Vlada bi ovde imao sasvim okej platu. Sica je to u odnosu na Italiju, ali ce makar kraj karijere golmanske docekati na terenu, ne na klupi, a u Kordicu mu vidim dostojnog naslednika...Ljubomir1996 wrote:Kandidati da zamene supurupu na golu su Milan Jovanić, Bojan Šaranov i Vlada Avramov!!!
Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Sada mi je MEDA rekao da u zvezdu ne prelazi 100% 

-
+1gospodinFKV wrote:Vlada bi ovde imao sasvim okej platu. Sica je to u odnosu na Italiju, ali ce makar kraj karijere golmanske docekati na terenu, ne na klupi, a u Kordicu mu vidim dostojnog naslednika...Ljubomir1996 wrote:Kandidati da zamene supurupu na golu su Milan Jovanić, Bojan Šaranov i Vlada Avramov!!!
-
Postoje sasvim dobre šanse da Meda dođe kod nas na pozajmicu...fare wrote:Sada mi je MEDA rekao da u zvezdu ne prelazi 100%
Zamislite kakve ce se sve informacije o trasferima i pozajmicama pojavljivati na forumu za vreme zimske pauze
Vec se radujem citanju istih! 

Odakle ti ta informacija ?Ljubomir1996 wrote:Postoje sasvim dobre šanse da Meda dođe kod nas na pozajmicu...fare wrote:Sada mi je MEDA rekao da u zvezdu ne prelazi 100%
Posle dobre sezone odita blizu naseg kluba!? Potvrda ili demant insajdera? Drino? 

ПУШТАМ КИШУ!
E pa stvarno, dokle vise odpadci koji su pobegli grobaru sa lopate(ovo ispalo bukvalno tako)?Nikola wrote:Posle dobre sezone odita blizu naseg kluba!? Potvrda ili demant insajdera? Drino?
Ne zelimo vise potrosene igrace, alo bre ljudi!
- gospodinFKV
Bolje dovesti par nasih starih igraca na pozajmicu makar, koji nisu ni na klupi u svojim klubovima, nego istrosene blizanacke otpatke.
Meda, Aleksic, Avramov, Despotovic,...lista je velika. Stepanov isto jako slabo igra. Ova ekipa bi se vratila u borbu za drugo mesto, laganica bi osvojili Kup.
Meda, Aleksic, Avramov, Despotovic,...lista je velika. Stepanov isto jako slabo igra. Ova ekipa bi se vratila u borbu za drugo mesto, laganica bi osvojili Kup.
Odita je svojom prodajom doneo nesto manje od miliona nkpu. Sad se nalazi na prvom mestu liste strelaca u svom klubu. Bolja opcija je tiago, a odita se vezuje za javor, a ne za franjevce.
ПУШТАМ КИШУ!
Jos nista ne znam. Ovih dana ocekujte inforomacije u vezi mogucih transferaNikola wrote:Posle dobre sezone odita blizu naseg kluba!? Potvrda ili demant insajdera? Drino?

Kakvo bre dovodjenje, prvo rasprodati 5 igraca pa tek onda dovoditi. Imamo igraca koliko hoces plus je teska finansijska situacija. Sta sad treba da dovedemo Oditu ili Tijaga ili bilo koga a vec imamo 20 centarforova?! Treba to placati, jbt!

Za par dana cete znati ko odlazi a ko dolazi.laki wrote:Kakvo bre dovodjenje, prvo rasprodati 5 igraca pa tek onda dovoditi. Imamo igraca koliko hoces plus je teska finansijska situacija. Sta sad treba da dovedemo Oditu ili Tijaga ili bilo koga a vec imamo 20 centarforova?! Treba to placati, jbt!
Tijago, Eliomar, Ifeani, Alivodic
Vule, Paka, Zeleni, Djurs, Traks i dalje.
Vule, Paka, Zeleni, Djurs, Traks i dalje.
- vosa do groba
Kezman je gledao utakmicu protiv Radnickog iz loze, ko zna,mozda i on dodje,nista me ne bi iznenadilo 

Mars iz kluba ciganski olosi !!!