojvodina 4:1 i drzite se toga da gumica ne radi.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Drugovi petokracari, idite kod vasih komsija na njihov forum pa tamo smarajte njih. Ovde nema nikoga koga zanima sta vi imate da kazete.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... u-i-Zvezdi
Reči podrške sa severa....Scenario koji se dešavao u sredu na stadionu JNA je već viđen, jako često, i to je „mali“ Spartak proživljavao više puta...
...Apsolutno razumemo stav FK Vojvodina i sigurno nećemo sedeti skrštenih ruku i gledati nastavak tiranije. Ne tako davno istih ovakvih problema i oglašavanje u javnosti imali su FK Jagodina, FK Sloboda i FK Hajduk. Pozivamo sve klubove da podignu svoj glas protiv ovakvog načina rada i da srpski fudbal krene putem prosperiteta...

Treba svi klubovi kojima je uvinjena nepravda kolektivno da istupe iz takmicenja i osnuju novu ligu bez zvezde i partizana, pa da makar gledamo fudbal.core_duo wrote:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... u-i-Zvezdi
Reči podrške sa severa....Scenario koji se dešavao u sredu na stadionu JNA je već viđen, jako često, i to je „mali“ Spartak proživljavao više puta...
...Apsolutno razumemo stav FK Vojvodina i sigurno nećemo sedeti skrštenih ruku i gledati nastavak tiranije. Ne tako davno istih ovakvih problema i oglašavanje u javnosti imali su FK Jagodina, FK Sloboda i FK Hajduk. Pozivamo sve klubove da podignu svoj glas protiv ovakvog načina rada i da srpski fudbal krene putem prosperiteta...
Tzv. "FSS" ce onda verovatno da napuni ligu blizanackim filijalama iz nizih rangova ali ko ce to jos da gleda. Neka ih neka onda rasporedjuju trofeje svake godine onako kako je to sa samog vrha drzave naredjeno, jednom jedan drugi put drugi...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Majko mila sta sve necu procitati ovde 
edir: mislio sam na cigane

edir: mislio sam na cigane
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Biće danas zanimljivih vesti iz Pazove, ovog puta svaka čast delegaciji FK Vojvodine 

Sta je bilo u Pazovi?Vuke wrote:Biće danas zanimljivih vesti iz Pazove, ovog puta svaka čast delegaciji FK Vojvodine
Sta uopste ima u Pazovi

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=598202Sudija Danilo Grujić iz Niša suspendovan je do daljnjeg "zbog gešaka u suđenju i ispoljene nesigurnosti", u meču 22. kola JSL Partizan - Vojvodina 4:1.