Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
FkpCascais

Re: Transferi

Post by FkpCascais »

Ako vam treba prevod za portugalski mogu da vam pomognem, ja zivim u Portugalu vec preko 20 godina cak sam i radio kao prevodilac. A dobro poznajem i brazilce i njihov mentalitet, imam razne prijatelje brazilce i 2 godine sam se zabavljao sa brazilkom.

Ako je ovo stvarno Luvannor onda je stvarno lepo sa njegove strane.

Evo sta je tacno rekao:

tenho muito interesse de vestir a camisa do vojvodina conher os fanatico jogar com jogadores de alto nivel seria fantastico para mim fico feliz pelo o carinho dos fanatico do vojvodina, espero que um dia eu posso reetribuir isso em campo fazendo muitos gols e conquistando titulos pelo vojvodina e dar alegria aos fanaticos !!

Tacan prevod:

Imam veliki interes da obucem dres Vojvodine i da upoznam navijace (fanatike) i bilo bi fantasticno za mene da igram sa igracima najviseg nivoa. Nadam se da cu vam jednog dana moci uzvratiti to na terenu sa mnogo golova, osvajanjem titula sa Vojvodinom i davanjem radosti navijacima (fanaticima).

Haha, on nase navijace naziva "fanaticima" :)
Last edited by FkpCascais on Thu Jun 14, 2012 3:05 pm, edited 2 times in total.
Nikola

Post by Nikola »

Koji admin je edit ubacio u post Luvanora? Kada nas kapiten deli na prave i pogresne, kada nas igraci brukaju i ne pozdravljaju, smeta nam jedan supertalentovan brazilac koji zeli da dodje u klub. Cuo sam da ima dosta prijatelja na drustvenoj mrezi koji navijaju za Vosu, pa su ga verovatno oni uputili na ovu adresu, i ne vidim sta je tu lose. Izgleda se u svemu vide teorije zavere?? Ledeni je opasno usadio nova gledista na svaki mig, strasno.
ПУШТАМ КИШУ!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Javno se izvinjavam coveku

Bio sam na poluautomatskom modu. Konstantno dobijamo poruke/mailove tipa obozavam vas klub, posaljite mi dres. Posle cetiri procitane reci takvog maila, meni ruka sama krene ka delete dugmetu. Navika. Greskom sam ga ubacio u SPAM folder :mrgreen:

Samo da ga ne ureknem :D
Nikola

Post by Nikola »

Nadam se da nije ironicno. Sem Brke i Mede, ne secam se da se neko sam javljao na forum navijaca. Dati sansu ambicijoznim i kvalitetnim strancima i omladincima.
ПУШТАМ КИШУ!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Nije ironija, navika. Posle 150. takvog maila prestanes da citas, samo brises.
Nikola

Post by Nikola »

Ok, cenim iskrenost. Povlacim deo poruke :)
ПУШТАМ КИШУ!
lexa

Post by lexa »

Nikola wrote:Nadam se da nije ironicno. Sem Brke i Mede, ne secam se da se neko sam javljao na forum navijaca. Dati sansu ambicijoznim i kvalitetnim strancima i omladincima.
Javio se i Stepanov jednom prilikom ;)
nboya
Administrator

Post by nboya »

I Mrdja ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
the Gari

Post by the Gari »

nboya wrote:I Mrdja ;)
Bez njega bismo načisto propali :wink:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jel sa mobilnog postovao? Live from training :mrgreen:
Io odio Belgrado
фирма бг

Post by фирма бг »

можда и јесте он,јер му је један окачио на зид фб-а ону вест да ВОША доводи бразилца тј њега, са овог сајта,па је можда преко тога ушао на форум,ко зна???
Drina

Post by Drina »

nboya wrote:Dobrodosao na Forum!

(IP je iz Moldavije)
Pa svako moze da nadje proxy iz Moldavije za 2 minuta. :)
Ne verujem da je to on, ali ko zna? :mrgreen:
btw Da li je on obrisao post??
Nikola

Post by Nikola »

Kazu da je rekao da je on. Jedan lik sa ovog foruma je preneo poruku sa foruma u nazovi tekst za novin, bez da navde tacan naziv i adresu i predstavio kako se on kao nudi preko foruma. Potencijalno mu napravio prob u sadasnjem klub i izvrnuo reci u naslovu.
ПУШТАМ КИШУ!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

^ Verovatno misliš na ovo:

http://www.novinenovosadske.rs/7860/bra ... ko-foruma/" onclick="window.open(this.href);return false;

:frown:
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Portugalski koji koristi u poruci je malo prost i ima par gramatickih gresaka. Nije nemoguce da je sala, mada osoba koja ga je napisala i pored gresaka zna dobro portugalski, tu nema sumnje (greske su tipa brzo pisanje i prosto izrazavanje, ne tipa kao kad se koristi Google translate.

Je li postoji nacin da mu uzvratite poruku? Mogu da vam prevedem poruku ako hocete...

Inace, nije valjda on jedini transfer za sada? Je li nema nikakvih drugih vesti? Pricalo se ono o Pavicevicui posle toga samo Luvannor pa Luvannor.

Nego, zeleo bih da razgovram sa nekim ko poznaje dobro istoriju kluba, narocito me interesuje predratni period do 1945. Je li moze neko da mi preporuci gde tacno da idem? Hvala unapred i pozdrav svima.
Post Reply