Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
stevan

Re: Transferi

Post by stevan »

Avangarda wrote:Неки омладинци можда немају квалитет за први тим, али исто тако неки "првотимци" сигурно немају квалитет да буду ту где јесу! То је главни проблем, а ако већ у провм тиму мора бити играча који тренутно немају квалитет за ФКВ, онда боље да то буду наши омладинци који ће једног дана можда имати тај потребан квалитет, а не да форсирамо неке одавно изграђене лимитиране играче.
Slazem se sa tobom,postoji igraca koji samo popunjavaju broj, i naravno da bi pre sansu dao mladima, al bojim se da bi oni opet grejali klupu, i samo trenirali sa prvim timom,a igrac se postaje na utakmicama,da li bi mi zeljni rezultata hteli da ih istrpimo, neverujum,vredjali bi ih sa tribina.Takav nam je mentalitet,nazalost.

Govorio sam da trebamo iskoristiti igranje DONJEG SREMA na Karadjordju i jednog Radoju,Ivanica,Nastica,Kordica... baciti u vatru da se bore pred nasim ocima,verujem da bi za godinu dana dobili ekstra pojacanja, a ne davati ih u one crnogorske klubove,koji im je motiv tamo da igraju .
VladaSS

Post by VladaSS »

Ђорђе Ракић нема уговор и тренутно је у Србији и тренира са Радничким. Мислим да би нам он био од велике користи.
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Ja mislim da je potrebnije jedno dobro levo krilo, mnogo vise nego neki napadac. Omaru je tu da daje golove, a za ne daj Boze i Bojovic i Bilbija (a i Skuletic ajde) mislim da mogu solidno da odrade posao kada imaju igrace iza sebe da im nabacuju dobre lopte i stvaraju akcije. Mislim da je mnogo bitnije da se vratite dovodjenju nekog levog krila koji bi stvarao akcije sa leve strane.

Rakica eventualno uzeti u obzir ako neko od napadaca ode, inace dovoditi ga sada bi bilo gomilanje napadaca, a ko zna i u kakvoj je formi uopste... Idealno bi bilo jedno jako ofanzivno levo krilo koje bi moglo odmah da udje u prvi tim.
Turija

Post by Turija »

FkpCascais wrote: Idealno bi bilo jedno jako ofanzivno levo krilo koje bi moglo odmah da udje u prvi tim.
Možda ga već imamo, a ne znamo?Neko je, onomad, na Forumu hvalio hitrinu i probojnost mladog Deletića, ne verujem da je to učinio bez razloga.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Box

Post by Box »

Deletica sam gledao protiv Mogrena i decko stvarno ima talenat.Probija, dodaje u nogu,dobar centarsut...Zaista mu treba sto pre pruziti sansu.
edit: Nije ga dzabe hteo Kijevo, koliko sam cuo, imao je problema oko papira i onda je dosao kod nas.
tulip

Post by tulip »

Turija wrote:
FkpCascais wrote: Idealno bi bilo jedno jako ofanzivno levo krilo koje bi moglo odmah da udje u prvi tim.
Možda ga već imamo, a ne znamo?Neko je, onomad, na Forumu hvalio hitrinu i probojnost mladog Deletića, ne verujem da je to učinio bez razloga.
Budite sigurni da je Deleta vanserijski igrac (bar sto se tice igre u napadu kada je sa loptom). Imao sam prilike da ga gledam u vise navrata. Izraziti je levak, a kada ga postave da igra po desnom krilu, ume da podseti na jednog omalenog argentinca gde svojim virtuoznim driblinzima u trku cesto vihorno prolazi i tu ni kecelja ne pomaze protivnickoj odbrani.
E sad, da sam na trenerovom mestu, stvarno ne znam da li bih ga koristio u ovim prvim, veoma vaznim evro utakmicama. Ipak mi imamo tim koji dosta dugo igra zajedno i uigran je. Tokm predstojecih prvenstvenih utakmica, ubedjen sam da ce Deleta iskoristit svoju sansu.
DAJ GOL!!!
stevan

Post by stevan »

Slazem se sa misljenjem da nam je neophodno ofanzivno levo krilo,nema potrebe d a se gomilaju napadaci.

