Jelen Super Liga - sezona 2012/13
- gospodinFKV
Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Ali ono sto je mene najvise iznerviralo tu jeste izjava pi*koustog u fazonu: ''Ne brinite, drzava nece pomoci samo zvezdi......bice tu pomoci i za partizan!''
Proleter iz Zrenjanina je bio ugasen zbog duga od 150.000e, ako se ne varam....
Proleter iz Zrenjanina je bio ugasen zbog duga od 150.000e, ako se ne varam....
Modifikovaću citat koji sam jednom prilikom čuo od Brick-a:
"partizan i zvezda su isto go**o koje je točak prividne polarizacije presekao na pola"...
...i dodati da srpskom sportu u celini nema spasa dok se ova dva sportska društva ne ugase. Tužno je gledati kako sa nojodgovornijih funkcija u državi udaraju na niske strasti zaludelog plebsa.
"partizan i zvezda su isto go**o koje je točak prividne polarizacije presekao na pola"...
...i dodati da srpskom sportu u celini nema spasa dok se ova dva sportska društva ne ugase. Tužno je gledati kako sa nojodgovornijih funkcija u državi udaraju na niske strasti zaludelog plebsa.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
http://www.njuz.net/foto-njuz-dzajica-h ... ne-zvezde/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=660720
Stići će im struja nazad pre nego nama voda sinoć.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Tony Starks
"Nikolić abolirao Dragana Džajića"
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=660764" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=660764" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja ako ne platim 1 (JEDAN) racun, iz elektrodistribucije odmah dolaze da me iskljuce. I to za dug od oko 15-ak hiljada dinara. E sad, kako je moguce da preduzeca, zvezda, partizan...imaju dugove od po 50 miliona+ i struja im jos uvek nije uskracena? Zimbabve...budababa wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=660720
Tony Starks wrote:"Nikolić abolirao Dragana Džajića"
![]()
Kakva drzava, takavi politicari, takvo zakonodavstvo i sudstvo... Nadam se da ce Bata traziti ravnopravnost i po ovom osnovu, te da ce toma i njega abolirati...
p.s. Ima li neko semu za beg iz ove usrane zemlje? Bilo gde!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- madda fakka
Upravo sam gledao ovo gledao na sportskom pregledu tvB92
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=660720" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=660720" onclick="window.open(this.href);return false;
Plus u reportazu o "vecitom derbiju" su ubacili misljenje igraca iz drugih klubova sta misle kako ce proci " veciti derbi"... Sve bi bilo dobro da nisu krenuli neki igraci iz Slobode i igrac iz Jagodine da otvoreno govore kako navijaju za czv ili nkp...Dug Partizana iznosi 19 miliona dinara, i od čega je 12 miliona za stadion u Humskoj, dok se preostali deo duga odnosi na sportski centar Teleoptik.
Interesantno je da je upravo EPS bio sponzor "crno-belih“ pre dve godine u Ligi šampiona.
Dug kluba iz Ljutice Bogdana mnogo je veći i iznosi 50 miliona dinara, ali je na "Marakani" uključena struja pola sata pošto je isključena, pošto su 'crveno-beli' obavestili EPS da su potpisali sporazum o izmirenju dugova na rate. Partizan ima sličan sporazum sa tom kompanijom.

I Bog je Slaninar...
Pazi, sad sam u situaciji da moram da plaćam: Telekom (fiksni i netrnet) od čega deo para ide blizancima, EPS - ide kamarili iz par'zana, porez - deo već ide ovim
, a po najavama ići će još i više. Po gore navdenom, od poreza plaćam i predsednika koji abolira osumnjičene za utaju i ine stvari, prvog pomočnika donosioca elektroda premijeru koji pomaže od mog novca opet ozna-udbaškoj grupi na Topčideru.
Carlsbergovih proizvoda sam se odavno odrekao. A država može da računa da na moj doprinos njoj i njenim preduzećima, koji zdušno podržavaju anahrono-mutogene tvorevine s nedužnog Topčidera, nabije sebi tamo gde sunce ne sija, jer ih više neće gledati. Mamicu im lopovsku, da im mamicu.

Carlsbergovih proizvoda sam se odavno odrekao. A država može da računa da na moj doprinos njoj i njenim preduzećima, koji zdušno podržavaju anahrono-mutogene tvorevine s nedužnog Topčidera, nabije sebi tamo gde sunce ne sija, jer ih više neće gledati. Mamicu im lopovsku, da im mamicu.

