Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Stexman

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Stexman »

Na hitnoj vanrednoj telefonskoj(ej bre, telefonskoj) sednici odluceno je ono sto smo svi znali odmah posle penala!

Usudio se neko da se ogresi o stub srpstva :slon:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=657789" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali pogledajte komentare, oni cak prete i drzavi!! Koliko ova zamlja ima bolesnika to je zalosno.
Nikola

Post by Nikola »

A sta je nama radio grohbar cokot i onaj na finalu kupa i onaj protiv laznog stogodisnjaka? Koliko puta je ganima poklonje penal, ofsajd? E taj inat me i nosi da im nedozvolimo da ih ribljousti vodi do trofeja u kupu!
ПУШТАМ КИШУ!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Vojvodina ni na jednoj prvenstvenoj utakmici nije postigla dva gola. Peco, knjige u ruke, da iskopas da li smo ikada imali ovako bizarnu seriju!?
novosadjanin

Post by novosadjanin »

"propusnice ni za jednu tribinu nece vaziti za naredne dve domace utakmice (Novi Pazar , Radnicki)"

http://firma1989.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=1942" onclick="window.open(this.href);return false;
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Helm

Post by Helm »

:rage: :slon:

Alo bre, ljudi koji imaju sezonske karte odoše u minus!
Nisam kupio ove sezone prvi put posle ko zna koliko vremena, a neću još najmanje toliko! Pa da lepo postave kutije prvi bih dao pare ali ovo stvarno nema smisla.
Krizni1991

Post by Krizni1991 »

Stexman wrote:Na hitnoj vanrednoj telefonskoj(ej bre, telefonskoj) sednici odluceno je ono sto smo svi znali odmah posle penala!

Usudio se neko da se ogresi o stub srpstva :slon:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=657789" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali pogledajte komentare, oni cak prete i drzavi!! Koliko ova zamlja ima bolesnika to je zalosno.
Svi smo navikli na tu pricu, kada izgube oni, ili Partizan, uvek nadju izgovor da prebace krivicu na druge aktere, eto u 100% slucajeva da ih sudija ,,pokrao''....Ne kazem da sudija nije ostetio Zvezdu, jeste, ali milion puta je sudjeno u njihovu korist, na stetu drugome, i tada im je odogovaralo nisu se oglasavali!! Pa hajde neka budu pravicni, biti pravican je vrlina! :) Tako da nemoj da se nerviras za dzabaka, ja i nisam hteo da citam to! Pozdrav sa juga Srbije :cheers:
Krle

Post by Krle »

novosadjanin wrote:"propusnice ni za jednu tribinu nece vaziti za naredne dve domace utakmice (Novi Pazar , Radnicki)"

http://firma1989.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=1942" onclick="window.open(this.href);return false;
:?:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
the Gari

Post by the Gari »

Krle wrote:
novosadjanin wrote:"propusnice ni za jednu tribinu nece vaziti za naredne dve domace utakmice (Novi Pazar , Radnicki)"

:?:
Ju ju ju ju, svako jutro kad otvorim forum, vidim novu bravuru mudrog menaĐmenta. Ako je ovo tačno (a ja još uvek nekako verujem da je u pitanju nesporazum), onda stvarno nemam reči... Svakako sam se pribojavao da bi utakmica s Novim Pazarom mogla biti povod za mnoga brljavljenja, ali ovakvi potezi bacaju novo svetlo na sveobuhvatnost delovanja uprave.

Osim toga što je ova glupost sa sezonskim kartama očigledan kriminal (čak i u pravno-formalnom smislu), ja stvarno ne znam ko smišlja ove gluposti. Da mi padne na pamet da napišem scenario za neki satirični igrokaz, montipajtonovcku sprdačinu u vezi sa svinjarijama u klubu, nikad bi ne bi na pamet palo nešto ovako sarkastično. Da mi je nekako doznati kojih su se oni tropskih žaba nalizali...

FK Autoparodija! :frown:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Krle

Post by Krle »

Hahaha... Valjda u tim visinama gde obitavaju ovi naši iz uprave ne postoje zakon o potrošačima, bogami ni onaj o obligacionim odnosima. Neka, naučiće, možda na malo teži način...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Još jedna šlajmara u lice nama sa sezonskima. U čemu je bio problem da prihod od prodatih ulaznica ide gde već hoće da ide?
Ako je ovo istina, mislim da ću ostati kući iz principa, ma koliko mi teško palo.
Io odio Belgrado
Passion

Post by Passion »

Што значи да су моји трошкови за карте ове сезоне кол'ко? 1800 сезонска + 500 Рапид + 600 ове сад две текме + 200 Доњи срем у ''гостима''. Против Судуве нисам био у земљи тако да не знам да ли је ту важила. Значи већ сада пук'о сам 3100 динара уместа јел тако 1800 колико кошта СЕЗОНСКА КАРТА. Занима ме само шта нашој управи није јасно у називу сезонска карта? :pegla:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
DUB

Post by DUB »

Ako moze da se naruci i neki pop da dodje malo da osvesta tu zlu zelenu travu... :popa:
Kakav grand od kluba smo mi postali, strasno! Pod nosevima nam se desava opsta beogradizacija kluba, da ne kazem ciganizacija...
Jos samo da uvedu neki sms broj na koji cemo slati zelje i pozdrave kao npr. "Pozdrav uzalud pokislim mladicima na istoku od jos uzaludnijih dusebriznika sa Zapada uz pesmu Svilen konac u izvodjenju vesele i nicim izazvane druzine sa Severa!"
Sad me stadion nece videti, sve i da ovo podvedu pod nesporazum. Mislim da sam ja svoju sezonsku iskoristio za ovu sezonu. Mozda se jos samo neki advokat pozabavi njome.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
simicpk

Post by simicpk »

DUB wrote:Ako moze da se naruci i neki pop da dodje malo da osvesta tu zlu zelenu travu... :popa:
Nas stadion je davnih dana osvestan.
ФКВ
DUB

Post by DUB »

Stadion da, ali trava kao jednogodisnji usev bi morala barem svake godine, a i u trendu je.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

DUB wrote:Stadion da, ali trava kao jednogodisnji usev bi morala barem svake godine, a i u trendu je.
A i ne bi bilo zgoreg da prekoljemo neku ovcu i njenom krvlju premazemo stative da oteramo zle duhove koji se tu skupljaju i sprecavaju pohode na trofeje.
Io odio Belgrado
Locked