Mi smo sigurno ekipa u Evropi koja je sa najmanje postignutih golova osvojila najvise bodova. Mi smo sa 9 datih golova na 12 utakmica osvojili 21 bod To samo Vosa moze
Suduvi 4, Osijeku 3, Rapidu 2. A u JSL jedva po jedan i to ponekad. I posle ima onih koji kažu da je slaba naša liga. Ne moš` više od gola, pa to ti je. Šta znaju italijani šta ja katanačo.
Ovo je fudbal, za gol manje...
Jeste da sedim na zapadu, ali vratite stolice ljudima na istok, hoćete li da ih potamanite i to malo što ih je?
Ja sam relativno zadovoljan našim današnjim izdanjem. Kažem relativno, s obzirom na ono što smo gledali ranije. Danas smo ipak imali tri-četiri stopostotne šanse, pogodili smo prečku i što je najvažnije, dali smo gol I ja se slažem da je Đurić za klasu bolji od Jokića, ali naš trener očito ne misli tako... http://kapiten.rs/fudbal/vignjevic-prog ... drugi-gol/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam, zbog posla, stigao na poslednjih 30ak minuta meča. I ono što sam video je skandal, a ne fudbal. Da nije Supe majstora (!), Bogunović bi nam uvalio takvu golčinu u 90-om minutu. Za ono što sam ja video, njihov izjednačujući gol bi bio više nego zaslužen...
Naša igra je i dalje toliko jadna, da je svaki komentar suvišan...
I da - vratite nam stolice na istok!
"Zaključili smo da su Trajković i Jokić trenutno najbolji štoperski tandem, iako su sva trojica u konkurenciji – rekao je Vignjević." (kapiten.rs) Ja nisam trener, niti fudbalski stručnjak, ali mislim da je Đurić za Jokića izmislio fudbal. Molim i ostale da se izjasne...
borrissey wrote:
"Zaključili smo da su Trajković i Jokić trenutno najbolji štoperski tandem, iako su sva trojica u konkurenciji – rekao je Vignjević." (kapiten.rs) Ja nisam trener, niti fudbalski stručnjak, ali mislim da je Đurić za Jokića izmislio fudbal. Molim i ostale da se izjasne...
Kao da si pitao da li pored Nastasića i Biševca, Subotić sedi zasluženo na klupi pacerske reprezentacije. Đurić nije samo najbolji štoper ekipe, već je i najbolji igrač Vojvodine ove sezone. Ali kad ne zna ono šta nama treba. Barem da se jednom uvati za međunožje ili nam pokaže srednji prst, jel to tako teško?
Ja od početka sezone upravo naglašavam kako je Jokić daleko ispod nivoa Đurića, pa čak i Trajkovića. Čak sam neke elemente njegove igre i analizirao iz svog ugla. Drago mi je što vidim da i ostali tako misle. Ali mi je baš žao Đurića. Naš najkonstantniji i najbolji igrač ove sezone sedi na klupi. Dobro rekoste, slučaj kao Subotić, Nastasić - Biševac. Valjda je čovek isuviše lepo vaspitan da bi zaslužio mesto u startnoj postavi