Transferi
Re: Transferi
http://www.youtube.com/watch?v=0ChyPMpgRmk" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije dao puno golova ali meni ovo deluje bas dobro.Mislim da je mogao mnogo bolju karijeru da napravi.
Nije dao puno golova ali meni ovo deluje bas dobro.Mislim da je mogao mnogo bolju karijeru da napravi.
Ocigledno da Rakic poseduje kvalitet za nas klub i ligu, ali . . .
-pitanje u kakvoj je formi(sigurno nije u top)
-da li bi imao zagarantovano mesto bez obzira na igre
-zelja da prvom prilikom ode ponovo preko
-motiv da igra po livadama i za klub kome se neda da osvoji trofej
Misljenja sam da je Aleksandar Noskovic iz Spaleta najkompletniji ofanzivac u ligi. Izuzetno brz sa odlicnom tehnikom i osecajem za gol(slican Ubiparipu). Dolazi iz sportske porodice, posto mu je otac nastupao za RFK Novi Sad, a sansu treba dati Bilbiji i Susnjaru. Sva trojca su spremnija, motivisanija i ekonomski isplativija resenja.
Misljenja sam da je Aleksandar Noskovic iz Spaleta najkompletniji ofanzivac u ligi. Izuzetno brz sa odlicnom tehnikom i osecajem za gol(slican Ubiparipu). Dolazi iz sportske porodice, posto mu je otac nastupao za RFK Novi Sad, a sansu treba dati Bilbiji i Susnjaru. Sva trojca su spremnija, motivisanija i ekonomski isplativija resenja.
ПУШТАМ КИШУ!
Ti si 2-3 stranice unazad pisao kako bi trebalo dovesti Rakića,Mrdakovića ili Delibašića i završiti prelazni rok.Sada pišeš da Rakić možda i ne bi bio najsrećnije rešenje.Nikola wrote:Ocigledno da Rakic poseduje kvalitet za nas klub i ligu, ali . . .
Očigledno si dobro upoznat sa prilikama u Klubu,ali neki tvoji postovi su međusobno potirući poput poslednjeg.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Tacno upravo sam misljenje korigovao zbog cetiri nabrojane stavke. Kakvo misljenje imate o Noskovicu. Zanimljivo da tamo guraju Despotovica i Covica, a jedino Noskovic pravi razliku(5 tekmi 3 gola petokraki)
ПУШТАМ КИШУ!
Nije da ih guraju nego su bolji od Noskovića. Sličan tip fudbalera kao i Rade Veljović samo što je Rade puno bolji od njega. U suštini ništa posebno.
Postujem svacije misljenje, ali me zanima na osnovu cega si ga formirao(gledanje utakmica, novine, statistika)?
Despotovic 27 utakmica, 1400 minuta i jedan gol i to kad su nama dali 5 komada.
Covic 985 minuta 13 utakmica i 1 gol.
Noskovic 1300 minuta, 28 utakmica i 6 golova uglavnom sa pozicije krilnog napadaca. Mnogo je brzi i tehnicki obuceniji od Vejovica.
Despotovic 27 utakmica, 1400 minuta i jedan gol i to kad su nama dali 5 komada.
Covic 985 minuta 13 utakmica i 1 gol.
Noskovic 1300 minuta, 28 utakmica i 6 golova uglavnom sa pozicije krilnog napadaca. Mnogo je brzi i tehnicki obuceniji od Vejovica.
ПУШТАМ КИШУ!
I nisu bas igraci za upredjivanje, Veljovic i Noskovic. Veljovic je klasicni spic, "teskas", "9-ka" (kako god), koji se odicno krece, gradi, ima dobru igru ledjima, zna da zadrzi loptu, da odigra. Sa druge strane, Noskovic, ima brzinu, ali kao i svaki nas igrac koji poseduje brzinske sposobnosti, guran je zbog tih svojih predispozicija na bok (povremeno), sto je po meni (u njegovom slucaju) greska. Ima osecaj za gol, solidan sut, ali rekao bih da je nedefinisan igrac, bas zbog toga (guranja na bok). Nema tehniku bolju od Veljovica, i ne bih rekao da je bolji igrac od njega, ali je svakako igrac koji se zbog (brzinskih) kvaliteta koje poseduje, veoma lako uoci i zapadne za oko. Sve u svemu, mislim da nije kalibar za nas.
