Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina

Re: Transferi

Post by vojvodina jedna jedina »

Da je presao u Zvezdu navijao bi za njih.

Isti je slucaj bi bio i da je dosao kod nas,ne znam sta tu nije jasno.
Daljac

Post by Daljac »

simicpk wrote:http://www.sportal.rs/news.php?news=74168
- Partizan je bio konkretniji, tako da smo se odlučili da Pauljević ode u redove crno-belih. A i on sam navija za Partizan, što je takođe bila važna stavka. Tamo će moći da napreduje i da se dokazuje, pošto Partizan igra kvalifikacije za Ligu šampiona.
Neko na forumu bese pisao da je jedan od nas.

Рекао Пауљевић јесенас, по оном пљуску, 4-0 за нас кад је било: ,,Ајде пустите мене, ја сам ваш'', када смо му добацивали са Истока. Интересантно, тада смо му викали: ,,Нећеш никад у партизан ако наставиш тако да се ваљаш пи терену'' :roll: На крају меча, одмахнуо нам при изласку са терена, културно и спортски. Одличан је фудбалер и пристојан момак. Надам се да ће против нас редовно имати суспензију због картона, или да ће се ова прича око црног близанца изјаловити, па да лепо оде у неку Румунију или Мађарску.

А и што каже vojvodina jedna jedina, навијао би он за било кога, устаљена је то пракса, не треба те речи са конференција за новинаре узимати здраво за готово...
limanfkv

Post by limanfkv »

Pobogu ljudi, zasto verujete "novinarima" ?
0.0625
Mare

Post by Mare »

Izvor: http://www.mondo.rs/s244741/Sport/Fudba ... dlaze.html" onclick="window.open(this.href);return false;
16. maj 2012. 12:22 > 13:01
Vojvodinu čeka rekonstrukacija ovog leta. Osim potrage za trenerom, a priča se da je osim Radovana Ćurčića kandidat i Ivan Golac, "lale" će značajno promeniti tim. Iako generalni sekretar Radisav Rabrenović kaže da su svi igrači pod ugovorom, osim Aleksandra Kataija, kome ističe pozajmica iz Olimpijakosa, vrlo je verovatno da će neki otići.

"Oni koji budu imali dobre ponude biće slobodni, a igrači na kojima nameravamo da gradimo budućnost, naravno, nastaviće karijeru u dresu Vojvodine", kaže on za "Sport".

Što se tiče Almamija Moreire, Rabrenović uvereava da će on ostati u klubiu i igrati u narednoj sezoni.

"Moreira je naš igrač i svakako da očekujemo njegov povratak (iz Portugala gde se oporavlja od povrede). On ima ugovor na dve godine", kaže Rabrenović.
Pa da Moreira je sigurno taj igrač sa kojim želimo da gradimo budućnost! E Rabrene, Rabrene, ni trenera nismo izabrali a oni već odlučili kako će sa igračkim kadrom. Valjda je pravi odgovor bio, videćemo sve kad dovedemo novog trenra, pa u dogovoru sa njim rešavati pitanje igračkog kadra za sledeću sezonu.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Kad god procitam Rabrenovo ime momentalno mi se podigne pritisak.

Svi se menjaju samo on ostaje...

Osecam da ce docekati penziju kod nas.

A on je metafora,slika i prilika propadanja naseg drustva i samim tim i fudbala.

Ima i veceg i uticajniceg olosa u nasem fudbalu od njega,ali on(mozda zbog toga sto je dokazano da je bio korumpiran)mi je personifikacija svega loseg u nasem fudbalu i sinonim za sve prljavstvine i malverzacije u nasem klubu.
Friend

Post by Friend »

Супер Лига Србије
Abubakar Oumaru pregovara sa Partizanom!

Kamerunac je ostavio sjajan utisak u Vojvodini, jedan je od najboljih napadača u Srbiji, pa ne čudi što je Partizan zainteresovan. Zanimljivo da je pre odlaska u Vojvodinu bio na meti crno – belih, ali tada se transfer sa Karaburme u Humsku iskomplikovao.“Sport“ piše da Tumbaković insistira na dolasku brzonogog napadača, a jasno je da Lamin Dijara odlazi.

„Sada sam na stend – baju, ali svi znamo da me klub neće“, rekao je „Sportskom žurnalu“ Senegalac koji je svojih 100 golova ugradio u dominaciju crno – belih poslednjih pet godina u šampionatu.

Oumaru je inače u Zvezdi otpisan nakon dolaska Vladimira Petrovića, o njegovoj karijeri brine Marko Mišković, videćemo kako će se ova priča završiti. Jasno je da Tumbaković i Vermezović žele da upare Markovića i Oumarua čime bi crno – beli napad bio u petoj brzini.