Sto se tice Deletica , ima ono sto je najdragocenije u fudbalu a to je izuzetna brzina(strasna eksplozivnost),sve ostalo se da nauciti.
Nazalost na njega se moze racunati u nekoj bliskoj buducnosti, posto po svim ostalim segmentima,u ovom momentu ne ispunjava kriterijume savremenog fudbala, slab na lopti , pasu ,bez suta,duelu, ali kao sto sam rekao to su stvari koje se mogu nauciti.

Upravo to su i bili razlozi sto je i u onako okrnjenoj selekciji igraca reprezentacije U-19 otpao sa spiska putnika na EP.
Deleta mora puno da vezba.Zelim mu sve najbolje.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Od Skuletica kre***a losiji nije...to je sigurno :cheers:

Talenat je i treba mu pruziti sansu...
Nikola

Post by Nikola »

U danasnjem Zurnalu pise da je FK Vojvodinu odbio Djordje Rakic, vest prenosi Ruznal. Ocajnicki nam nedostaje klasican gol igrac, Bojovic i Skuletic to nisu. Za kvalitetnog napadaca moraju se otvoriti.
ПУШТАМ КИШУ!
VladaSS

Post by VladaSS »

Nikola wrote:U danasnjem Zurnalu pise da je FK Vojvodinu odbio Djordje Rakic, vest prenosi Ruznal. Ocajnicki nam nedostaje klasican gol igrac, Bojovic i Skuletic to nisu. Za kvalitetnog napadaca moraju se otvoriti.
Слажем се са тобом,зато сам и рекао да Ракић нема уговор. Свакако би био опаснији у нападу од шкулете и бојовића.
Nikola

Post by Nikola »

Marcin Robak resenje za Vosin napad.
Ostaje nam da cekamo i vidimo da li ce doci do potpisa.
ПУШТАМ КИШУ!
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Nikola wrote:Marcin Robak resenje za Vosin napad.
Bogami... http://www.national-football-teams.com/ ... p?id=38029" onclick="window.open(this.href);return false;

8 golova prosle sezone u Turskoj bi kod nas bilo bar 15... Poljski reprezentativac.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marci ... 36727.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo, kao sto sam spomenuo za Rakica, moralo bi da se nadje resenje za Bojovica, Skuletica i Antvija... Barem 1 bi morao ili da se proda ili na pozajmicu.
nomad

Post by nomad »

FkpCascais wrote:
Nikola wrote:Marcin Robak resenje za Vosin napad.
Bogami... http://www.national-football-teams.com/ ... p?id=38029" onclick="window.open(this.href);return false;

8 golova prosle sezone u Turskoj bi kod nas bilo bar 15... Poljski reprezentativac.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marci ... 36727.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo, kao sto sam spomenuo za Rakica, moralo bi da se nadje resenje za Bojovica, Skuletica i Antvija... Barem 1 bi morao ili da se proda ili na pozajmicu.
Bogami, taj se stvarno uklapa u viziju o podmlađivanju tima, koju zdušno sprovode rukovodeće strukture voljenog nam kluba... sva pojačanja su nam u cvetu mladosti -40, je l'.
Da nebude zabune, Deletić je verovatno doveden da pojača naše "petliće", sa sve ciljem "podmlašivanja" tima.
Nažalost u klub nam vode fariseji, pozeri i prodavci magle.
fare

Post by fare »

Ljudi u ovom timu vose fali samo MEREBASHVILI u vezu i jaki smo ko zemlja treba ga probati po svaku cenu vratiti mada znam da je to jako tesko ali treba ko mu je prijatelj na face da proba da ga nagovara kao napr. ja !
FkpCascais

Post by FkpCascais »

fare wrote:Ljudi u ovom timu vose fali samo MEREBASHVILI u vezu i jaki smo ko zemlja treba ga probati po svaku cenu vratiti mada znam da je to jako tesko ali treba ko mu je prijatelj na face da proba da ga nagovara kao napr. ja !
Slazem se! :cheers:
Post Reply