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
madda fakka wrote:Upravo sam gledao ovo gledao na sportskom pregledu tvB92
Dug Partizana iznosi 19 miliona dinara, i od čega je 12 miliona za stadion u Humskoj, dok se preostali deo duga odnosi na sportski centar Teleoptik.
Interesantno je da je upravo EPS bio sponzor "crno-belih“ pre dve godine u Ligi šampiona.
Dug kluba iz Ljutice Bogdana mnogo je veći i iznosi 50 miliona dinara, ali je na "Marakani" uključena struja pola sata pošto je isključena, pošto su 'crveno-beli' obavestili EPS da su potpisali sporazum o izmirenju dugova na rate. Partizan ima sličan sporazum sa tom kompanijom.

Da li moze da sa pokrene krivicni postupak zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja? 
Znam da zvuci naivno, ali ja nisam moron.....

Znam da zvuci naivno, ali ja nisam moron.....
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Vi branioci najsprskije stvari na svetu po internetu ste toliko (ne znam pravu reč) toliko u nekom svom svetu koji vam serviraju par ljudi i vi sedite tipkate radite đavolski deo posla. Stvarno ponekad se divim koliko ste ubeđeni u gluposti koje pišete (davno sam prestao da sumnjam da ovo namerno radite). Toliko licemernosti se ne sreće ni u saopštenjima Fk Vojvodine. Kako ide Srbija, crkva, zvijezda?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
- Tony Starks
Kakve veze ima što je on navodno "najveća legenda srpskog fudbala" i kakve veze ima koliko je "doneo srpskom fudbalu", sve i da je najveća svetska legenda pred zakonom je isti kao i svi drugi građani i ima da odgovara za krivična dela koja je počinio i da plati šta je pokrao. Druga stvar, Džajić nije, kako ti kažeš, pomilovan, već je aboliran, što su različite stvari. Abolicija, iako jeste ustavno pravo predsednika, je čak mnogo ozbiljniji i osetljiviji institut od pomilovanja i samim tim bi trebalo da bude upotrebljavan samo u toliko izuzetnim situacijama da mi ovog momenta i ne pada na pamet neki primer nekog izuzetnog slučaja gde bi trebalo potegnuti za abolicijom. A ne da predsednik republike, bez ikakvog obrazloženja (!) abolira okorelu lopovčinu samo zato što se tako diglo potpredsedniku vlade koji je utripovao da je novi Krcun pa rešio da sve državne resurse upregne u korist udbaškog fudbalskog kluba.
Meni je zanimljiv fenomen kako vi cigani sektaši kao papagaji ponavljate laži kako protiv Džajića nije ništa dokazano i kako nije postojao nijedan svedok koji ga je teretio. A pritom uopšte niste upućeni u to suđenje, niti znate bilo šta o procesu, nego eto tako vam je rečeno i sad to onako sektaški ponavljate. Ja evo mogu da se kladim da ti nisi informisan uopšte o tom procesu ni malo. Da li crno na belo dokaz da je Marinković falsifikovao Drulićev potpis i iz banke dizao milione koji su pozavršavali na privatnim računima? Da li je dokaz svedočenje direktorke banke da je Marinković dizao novac sa Drulićevog računa pomoću ovlašćenja koje mu je dao Drulić, a Drulić u isto vreme svedoči da nikad nije dao nikakvo ovlašćenje Marinkoviću? A na sve to Drulić tvrdi da mu zvezda i danas duguje par miliona? Da li je dokaz svedočenje Ognjenovića koji kaže da ugovorom o transferu u Real nije predviđeno da njemu pripadnu nikakve pare i da mu niko ništa ne duguje, a kad mu tužilaštvo predoči taj ugovor u kom jasno piše da njemu treba da ide par miliona (koji su očigledno završili na tuđim računima (pogađaj čijim), a ne na Pericinim) on kaže da za to nije znao jer je "bio u žurbi kad je potpisivao ugovor poslednjeg dana prelaznog roka pa nije stigao da ga pročita"? On verovatno i nije znao, ali to je i bio mehanizam po kom su ove lopine radile, pomoću takvih klauzula prisvajali novac koji je navodno trebalo da pripadne fudbalerima. I posle ciganski sektaši vide naslov "Onjenović ne tereti Džaju" ili "Ognjenović: zvezda mi ništa ne duguje" i misle eto nema dokaza protiv Džajića, a poenta optužbe uopšte i nije bila u tome. Opet kažem, ti ne znaš ama baš ništa o tom procesu, a tvrdiš da nije bilo dokaza, ja ipak mislim da znam donekle više i evo tvrdim da je Džajić bio pred osuđujućom presudom i da bi sigurno zaglavio robiju. Uostalom, šta je sa Cvetkovićem, Marinkovićem i Stojićem, njima će suđenje da se nastavi i možda će biti osuđeni, a Džajka izvukao dupe?