Hoće li doći do transfera, teško je reći, Vojvodina je zauzela stav da svoje igrače ne prodaje „Večitima“ pa će biti zanimljivo kako će Novosađani reagovati na eventualnu ponudu Partizana.

Kada će jednom napisati da hoće i prešjednika da dovedu u njihove redove,jer ipak je on najzaslužniji za sve što se desilo u klubu za skoro 100 godina.
Drina

Post by Drina »

Apija je rekao da ostaje u Vojvodini, jedino ako stigne neka jaka ponuda iz inostranstva klub ce ga pustiti.
Blizu dolaska je Milan Jovanic, Sava Pavicevic i mozda Igor Djuric. Susnjar se vraca sa pozajmice!
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Apija ostaje u Vojvodini!

STISAK ruke, jači od ugovora. Stefen Apija, nekadašnji kapiten reprezentacije Gane, „crnih zvezda“ sa Mondijala i u narednoj sezoni nosiće dres Vojvodine i mnogo značiti ekipi u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

To je dogovoreno u sredu u prijateljskom razgovoru Apije, njegovog menadžera Voje Dragovića, predsednika Ratka Butorovića i direktora marketinga Vojvodine Petra Nikolića.

Uz jedno „ali“, otvorenu varijantu da mu Novosađani neće praviti problema ako sjajnom fudbaleru stigne „jača“ ponuda iz inostranstva.

- Žao mi je što nismo ostvarili sve želje ovog proleća, ali poklopilo nam se na kraju da ipak obezbedimo Evropu. Lično, verujte, dao sam sve od sebe i sada bih se osećao kao izdajnik da se okrenem i jednostavno odem iz kluba koji mi je pružio ruku kada je to meni bilo potrebno. U Novom Sadu je zaista sve besprekorno, imamo sjajne uslove, u Srbiji su divni ljudi, otvoreni, komunikativni i zaista bih voleo da i da nastavim da igram sa fudbalerima s kojima sam se za ovih četiri-pet meseci zbližio - kaže Apija i potrđuje da u četvrtak kreće put Londona da poseti prijatelje i čestita igračima Čelsija evropsku krunu, a zatim će odmor da provede u Gani sa najbližima.

Njegov menadžer, Voja Dragović, naglašava da današnji razgovor nije imao primese pregovora, već je to bilo druženje prijatelja koji su u prijatnoj atmosferi otvorili karte i pokazali obostranu, zajedničku želju.

- Nameru Apije da ostane u Vojvodini može da promeni samo jača finansijska ponuda nekog drugog kluba u inostranstvu, što se može razumeti kada se uzme u obzir činjenica da ima 32 godine. Volja za nastavak saradnje postoji kod obe strane i nadamo se da će tako i biti - zaključio je Dragović, prenoseći da se Apija pozdravio rečima „vidimo se 18. juna na prozivci“.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
madda fakka

Post by madda fakka »

budababa wrote:
Novosti wrote:Apija ostaje u Vojvodini!

STISAK ruke, jači od ugovora. Stefen Apija, nekadašnji kapiten reprezentacije Gane, „crnih zvezda“ sa Mondijala i u narednoj sezoni nosiće dres Vojvodine i mnogo značiti ekipi u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

To je dogovoreno u sredu u prijateljskom razgovoru Apije, njegovog menadžera Voje Dragovića, predsednika Ratka Butorovića i direktora marketinga Vojvodine Petra Nikolića.

Uz jedno „ali“, otvorenu varijantu da mu Novosađani neće praviti problema ako sjajnom fudbaleru stigne „jača“ ponuda iz inostranstva.

- Žao mi je što nismo ostvarili sve želje ovog proleća, ali poklopilo nam se na kraju da ipak obezbedimo Evropu. Lično, verujte, dao sam sve od sebe i sada bih se osećao kao izdajnik da se okrenem i jednostavno odem iz kluba koji mi je pružio ruku kada je to meni bilo potrebno. U Novom Sadu je zaista sve besprekorno, imamo sjajne uslove, u Srbiji su divni ljudi, otvoreni, komunikativni i zaista bih voleo da i da nastavim da igram sa fudbalerima s kojima sam se za ovih četiri-pet meseci zbližio - kaže Apija i potrđuje da u četvrtak kreće put Londona da poseti prijatelje i čestita igračima Čelsija evropsku krunu, a zatim će odmor da provede u Gani sa najbližima.

Njegov menadžer, Voja Dragović, naglašava da današnji razgovor nije imao primese pregovora, već je to bilo druženje prijatelja koji su u prijatnoj atmosferi otvorili karte i pokazali obostranu, zajedničku želju.

