Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
123

Re: Transferi

Post by 123 »

Zvezdini navijaci pisu da Oumaru dolazi u zvezdu, iskoristio je klauzulu i jer ce Lazovic biti prodat poslednjeg dana prelaznog roka... tj. posle utakmice sa Bordom.....
Salvador

Post by Salvador »

menager wrote:kako ste smesni, ovo je sve samo fudbal , pare se vrte i svi oce kesh, samo navijaci su ovce
svaki igrac voli svaki klub do zadnjeg evra, sta je vama
evo vam moreira, ikona kod onih, pa je sada ovde, i sta s tim
luis figo predje u real iz barse, lusi enriqe iz barse u real, van persi iz arsenala u man utd, kao da ste pali s kruske, plus je covek miskov igrac, miskovic je navijac zvezde, abu je igrao kod njih pre 2,3 sezone,

mnogo ste naivni ako mislite da igrace doticu te navijacke strasti, posebno ako je stranac u pitanju, nas treba vise da zanima ko je i zasto potpisao ovakav ugovor, ko jos ima takav ugovor, zasto mojsov ne moze da se proda, zasto stalno se ceka da se produzi ugovor sa igracima, a ako nece , onda treba da se prodaju dok jos moze kesh da uzme

i sada sa abuom, ljudi bre, opet kesh nece da se vidi, on nece da produzi ugovor, na zimu moze da potpise sa kim zeli, mozda ce i da bude suspendovan kao mojsov, ali klub opet dinara nece uzeti, a sada se nudi 350, 700 nebitno i %,
ako uprava kluba vodi klub navijacki strastima, nek idu onda, tako se ne radi u profesionalnom fudbalu,

znaci, nas ne treba da zanima abu vosha oni , odnos, vec dali je uprava svesna da moze opet vez cvonjka da ostane,
wenger je prodao persija, uzeo pare, 22 miliona, jeste otisao u man utd ali je uzeo pare
Apsolutno se slazem, posebno sa boldovanim delom.
Sa druge strane, sasvim je drugacije kada neki domaci klinac ponikao u nasem klubu otvoreno navija za neki od bg smradova, ili kada izjavljuje nesto kao mudrinski neki dan - takve treba momentalno terati g....m motkom. Ali ocekivati od jednog Kamerunca da gaji ne znam kakve specijalne simpatije prema nasem klubu (pa cak i uprkos svemu sto je prosao) je meni licno smesno, za njega su ipak ova zemlja i klubovi u njoj samo 'istocno od raja' i sigurno mu je glavni cilj da se nekako dokopa neke francuske ili nemacke lige.
budababa

Post by budababa »

Stvari su prilično jasne kada se pogleda malo šira slika. Država je odlučila da pogura jednog od svojih mezimaca, jer je nedopustivo da ovakva institucija i jedan od stubova srpske države :frown: poslednjih godina osvaja samo neke titule u ženskoj odbojci i šahu. Pogledajte koliko su se pojačali u košarci i vaterpolu, pa zašto bi fudbal bio izuzetak? Da li će neko da me ubedi da oni iz svog budžeta mogu da odvoje novaca da plaćaju pola srpske reprezentacije u vaterpolu, ili da su ti igrači došli iz bogate italijanske lige da igraju ovde za tepsiju ribe i ljubav prema zvezdi? Račun im je blokiran, pa šta? Setite se kada je UEFA zapela pre par meseci da se dugovanja moraju vratiti, ili u suprotnom cigani ne bi mogli da igraju utakmice u evro takmičenjima. Lova je nađena očas posla, ni manje ni više nego 800 hiljada evra na izvol'te, a ovamo neka TV stanica treba da sprovodi humanitarnu akciju da se smekšaju srca tajkuna i uplati koji evro za inkubatore za porodilišta. Za njih ta pravila ne važe, oni su deo establišmenta od svog nastanka, privilegovani u svakom mogućem pogledu. Da treba Matica srpska da se proda zarad vraćanja njihovih dugova verujem da bi se i to uradilo. Plus, :shit: su iskoristila momenat da bace pik na Abua kada je ovaj dobio poziv za reprezentaciju Kameruna i kada mu cena automatski skače za trocifren broj procenata. Bojim se da naša vajna uprava nema nikakav mehanizam da se odbrani od ovoga, što u krajnju ruku možda i nije tako loše, poznavajući način na koji on(i) rešava(ju) krizne situacije, gde nas uvek demantuju da ne postoji gori scenario od onog koji se trenutno događa.Sačekajmo taj famozni petak, pa da vidimo na čemu smo.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
simicpk

Post by simicpk »

Skule je vracen u ekipu, nadjena je zamena za Abua. Moze da se prodaje. :unnormal: :cekicanje: :popa:
EDIT:
http://sportal.rs/news.php?news=81491" onclick="window.open(this.href);return false;
:popa: :popa: :popa:
ФКВ
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

masterNS wrote: 2) Njegov menadzer je Miskovic. Svi znamo sta to znaci. Pitanje je koliko se tu Abu pita uopste.
Početak i kraj svake priče...