A najzanimljivije u svemu je to što ste tog istog Džajića par godina kao psa oterali. Čovek se jedva spasao linča kada ste stolicama gađali ložu, a zatim i krenuli da provaljujete u istu. Jedva živu glavu spasao. U međuvremenu je optužen za to što je pokrao vaš klub i da vam je naneo višemilionsku štetu od koje je i krenulo vaše finansijsko i svako drugo poniranje. I sad par godina nakon toga vi se radujete aboliranju čoveka koji vam je pokrao klub i vraćate ga na mesto predsednika. I ti nama onda dolaziš ovde da popuješ o našem odnosu prema upravi? To je već naš problem, ali cigani su sigurno poslednji koji će nam deliti bilo kakve lekcije.
I imaj u vidu da na ovom forumu, a i među Slaninarima generalno, nikad nećeš proći sa tom pričom "nismo mi i partizan isti, kad smo vas mi poslednji put pokrali, kako smete da nas izjednačujete, itd". Za nas ste oduvek bili i uvek ćete biti isti. Imaš ovde ljudi koji ti mogu pisati danima o svim vašim krađama, uostalom prelistaj forum pa ćeš videti i sam. Evo ja ću ti recimo dati jedan primer kada ste vrlo skoro pokušali da nas pokradete. Poslednjih dana ovog avgusta kada ste pokušali bez novca, samo pomoću pritisaka i pretnji ljudi iz državnog vrha, da izvršite otmicu našeg najboljeg igrača i time nas sjebete pred sam početak sezone koju smo započeli dosta dobro. Eto, jedan najsvežiji primer iz naših međusobnih odnosa zbog kojih vaš klub mrzimo isto koliko i onaj s kojim delite brdo.
edit: sad vidim da mu je post izbrisan dok sam ja pisao, ako nije problem neka moj post ostane, potrudio sam se oko njega iako je bio bezobrazan.
Možda će kad se vrati odlučiti da se uljudnije uključi u diskusiju, mada realno teško da s njima može biti argumentovanog razgovora.
Meni je zanimljiv fenomen kako vi cigani sektaši kao papagaji ponavljate laži kako protiv Džajića nije ništa dokazano i kako nije postojao nijedan svedok koji ga je teretio. A pritom uopšte niste upućeni u to suđenje, niti znate bilo šta o procesu, nego eto tako vam je rečeno i sad to onako sektaški ponavljate. Ja evo mogu da se kladim da ti nisi informisan uopšte o tom procesu ni malo. Da li crno na belo dokaz da je Marinković falsifikovao Drulićev potpis i iz banke dizao milione koji su pozavršavali na privatnim računima? Da li je dokaz svedočenje direktorke banke da je Marinković dizao novac sa Drulićevog računa pomoću ovlašćenja koje mu je dao Drulić, a Drulić u isto vreme svedoči da nikad nije dao nikakvo ovlašćenje Marinkoviću? A na sve to Drulić tvrdi da mu zvezda i danas duguje par miliona? Da li je dokaz svedočenje Ognjenovića koji kaže da ugovorom o transferu u Real nije predviđeno da njemu pripadnu nikakve pare i da mu niko ništa ne duguje, a kad mu tužilaštvo predoči taj ugovor u kom jasno piše da njemu treba da ide par miliona (koji su očigledno završili na tuđim računima (pogađaj čijim), a ne na Pericinim) on kaže da za to nije znao jer je "bio u žurbi kad je potpisivao ugovor poslednjeg dana prelaznog roka pa nije stigao da ga pročita"? On verovatno i nije znao, ali to je i bio mehanizam po kom su ove lopine radile, pomoću takvih klauzula prisvajali novac koji je navodno trebalo da pripadne fudbalerima. I posle ciganski sektaši vide naslov "Onjenović ne tereti Džaju" ili "Ognjenović: zvezda mi ništa ne duguje" i misle eto nema dokaza protiv Džajića, a poenta optužbe uopšte i nije bila u tome. Opet kažem, ti ne znaš ama baš ništa o tom procesu, a tvrdiš da nije bilo dokaza, ja ipak mislim da znam donekle više i evo tvrdim da je Džajić bio pred osuđujućom presudom i da bi sigurno zaglavio robiju. Uostalom, šta je sa Cvetkovićem, Marinkovićem i Stojićem, njima će suđenje da se nastavi i možda će biti osuđeni, a Džajka izvukao dupe?