Rudar Pljevlje 0 - 1 Sutjeska Niksic
http://cg-fudbal.com/2012/08/18/3383/" onclick="window.open(this.href);return false;Danas su odigrani mečevi 2.kola Telekom 1.CFL. Sutjeska je ostvarila trijumf u Pljevljima protiv Rudara i nakon Budućnosti srušila još jednog pretendenta za titulu. Bodove Nikšićanima ponovo je done Šušnjar koji je u 28.minutu bio strijelac jedinog gola.
http://www.transfermarkt.de/de/ifeanyi- ... 25032.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2 crne strele u napadu i kraj! Za ovog momka treba dati Skuletica i Bojovica zajedno.
Ako ste gledali poslednju utakmicu (Smederevo-Javor, 0:5) mogli ste da vidite da su svi golovi dosli nakon prodora i asistencije ovog momka...
2 crne strele u napadu i kraj! Za ovog momka treba dati Skuletica i Bojovica zajedno.
Ako ste gledali poslednju utakmicu (Smederevo-Javor, 0:5) mogli ste da vidite da su svi golovi dosli nakon prodora i asistencije ovog momka...
Razmisljam sada,da li je moguce da su Smederevci imali tako los dan pa da se doticni igrac lako istakao,ali kada sam pogledao ponovo,decko je fantasticno brz,jak,ima ideju u igri,i jos je par lopti udario onako iz prve i prosledio tacan pas od 30 i kusur metara,sto je za ove nase "virtuoze" samo misaona imenica...Vredi ispratiti tog igraca,samo da ne zaspimo i zakasnimo sa angazovanjem,ako se utvrdi da vredi..Box wrote:http://www.transfermarkt.de/de/ifeanyi- ... 25032.html
Zar nije maksimalni broj stranaca na terenu 3?
4 stranca.Helm wrote:Zar nije maksimalni broj stranaca na terenu 3?
Na terenu 3 a ukupno na listi registrovanih igraca po utakmici je 4 (ja mislim)...
Sto bi znacilo Abu,Moreira i Grin , a ako tako ne ide onda pojacas napad a Grina na klupu...
Sto bi znacilo Abu,Moreira i Grin , a ako tako ne ide onda pojacas napad a Grina na klupu...
Meni se isto čini da je 3+1. Ok je zamisao za sklanjanje Grina ako ne igra ništa, ali... Ovaj igrač kog pominjete ima klub. Još ako je dobar kako kažete, moraće se odrešiti kesa i izdvojiti oko 300.000 evra za njega. A pretpostavljam da je tu negde i Grinova godišnja plata. Suviše smo mi siromašan klub da bismo davali te pare za klupu. 

- gospodinFKV
Nikako sklanjati Grina!!! Sve se vidi mnogo bolje na TV-u, nego na stadionu. On i Moreira su trenutno nezamenljivi...
Kad sam pogledao snimak Rapida na Karadjordju, pa ljudi on im je kurslus pravio na sredini terena. Nista sto se vidi sa tribine, ali svaki pas je bio tacan (osim onog prvog kad smo krenuli sa centra), sve ide u noge...samo sto na terenu u svakoj mogucoj postavi imamo bar 3-4 Pinokija, kojima se lopta odbija kao skocicom da igraju
Kad sam pogledao snimak Rapida na Karadjordju, pa ljudi on im je kurslus pravio na sredini terena. Nista sto se vidi sa tribine, ali svaki pas je bio tacan (osim onog prvog kad smo krenuli sa centra), sve ide u noge...samo sto na terenu u svakoj mogucoj postavi imamo bar 3-4 Pinokija, kojima se lopta odbija kao skocicom da igraju