@Tole
Vidim da je dosta vas pisalo da je glupavo sto se pevalo protiv Toleta. Kakve veze ima sto cigani pevaju molim vas? Pa ko ukrade kup? Protiv kolovodje unistitelja srpskog fudbala treba pevati svaku utakmicu bez izuzetka, i kada ode i dodje nova lopurda i tada treba pevati.
[video]
http://www.youtube.com/watch?v=wNt8riUT1o0[/video]
Protiv kolektivne amnezije.
Grba_NS wrote: Gorak ukus ostavlja samo neopravdano izostavljanje Alivodica iz bodovanja za igraca utakmice od strane nekoliko forumasa, sto mislim da (nazalost) nema nikakve veze sa sportom tj. onim sto se desava(lo) na terenu...
Pošto se nalazim prozvan jer sam jedan od dvojice, evo da odgovorim. Drugacije gledamo na utakmicu, kada dajem bodove gledam ko je imao kakve zadatke, sta sam ocekivao od njega, a sta dobio, koliko su značajni za rezultat bili potezi tog igrača. Abuu sam dao 3 boda jer je protiv jake odbrane i dobrog cuvara opet pogodio. Pre toga je namestio čistu priliku upravo Enveru. 2 boda sam dao Trajkoviću jer je bio vođa odbrane koja nije primila gol, prvi put od nastavka sampionata.Igraci OFK nisu sutnuli na gol! Ispravljao je i nekoliko gresaka (prvo Jokica, posle Pavlovica). Na sve to cu dodati i da nije igrao u prva tri kola. Dao bih mu i tri boda da nije imao jedan kiks koji je na srecu ispravio Jokic. Šušnjaru sam dao 1 bod jer mi je do njegovog ulaska delovalo da nećemo nikad dati gol. Uneo je neku nervozu, a i učestvovao u akciji kod gola. Pre Envera bodove bih dao i Pavloviću koji je poremetio Kizinu koncepciju, videlo se da naš bivši trener upravo tu vidi rupu, ali je danas Paja igrao iznad svog proseka. Što se tiče Envera svakako fenomenalna utakmica, to sam i očekivao. Jedino što mi se ne sviđa u njegovoj igri je što stane nakon loše izvedene akcije, a često i uđe u raspravu sa igračima. Protiv Spartaka smo tako primili pogodak. Nakon neuspele saradnje njega i Vuleta njih dvojica pričaju, a Spale preko Bobe odradi kontru. Ne verujem da bi se išta promenilo ni da su se obojica sprintom vratili u toj situaciji,ali jednom hoće. Danas je svakako zaslužio bodove, ali i danas je to uradio u dva navrata pri 0:0. Svako valjda ima pravo na svoje mišljenje, a ovo na šta si ciljao ne bih komentarisao.
Što se tiče utakmice već je rečeno dosta, jedino mi se ne sviđa kretnja bez lopte kod naših najmlađih, kao i često ne traženje iste.