A najzanimljivije u svemu je to što ste tog istog Džajića par godina kao psa oterali. Čovek se jedva spasao linča kada ste stolicama gađali ložu, a zatim i krenuli da provaljujete u istu. Jedva živu glavu spasao. U međuvremenu je optužen za to što je pokrao vaš klub i da vam je naneo višemilionsku štetu od koje je i krenulo vaše finansijsko i svako drugo poniranje. I sad par godina nakon toga vi se radujete aboliranju čoveka koji vam je pokrao klub i vraćate ga na mesto predsednika. I ti nama onda dolaziš ovde da popuješ o našem odnosu prema upravi? To je već naš problem, ali cigani su sigurno poslednji koji će nam deliti bilo kakve lekcije.
I imaj u vidu da na ovom forumu, a i među Slaninarima generalno, nikad nećeš proći sa tom pričom "nismo mi i partizan isti, kad smo vas mi poslednji put pokrali, kako smete da nas izjednačujete, itd". Za nas ste oduvek bili i uvek ćete biti isti. Imaš ovde ljudi koji ti mogu pisati danima o svim vašim krađama, uostalom prelistaj forum pa ćeš videti i sam. Evo ja ću ti recimo dati jedan primer kada ste vrlo skoro pokušali da nas pokradete. Poslednjih dana ovog avgusta kada ste pokušali bez novca, samo pomoću pritisaka i pretnji ljudi iz državnog vrha, da izvršite otmicu našeg najboljeg igrača i time nas sjebete pred sam početak sezone koju smo započeli dosta dobro. Eto, jedan najsvežiji primer iz naših međusobnih odnosa zbog kojih vaš klub mrzimo isto koliko i onaj s kojim delite brdo.
edit: sad vidim da mu je post izbrisan dok sam ja pisao, ako nije problem neka moj post ostane, potrudio sam se oko njega iako je bio bezobrazan.

Last edited by Tony Starks on Sat Nov 17, 2012 4:04 pm, edited 1 time in total.
Jeste obrisan mi je post,ali nisam nikog vredjao cak sam se trudio oko toga,evo i probacu da se ukljucim u diskusiju argumentovano naravno ali ajde koliko je realno da cemo se sloziti?Tony Starks wrote:Kakve veze ima što je on navodno "najveća legenda srpskog fudbala" i kakve veze ima koliko je "doneo srpskom fudbalu", sve i da je najveća svetska legenda pred zakonom je isti kao i svi drugi građani i ima da odgovara za krivična dela koja je počinio i da plati šta je pokrao. Druga stvar, Džajić nije, kako ti kažeš, pomilovan, već je aboliran, što su različite stvari. Abolicija, iako jeste ustavno pravo predsednika, je čak mnogo ozbiljniji i osetljiviji institut od pomilovanja i samim tim bi trebalo da bude upotrebljavan samo u toliko izuzetnim situacijama da mi ovog momenta i ne pada na pamet neki primer nekog izuzetnog slučaja gde bi trebalo potegnuti za abolicijom. A ne da predsednik republike, bez ikakvog obrazloženja (!) abolira okorelu lopovčinu samo zato što se tako diglo potpredsedniku vlade koji je utripovao da je novi Krcun pa rešio da sve državne resurse upregne u korist udbaškog fudbalskog kluba.
edit: sad vidim da mu je post izbrisan dok sam ja pisao, ako nije problem neka moj post ostane, potrudio sam se oko njega i ako je bio bezobrazan.Možda će kad se vrati odlučiti da se uljudnije uključi u diskusiju, mada realno teško da s njima može biti argumentovanog razgovora.

Ono o najvecoj srpskoj legendi nisam rekao u kontekstu da ne treba da mu se sudi,nego da ne moze porediti batu i dzajica oko takvih stvari.Kamo srece da se ovde svima sudi za sve kradje,gde bi nam kraj bio.
