Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
laki

Re: Transferi

Post by laki »

Kakve veze ima Firmin stav o angazovanju Albanaca, Hrvata i (Bosnjake si verovatno zaboravio) medju redove FKV sa mojim/nasim stavovima? Da li mnogi od nas idu na sever? Da li mnogi od nas nose majice F89 ili nose majice FKV? Veliki respekt imam za Firmu ali to ne znaci da ja/mi treba da delim njihove stavove.
Mislim da svo ovo polemisanje oko nacionalnosti mora da bude izbrisano sa foruma. Isto tako znam da u slucaju da sam ja pokrenuo prvi ovu temu bih bio banovan barem na deset dana, iskustvo mi tako govori. Dosta vise sa ovim glupostima.
Image
tulip

Post by tulip »

Vest o angažmanu albanskog igrača Renata Arapija je totalna izmišljotina. Možda je perfidno plasirana da bi se opipao puls i raspoloženje navijača, ali ne radi se uopšte o njemu već o sasvim drugom igraču. Ne znam ni ja tačno ime, ali znam da se radi o albanskom reprezantativcu koji ima preko 20 nastupa za svoju reprezentaciju, da igra ofanzivno-veznog i da je još u mlađim godinama.

Edit: Izbrisano je ono sto nema veze sa fudbalom
Nboya
DAJ GOL!!!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ретко кад и готово нигде не размишљају сви исто, али ја сам вам рекао званичан став Фирме Север, а не подгрупе и мене лично. Сад се то наравно некоме свиђа, некоме не, као и многе друге ствари, то је нормално, али ја не знам шта бих вам више рекао на ову тему.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
fare

Post by fare »

Jel neko zna sta se dogadja sa MRDJOM ? sad sam gledao sion nije igrao a ni na klupi ga nema ? ja mislim da bi seon sa Abuom odlicno uklopio u napadu PANTO REAGUJ :)
Andreyos

Post by Andreyos »

Možeš videti po prikazanim igrama većine naših prvotimaca da im nije do života i da bi otišli bilo gde,makar i u Estoniju i Moldaviju,pa i na Farska ostrva ako bi im bilo ponuđeno.Morao bi biti zaista očajan da se vrati u Vojvodinu trenutno.Ako bi se i vraćao u srpski fudbal,mislim da bi radije odabrao zvezdu.On uprkos povredama koje su ga zadesile,poseduje kvalitet i mogao bi da nađe angažman i u nekom drugom klubu u Švajcarskoj tipa St Galen,Tun,Cirih...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
masterNS

Post by masterNS »

laki wrote:Kakve veze ima Firmin stav o angazovanju Albanaca, Hrvata i (Bosnjake si verovatno zaboravio) medju redove FKV sa mojim/nasim stavovima? Da li mnogi od nas idu na sever? Da li mnogi od nas nose majice F89 ili nose majice FKV? Veliki respekt imam za Firmu ali to ne znaci da ja/mi treba da delim njihove stavove.
Mislim da svo ovo polemisanje oko nacionalnosti mora da bude izbrisano sa foruma. Isto tako znam da u slucaju da sam ja pokrenuo prvi ovu temu bih bio banovan barem na deset dana, iskustvo mi tako govori. Dosta vise sa ovim glupostima.
+1 Covek je apsolutno u pravu. Treba obrisati sve postove koji nemaju veze sa fudbalom.
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Шта ће нам још један штопер? Без обзира да ли је из Албаније или не...
Nikola

Post by Nikola »

Ponudjen je albanac jos pre tri nedelje i odbijen. Uzalud **** i trosite energiju.
Najavljivana prva opcija za levo krilo je odbila ponudu. Stranci, pa makar i iz okruzenja igraju za pare, a ne procente i obecanja.

Edit: Povedi racuna o recniku!
Nboya
ПУШТАМ КИШУ!
Drina

Post by Drina »

Trenutno se pregovara se sa dva brazilca na poziciji levog krila!
Jedan je http://www.transfermarkt.co.uk/en/roger ... 36423.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Roger, njega vec duze vreme pokusavaju da angazuju,
a drugi je Bruno http://www.transfermarkt.co.uk/en/bruno ... 67589.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Obojca su se proslavili igrajuci u poljskoj.
Nikola

Post by Nikola »

Vojvodina je bila zainteresovana za Juan Manuela Vareu, sada je rasni golgeter slobodan igrac. Istekao mu je ugovor sa sirokim.
ПУШТАМ КИШУ!
Drina

Post by Drina »

Drina wrote:Trenutno se pregovara se sa dva brazilca na poziciji levog krila!
Jedan je http://www.transfermarkt.co.uk/en/roger ... 36423.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a drugi je Bruno http://www.transfermarkt.co.uk/en/bruno ... 67589.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bruno je otpao.
fkvislife

Post by fkvislife »

sta se desilo sa onim iz serifa?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
FkpCascais

Post by FkpCascais »

E mi u Srbiji samo dovodimo brazilce i gance... :( Jos na sve to tesko da bilo koji od njih postane reprezentativac svoje zemlje. Bolje Sloboda koja dovodi igrace iz manjih zemalja ali koji su zvezde u svojim zemljama. Bolje i onaj rumun Varga, sta je bilo sa njim?
masterNS

Post by masterNS »

FkpCascais wrote:E mi u Srbiji samo dovodimo brazilce i gance... :( Jos na sve to tesko da bilo koji od njih postane reprezentativac svoje zemlje. Bolje Sloboda koja dovodi igrace iz manjih zemalja ali koji su zvezde u svojim zemljama. Bolje i onaj rumun Varga, sta je bilo sa njim?
Kao npr? Polacek? Otisao u 5. ligu ceske iz slobode. Roberts? Jos uvek je slobodan igrac, a daleko je od zvezde u bilo kojoj zemlji. Klimpl je jedini imao neku karijeru pre Slobode i ima 19 utakmica za reprezentaciju. Primeri?

Da se razumemo, slazem se sa tobom da ne postoje samo fudbaleri iz Brazila i Gane, ali se ne slazem da je Sloboda ikakav primer za dobar klub niti je klub koji ima skauting. Strani fudbaleri koji dodju kod njih nisu produkt skautinga njihovog kluba, vec su to fudbaleri koji imaju mendzere sa nasih prostora pa su ih oni ponudili Slobodi na probu, pa su neki i prosli probu.
Somborac

Post by Somborac »

Drina wrote:
Drina wrote:Trenutno se pregovara se sa dva brazilca na poziciji levog krila!
Bruno je otpao.
Ako "oni" uspeju da dovedu Rogera, ja cu go trcati terenom "Karadjordja"!
Nekoliko stranaca su glatko odbili ponude coveku koji pokusava da radi transfere za FKV. Traze se slobodni i jeftini :roll:

Miljan Mrdakovic ima ciste papire i ima zelju da se posle dosta inostranih klubova vrati u Srbiju. Verovatno jedan od najboljih napadaca koje Srbija ima, bez takvog gol igraca nema sta da trazimo u Evropi, prvenstvu i kupu! Videlo se to i protiv Sudave, Javora iz Litvanije.
Post Reply