Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Re: Transferi

Post by Dejan »

Image
tvarenasport

Mile Savkovic
datum rodjenja: 3.11.1992. u Zrenjaninu
visina i tezina: 175 cm, 67 kg.
pozicija: ofanzivni vezni, napadac
dosadasnji klubovi: BSK
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mile- ... 31718.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dva lepa gola za 6 bodova BSK-a
[video]http://www.youtube.com/watch?v=WZRAONpBeyg[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=kHnbtsI4y80[/video]
Tony Starks

Post by Tony Starks »

fare wrote:I sta je sad sa ABUOM ? jel produzio ugovor ? jel ostaje sve po starom pa mu istice za godinu dana pa ce tada moci covek slobodno preci u crvenog blizanca
Polako, majku mu, do preksinoć se nije znalo ni da li ostaje kod nas, odakle sad odjednom tolika žurba oko novog ugovora. Pretpostavljam da se radi na tome i pregovara, možda ga potpiše za dva dana, dve nedelje, dva meseca, a možda ga ne potpiše uopšte, ali ne znam odakle ideja da bi on to morao da uradi 48h posle isteka prelaznog roka, nije to tako jednostavan proces. Čovek je verovatno već zapalio za Kamerun na reprezentativne obaveze.
Turija

Post by Turija »

recni galeb wrote:upravo tako... mada ja ne bi nikome klicao, nije to jos niko zasluzio, mali su oni svi jos, nek se dokazuju, to treba posteno zasluziti...
Potpuno se slažem.
Treba da imamo (naravno posle utakmice) uravnotežen navijački stav.Ja sam i ovde ranije napisao, da kad mu je otac umro, nije trebao da igra; i po mom mišljenju je tada pogrešio. Isto tako i sada, što je puno kumovao ovoj lošoj predstavi i delom pokvario ,, igrački mit" napravljen u Novom Sadu.
Čini mi se da je prvo poluvreme, protiv Donjeg Srema, odigrao pod utiskom te priče (odnosno, dekoncentrisano i nezadovoljan epilogom), ali da se u drugom presabrao i trgao, jer je, verovatno, osetio da je pogrešio, odnosno ostao dužan novosadskoj publici.
Druga je sad stvar što je prebačen na levo krilo (što on nikako nije, jer nije igrač koji ume da centrira ili asistira), ali to na dušu (ili duše ) trenera - ili već koga?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Abu je sad sa reprezentacijom tako da se sad ovih sledecih dana sigurno nece nista ni desavati jer covek nije ovde nego 3.000 kilometara juzno od Novog Sada...
stevan

Post by stevan »

Tony Starks wrote:
fare wrote:I sta je sad sa ABUOM ? jel produzio ugovor ? jel ostaje sve po starom pa mu istice za godinu dana pa ce tada moci covek slobodno preci u crvenog blizanca
Polako, majku mu, do preksinoć se nije znalo ni da li ostaje kod nas, odakle sad odjednom tolika žurba oko novog ugovora. Pretpostavljam da se radi na tome i pregovara, možda ga potpiše za dva dana, dve nedelje, dva meseca, a možda ga ne potpiše uopšte, ali ne znam odakle ideja da bi on to morao da uradi 48h posle isteka prelaznog roka, nije to tako jednostavan proces. Čovek je verovatno već zapalio za Kamerun na reprezentativne obaveze.
Ljudi jel vi kapirate da se Fk Vojvodina ne pita ni za kakav ugovor sa Abuom, vec konkretno Marko Miskovic.A Marko Miskovic nije lud da potpisuje ugovor sa Fk Vojvodina,( nek mi neko kaze jedan dobar razlog sto da potpise) sada kad mu cena raste , kad je usao u repku,i slobodan moze mnogo bolje da se proda i obezbedi sebi i menadzeru ekstra uslove.Pa sta treba da se i Bata ugradi u novi ugovor.SMESNO
Helm

Post by Helm »

E, al' pazi sad. Kao slobodan igrač potpiše ugovor i menadžer dobije neke pare, ne puno, verovatno neki procenat plate. Ali, produži sa nama, neko ga kupi za 3 milje, a Mišković dobije 50%. Zar nije to bolji posao?
Drina

Post by Drina »

Helm wrote:E, al' pazi sad. Kao slobodan igrač potpiše ugovor i menadžer dobije neke pare, ne puno, verovatno neki procenat plate. Ali, produži sa nama, neko ga kupi za 3 milje, a Mišković dobije 50%. Zar nije to bolji posao?
50%?!
zapad

Post by zapad »

Šta vi ljudi pišete. Koji milioni, avioni, kamioni... pa za njega, sem iz zvezde, nije stigla ni jedna ponuda ovoga leta. Ne samo za njega, već ni za jednog našeg igrača!
Helm

Post by Helm »

Drina wrote:
Helm wrote:E, al' pazi sad. Kao slobodan igrač potpiše ugovor i menadžer dobije neke pare, ne puno, verovatno neki procenat plate. Ali, produži sa nama, neko ga kupi za 3 milje, a Mišković dobije 50%. Zar nije to bolji posao?
50%?!
Pa toliko je bila prica za Merebu, ne?
Uroš

Post by Uroš »

zapad wrote:Šta vi ljudi pišete. Koji milioni, avioni, kamioni... pa za njega, sem iz zvezde, nije stigla ni jedna ponuda ovoga leta. Ne samo za njega, već ni za jednog našeg igrača!
То је тачно,само што из звезде није стигла никаква понуда,него су дошли да га узму за џабе,као што су довели мудринског и пантића..
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ovaj deran je na pozajmicama u Мetalcu i Bežaniji proveo manje vremena nego ja ispred radnje ove nedelje!
Дневник wrote:Вратио се Јао

Нападач из Гане Антви Јао, који је пре само неколико дана прослђен на позајмицу у Бежанију, вратио се у Нови Сад и наставио да тренира с играчима Војводине, клуба с којим је под уговором.

Разлози брзопотезног повратка тамнопутог играча нису познати, тек он се опет обрео у ФЦ „Вујадин Бошков“ и ставио на располагање тренеру Загорчићу.
Drina

Post by Drina »

Verovatno najpoznatiji srpski menadzer rekao da je Onyilo Ifeanyi iz Javora najbolji i najperspektivniji napadac u ligi..
Vise se ne prati lazna statistika i broj golova u revijalnim tekmama vec se gleda igra, kretnja i ostale bitne stvari. Covek tvrdi da je Ifeanyi najkompletniji igrac i da Frajburg ga prati.
fare

Post by fare »

Jel Aleksandar Katai presao u vosu ili ne ? ako jeste gde je nema ga ni na klupi a kamoli na terenu :deal:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

fare wrote:Jel Aleksandar Katai presao u vosu ili ne ? ako jeste gde je nema ga ni na klupi a kamoli na terenu :deal:
Ne zovi vraga...samo nam fali još jedan manje igrač na terenu.
Io odio Belgrado
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Red Marquis wrote:
fare wrote:Jel Aleksandar Katai presao u vosu ili ne ? ako jeste gde je nema ga ni na klupi a kamoli na terenu :deal:
Ne zovi vraga...samo nam fali još jedan manje igrač na terenu.
Na konferenciji pred Karaburmu, Vignjević reče da će Katai vrlo brzo biti spreman za 60' igre...
Post Reply