Ja sam odma rekao da i ako je Dzaja krao on je nesto bar uradio,pa i neka je.Iskreno nisam najupuceniji u ceo proces do detalja,ali sve te stvari sto si rekao o drulicu,pecatima i sl sam znao,ali ne smatram ih previse bitnim.Zasto? Jer nije postojao ni promil sanse da dobije robiju kao sto ti kazes,pa sudjenje je trebalo biti okoncano jos u proslom terminu ali se drulic nije pojavio. Jeste rekao je on dzajic mu nista nije uzeo zvezda mu duguje,i postavicete pitanje ko je vodio tu zvezdu?Dzajic ! Isto kao sto ju je vodio i piksi,i den tana i lukic.Prvi je napravio dug oko 20 miliona,a evo sada je dug 60. Dragan Dzajic kad je otisao iz kluba dug je bio 2-3 miliona.Ali ovo je Srbija,sta ce neko kao da odgovara.Sta ce kao lukic odgovarati za dug od 60 miliona?Kako da ne.
Jednostavno nema coveka u Srbiji koji na odgovornoj funkciji nije krao.Mislite da neki ministar ili predsednik vojvodine,radnickog,zvezde nebitno nije sebe obezbedjivao pre oko nekih transfera ili cak to i danas radi? Ovo je samo kap u moru,i ovo sudjenje nema nikakve veze sa isterivanjem pravde na cistac,nego sa mnogo vecim stvarima.Sta je kao dzajic bio trn u oku nekom pored svih kradji u drzavi,namestenih tendera..
Nasa greska jeste sto smo Dzajica oterali,ali jednostavno u to vreme su i ta 2-3 miliona duga,ispadanje iz evrope bila katastofa.Znas kako se kaze mislili smo da je to granica,ali uvek moze gore.Moze gore i od danas,sta ako sutra ispadnemo u drugu ligu?Onda cemo pricati da je lukic bio dobar?U pogledu na to verovatno jeste,ali tada su bili potrebni rezovi.
Isto kao sto se danima moze pisati o nasim kradjama tako se moze i o vasim zar ne?Recimo nas su ostetili pre neku nedelju sa penalom na 19 metara,a onda ajde da kazem opet nepravedno je igrac donjeg srema dobio crveni protiv nas mada to je udaranje namerno bilo,ali ajde nek bude da smo mi ostetili donji srem.Isto tako vas su pokrali protiv ofk beorada,a sta su onda sudije radile u novom sadu protiv kule?To nije kradja?
E sad uzmite za primer partizan,i za ovih 5 godina nadjite samo 2-3 situacije koje idu na stetu partizanu,samo 2-3.Nece moci naci,znaci od ukupno 150 utakmica nemate 3 situacije na stetu partizana.A koliko ima u korist?Naravno dosta ima i u zvezdinu korist,ali samo pogledajte koliko ima i stete(prvo kolo u subotici penal na 19m isto,ovaj sa jagodinom..). Koliko svojih timova ima partizan u ovoj ligi?Hajduk(bio je pod dzombom sada ne znam),bsk(sigurno,ljudi nece ozegovica na pozajmicu a onda uzmu 3 klinca iz partizana),metalac(onaj njihov predsedik je vise izjava dao o partizanu nego o metalcu),novi pazar(ljaljic u uo partizana) ,smederevo(prosle sezone su imali 12-13 igraca iz partizana/teleoptika,a videli ste i parolu njihovih navijaca).
A zvezdini?Jagodina neki kazu(aha videli smo),tako su govorili i spartak(videli smo).
A to sto spominjes abua kakve veze ima?Normalno da cemo probati da dovedemo dobrog igraca pogotovo ako on jos pokaze zelju,a videli ste i sami njegovu sliku u zvezdinom dresu.Te stvari ne treba mesati.
Obratite pažnju kada je doneta abolicija- u momentu kada su pažnja i (opravdan) gnev usmereni ka Haškom sudu, hohštaplerski se oslobađa čovek od postupka (???) jer se računalo na lažnu nacionalnu solidarnost sa "legendom".
"Ako može Hag ustaše da oslobodi, možemo mi i našeg Džaju, pa naš je, Srbin..."
povtraćka šit povraćka
"Ako može Hag ustaše da oslobodi, možemo mi i našeg Džaju, pa naš je, Srbin..."
povtraćka šit povraćka
Raspravljanje sa titovim blizancima je kao lagana smrt. To su sektaski klubovi, i zlo srpskog drustva. O tim klubovima osecam samo ono najgore i tu bih stavio tacku na svaku dalju raspravu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.