- Nameru Apije da ostane u Vojvodini može da promeni samo jača finansijska ponuda nekog drugog kluba u inostranstvu, što se može razumeti kada se uzme u obzir činjenica da ima 32 godine. Volja za nastavak saradnje postoji kod obe strane i nadamo se da će tako i biti - zaključio je Dragović, prenoseći da se Apija pozdravio rečima „vidimo se 18. juna na prozivci“.
Ovo mi se nikako ne svidja... Jos ako Ajuru ostane... Gde je Vuk onda u celoj prici?
I Bog je Slaninar...
Djisa

Post by Djisa »

Ne znam zasto se brinu svi za Vuka, da je nesto pokazao sigurno bi igrao vise. Ono sto sam ja video, nikako nije nesto sto bih rekao da je uskracen za mesto u timu. U svim timovima jedino konkurencija stvara dodatni kvalitet, a realno Apija i ovakav je mnogo bolji od Vuka. Meda i Kacar su u njegovim godinama vec bili nezamenljivi u prvom timu, a konkurencija je bila jaca. Ako pokaze nesto stici ce do prvog tima, a ako ne, to je samo njegova greska. Ne moze niko da mi kaze da je Adjuru nezamnljiv zbog prodaje, menadzera i sl. Covek je sedeo cesce na klupi i tribinama od svih i nikada ni jednu rec nije rekao. Ono sto sam do sada video, mislim da jedino Poletanovic treba da dobija cesce sansu (nikako da ne bude nezamenljiv, to u njegovim godinama nije ni dobro), a realno nama treba najmanje 18 igraca.
Kup je nas!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ako Apija ostano bice to dobro za ekipu. Deluje da je pozitivac (valjda se ne varam) i uz igracke kvalitete to je ogroman plus. Problem je kako njega i Moreiru ubaciti u prvih 11 a pobediti protivnika. Cini mi se da njih dvojica ni na stonom fudbalu ne mogu da pobede kada su u istom timu. Zasto!? Pojma nemam.

Vuk Mitosevic ima malo sporiji uspon karijere od ocekivanog, ali treba imati na umu da nije svako napravljem od istog materijala i da ne bljesne svako u 18. godini. Strplivo sa njim i bice od njega igracina.
madda fakka

Post by madda fakka »

Ja sam Vuka spomenuo jer decko kada god udje (uglavnom pola sata po utakmici dobije) unese zivost na terenu, nadje se u sansi, trazi i trci za loptom. Da dodam da ume i da vija po odbrani da pomogne. To stoji da je jos mlad ali vec sada mi pokazuje potencijal da ce biti vezista koji zna da centrira, sutne i doda odlican pas. Ruku na srce to sve Ajuru nema. Poletanovica i Vuka kada bi utrenirali bili bi odlican tandem na sredini. Poletanovic ofanzivan a Vuk po potrebi. Izvinjavam se, ishitreno sam napisao, jer istina je da je Appiah drugaciji igrac od Vuka po svemu i ne mogu imati istu ulogu na terenu. Vuk umesto Ajuru-a ili Moreire je sasvim realno....
I Bog je Slaninar...
madda fakka

Post by madda fakka »

Friend wrote:Супер Лига Србије
Abubakar Oumaru pregovara sa Partizanom!

Kamerunac je ostavio sjajan utisak u Vojvodini, jedan je od najboljih napadača u Srbiji, pa ne čudi što je Partizan zainteresovan. Zanimljivo da je pre odlaska u Vojvodinu bio na meti crno – belih, ali tada se transfer sa Karaburme u Humsku iskomplikovao.“Sport“ piše da Tumbaković insistira na dolasku brzonogog napadača, a jasno je da Lamin Dijara odlazi.

„Sada sam na stend – baju, ali svi znamo da me klub neće“, rekao je „Sportskom žurnalu“ Senegalac koji je svojih 100 golova ugradio u dominaciju crno – belih poslednjih pet godina u šampionatu.

Oumaru je inače u Zvezdi otpisan nakon dolaska Vladimira Petrovića, o njegovoj karijeri brine Marko Mišković, videćemo kako će se ova priča završiti. Jasno je da Tumbaković i Vermezović žele da upare Markovića i Oumarua čime bi crno – beli napad bio u petoj brzini.

Hoće li doći do transfera, teško je reći, Vojvodina je zauzela stav da svoje igrače ne prodaje „Večitima“ pa će biti zanimljivo kako će Novosađani reagovati na eventualnu ponudu Partizana.
http://www.mondo.rs/s245802/Sport/Fudba ... _skup.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo procitati prvu recenicu... Odjednom je skup, nije on za partizan itd... Sta sam vam rekao to su poluinformacije od polunovinara sa B92. "Quote" sam Frienda jer ce isto to biti sa Abuom....
I Bog je Slaninar...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

madda fakka wrote:jer ce isto to biti sa Abuom....
Već jeste: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -i-Oumarua" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

Tony Starks wrote:
madda fakka wrote:jer ce isto to biti sa Abuom....
Već jeste: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -i-Oumarua" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala na brzoj potvrdi :)
I Bog je Slaninar...
Post Reply