Po meni, prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro! Prosto neverovatno da nismo vodili makar 1 0 a da ne govorim da smo komotno mogli da damo 3 komada. Ona sansa Borca je usledila kao direktna posledica Bosketovog promasaja. A sto se njegovog prvog promasaja tice: nije problem promasiti zicer, ali zalamati kad si 1 na 1 sa golmanom.... Kad vidim tako nefudbalsku stvar.... uzas... Sa vecinom forumasa se ne bih slozio oko Moreire. Covek je super odigrao prvo poluvreme. Vracao se na zadnjeg veznog, uzeo par lopti dobro zapocinjao napad. Koliko god da je idiotska izmena bila ta sto je Moreira morao napolje, onim ponasanjem je zasluzio najvecu mogucu kaznu kao i to da vise nikad ne zaigra u nasem dresu. Boske je trebalo da napusti igru jos na poluvremenu. Nemam nista prituv decka, ali jednostavno se videlo da mu nije dan i trebalo je da leti na klupu. Adekvatna zamena: Boba. Ili mozda Skuletic, a da 69 predje desno. Vuk mi je jedan od najboljih pojedinaca prvog poluvremena, ne mogu da verujem da Vukicevic nije bio zadovoljan njegovom igrom i da ga je zamenio. Vukicevicu, ako citas ovo, sta god bilo ko mislio o tebi, ti moras radi sebe podneti neopozivu ostavku vec sutra ujutru! Imas katastrofalne rezultate u drugom delu sezone. Ispao si od totalnog autsajdera u kupu. Pored toga imas mozda najjaci tim u ligi sto se tice igrackog kadra.
PS1: Za forumasa koji je spominjao cojstvo i njegovo znacenje: pravo znacenje ove reci je zastititi druge od sebe. Junastvo ima obrnuto znacenje. Zato u paru daju lepu celinu
PS2: Bas me interesuje koliki je nas uticaj i kako cemo postici da kao cigani prosle godine nikom ne damo severnu tribinu. Sve mi se nesto cini da ce tribina biti ispunjena

ima i da cemo gledati najuzasniju sliku koju jedan slaninar moze da zamisli!
PS3 Nekako se cini sad da je moja ideja, da se kup igra u neutralnom gradu, od pre nekoliko meseci kada smo se zestoko posvadjali na forumu, bila veoma dobra. Plus sto i dalje smatram da bi tako bilo najpravednije.