Kako god bilo, Abuu veliko hvala i večni naklon do poda za sve što je učinio za FK Vojvodina
borrissey

Post by borrissey »

Ima li nekih novosti od nekog insajdera? Na bljuc.rs sajtu piše da Abu želi u Zvezdu - to bi me više pogodilo čak iako ostane nego ukoliko bi stvarno otišao pod pritiskom fine gospode iz smrljdivog Bgd.
Zelja95

Post by Zelja95 »

Znaci cekamo da vidimo cigane sta ce uraditi sa Bordo-om. Zavrsni prelazni rok je 31.avgusta ako se ne varam. Samo se nadam da mi petak nece presesti kad pogledam vesti.
Nikola

Post by Nikola »

123 wrote:Zvezdini navijaci pisu da Oumaru dolazi u zvezdu, iskoristio je klauzulu i jer ce Lazovic biti prodat poslednjeg dana prelaznog roka... tj. posle utakmice sa Bordom.....
Rece mi mesar(dok je merio kilo belih bubrega) da je Kacar prelomio da se vrati u maticni klub, a da je Brka cekao ishod meca za ulazak u LS i da od tog zavisi njegova odluka o povratku.
ПУШТАМ КИШУ!
stevan

Post by stevan »

lazarr wrote:Toliko sam opterecen ovom vescu da je Abu na pragu czv da samo o tome mislim ceo dan. Svasta mi je vec padalo na pamet. Milion kombinacija zasto bi ova vest mogla biti tacna a zasto laz. Sve sam blizi utisku da je istina. Ceo dan lupam glavu i dodjoh na ideju da nesto pogledam, kad ono BINGO!!!!!!
Evo moguceg resenja i povoljne situacije za nas.
Pogledao sam na sajtu NBS stanje racuna fk czv, kad ono iznenadjenje. Racuni su im u blokadi u iznosu 239.043.363,07 dinara i to 159 zadnjih dana za redom. Evo potvrde:
http://www.nbs.rs/export/sites/default/ ... 7/rir.html" onclick="window.open(this.href);return false;

U slucaju da zele da aktiviraju klauzulu koju Abu ocigledno ima u ugovoru, oni moraju nasem klubu da uplate propisano obestecenje (350.000 € u najboljem slucaju po njih) ali to ne mogu da ucine jer im je racun blokiran. U kesu naravno ne moze jer je protivno svim ekonomskim propisima drzave. Zbog toga svakog igraca kojeg dovode ( i Mudrinskog juce), dovode bez dinara obestecenja i obecavaju procente od sledeceg ugovora.Zato u narednim danima, ako dodje do novih pregovora treba insistirati na uplati obestecenja jer je sigurno da ga oni ne mogu platiti dok prvo ne isplate dug za koji su blokirani. Nadam se da sam u pravu za ovo sto govorim. Deluje mi sasvim logicno...... :devil:

Sad videh da se link ka stranici NBS otvara prazan, ali nema veze, ukucajte u korisnik racuna FK Crvena Zvezda, Beograd i onda pogledajte tu stranicu.
Druze , s obzirom da radim i bavim se finansijama dosta dugo,moram da kazem da nisi u pravu jer postoje mnogi legalni nacini da se placa i ako ti je racun u blokadi.Tako da to nije prepreka da i dodje do transfera.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

borrissey wrote:Ima li nekih novosti od nekog insajdera? Na bljuc.rs sajtu piše da Abu želi u Zvezdu - to bi me više pogodilo čak iako ostane nego ukoliko bi stvarno otišao pod pritiskom fine gospode iz smrljdivog Bgd.
Prvo- Novinari izmisle pola onoga što napišu
Drugo- Kad su transferi u pitanju, igrač uvek kaže da je transfer želeo. Sigurno neće reći- ja sam vlasništvo mog menađera i radim šta mi on kaže...
Mare

Post by Mare »

Izvor: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... rakanuquot" onclick="window.open(this.href);return false;
Oumaru hoće na "Marakanu"

Uprkos čvrstom stavu Vojvodine, situacija oko vihornog napadača iz Kameruna neizvesna. Čelnici kluba i dalje protiv, a golgeter "lala" još uvek u ilegali
MADA je Vojvodina i prilikom susreta njenog predsednika Ratka Butorovića sa predstavnicima Crvene zvezde čvrsto rekla "ne", na priču o odlasku Abubakara Oumarua (25) na "Marakanu", izgleda, tačka još nije stavljena.

Naime, sam napadač iz Kameruna, kako "Novosti" saznaju, insistira da ponovo obuče dres koji je, doduše svega šest meseci, nosio i 2009.

Mada je Zvezda, u međuvremenu, iz Jagodine dovela Ognjena Mudrinskog, uzgred takođe bivšeg napadača "lala", njeni čelnici nisu odustali ni od angažovanja Oumarua i to je, potvrđuju u Vojvodini, bilo povod za razgovor upriličen sinoć. Odgovor Novosađana je, međutim, bio negativan.

- Praktično sam ponovio ono što sam juče rekao i u razgovoru za vaš list: od odlaska našeg napadača, naročito u ovom prelaznom roku, nema ništa - rekao nam je u utorak Butorović.

Sam Oumaru, međutim, i dalje želi u Zvezdu i to odmah, što je nedvosmisleno rekao i čelnicima sadašnjeg kluba.

Zbog najave da bi u naredna tri dana koliko je ostalo do kraja prelaznog roka, njihov do sada neprikosnoveni ljubimac (dve godine zaredom na svom sajtu su ga birali za igrača sezone) mogao da se preseli na "Marakanu", prilično su se uskomešali i navijači "stare dame" srpskog fudbala, koji smatraju da bi to bila "neoprostiva izdaja".

MELEG, IPAK, U AJAKSU

VIŠE nije pitanje da li će, nego kada će mladi vezista "lala" Dejan Meleg otići u Ajaks. Posle mnogo prethodnih nesporazuma vezanih za njega, čelnici holandskog šampiona su, naime, pre dva dana boravili u Novom Sadu i sa Vojvodinom zaključili neku vrstu sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji koja, uz odgovarajuće finansijske uslove, podrazumeva i razmenu igrača.

Prvi korak u realizaciji tog sporazuma trebalo bi da bude upravo odlazak Melega u Amsterdam, verovatno već u oktobru, kada će napuniti 19 godina.
Čak i nas spominju, podvukao sam taj deo. Ovo može da znači nešto, a ne mora ništa. Bili smo i pre svedoci kakva je mašta beogradskih medija što se tiče prelaska naših igrača u njihove klubove. Međutim, ukoliko je istina, onda je već sve dogovoreno i ovo može da bude samo predstava za nas i opravdanje za našu upravu, kako eto nisu mogli ništa, igrač je želeo da pređe, njima su ruke bile vezane itd. Samo ne treba niko da se iznenadi ukoliko se to dogodi, bilo je i većih prelazaka, ne samo u našem fudbalu već i međunarodnom, neko je gore i navodio neke primere. U tom slučaju ne brinite, eto nama nekog Rakića u timu ili tako nekog sličnog, ko je slobodan igrač i ne može da nađe klub koji ga zadovoljava pa će se skrasiti kod nas. Onda slede izjave kako je prepoznao ambiciozne ljude u našoj upravi i njegovi ciljevi se poklapaju sa visokim ciljevima našeg rukovodstva, naravno kup je naš.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mare wrote:Izvor: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... rakanuquot" onclick="window.open(this.href);return false;
Oumaru hoće na "Marakanu"
Zbog najave da bi u naredna tri dana koliko je ostalo do kraja prelaznog roka, njihov do sada neprikosnoveni ljubimac (dve godine zaredom na svom sajtu su ga birali za igrača sezone) mogao da se preseli na "Marakanu", prilično su se uskomešali i navijači "stare dame" srpskog fudbala, koji smatraju da bi to bila "neoprostiva izdaja".
Znaci to da novinari citaju forum i da se "informisu" sa njega.

A jos uvek nisam nigde procitao direktnu Abuovu izjavu da bas on zeli medju cigane, iako mu svi mediji to stavljaju u usta.

Meni se cini da se on o svemu tome pita otprilike koliko i mi ovde na forumu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Red Marquis wrote:Svi samo spominjete pojačanja, a niko da primeti da nikog nismo prodali. E, to mene brine. Osim ako hotelijerstvo nije izašlo iz recesije, onda smo mirni :mrgreen:
Ovo sam napisao pre samo tri dana, kada su svi raspravljali na kojim pozicijama nam još trebaju pojačanja. Kako se sve okrenulo za 180 stepeni od tada, sad bi svi bili presretni da se ništa ne promeni.

Prebrzo, i uvek iznova i iznova ljudi zaboravljaju kakvi ljudi nam vode klub. Da se dovedemo u situaciju da nam napad sačinjavaju lenji Škuletinjo i cigan Bojke. Panto, nazovi Šušnjara i pitaj ima li tamo u klubu još neki talentovani đetić, nismo dugo doveli nekog odatle :evil: .

p.s. Melegu bih poželeo srećno u Ajaksu, uspeo je da izbegne Batin jaram na duže staze.
Io odio Belgrado
Boske87

Post by Boske87 »

Radoye wrote:A jos uvek nisam nigde procitao direktnu Abuovu izjavu da bas on zeli medju cigane, iako mu svi mediji to stavljaju u usta.

Meni se cini da se on o svemu tome pita otprilike koliko i mi ovde na forumu...
Ta činjenica meni ne uliva optimizam, da nema ništa od tog transfera Abu bi se sigurno oglasio. Odlaze i mnogo bitniji igrači iz jačih klubova u redove rivale, te ,,izdaje,, su svakodnevna pojava pa će i Vojvodina ,,preživeti,, eventualni odlazak. Mene više od toga nervira činjenica što se smenom vlasti povampirio stub srbstva, još jednom su me podsetili zašto ih ne podnosim i zašto uvek navijam protiv blizanaca pa makar srpski fudbal potpuno nestao sa evropske mape, samo da se već jednom ugase.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Box

Post by Box »

Ja mislim da nema nista od toga , pogotovo sto je Mudrinski potpisao za njih... I ovako duguju i bogu i narodu...
Post Reply