Apsolutno se slažem sa tobom u vezi ovoga i naveo sam da svi ne samo mi imamo lošiji tretman u medijima.Radoye wrote:Za njih mi jednostavno NE POSTOJIMO, kao sto ne postoji ni Jagodina, Rad, OFK, Spartak, Sloboda, Radnicki jedan i drugi... Primete nas samo kad im zavalimo vrucu samarcinu pa ih neplanirano naguzimo, a i onda to bude njihov kiks a ne fakat da smo mi bili bolji.Mare wrote: Ma poenta je da ovi tekstovi nemaju veze sa Vošom, pa zar vi stvarno mislite da oni non stop razmišljaju o Vojvodini, čak i kad izveštavaju sa utakmica reprezentacije!!!
I ovde se slažem sa tobom, samo za ovo nisu krivi mediji.Radoye wrote:I naravno da ce zato svaki nas (tj. svaki ne-blizanacki) igrac dvaput vise kriterijume morati da predje da bi stigao do repke
Čitao sam dosta tekstova i nisam naišao nigde gde su kao jedinog i glavnog krivca za poraz naveli Željka Brkića.Radoye wrote:, i naravno da ce mu se meriti svaki korak i secirati svaki pa i najsitniji propust, i naravno da ce jedva cekati da ga proglase za glavnog krivca za poraz.
Ko to ne razume slep je od ociju.
Kad je u pitanju reprezentacija, i to ne samo u fudbalu već i u ostalim sportovima, pljuvani su po medijima i to žešće, svi igrači bez obzira na klupsku pripadnost. Opletalo se po igračkim veličinama mnogo većim od Brke, setite se rukometaša, košarkaša, odbojkaša. Pa jednog Đokovića smo pljuvali posle olimpijade. Još jednom napominjem, takav smo narod volimo da se obrušimo kao lešinari, volimo da nađemo žrtvu, valjda kako bi nama bilo lakše.
I opet ističem sledeće:
Željko Brkić je kritikovan zbog svoje loše igre na terenu a ne zbog toga što je nosio dres Vojvodine, Dušan Tadić je pohvaljen zbog svoje dobre igre na terenu ne samo u ovoj već i u prethodnim utakmicama za reprezentaciju a ne zbog toga što je nosio dres Vojvodine!
Gledao sam utakmicu u društvu slaninara, svi smo prvo bili srećni kad smo videli našeg Brksa na golu, jer smo verovali da je u formi i da će konačno svima pokazati da je on broj jedan za repku, na kraju svi smo konstatovali da je bio neverovatno loš i da je odisao nesigurnošću maltene kod svakog kontakta sa loptom odnosno svake intervencije.
Za tako lošu partiju igrača koji ulazi u 27 godinu svog života ne mogu da budu krivi mediji, fss, Tole, ovi, oni... pa pritisak, tenzija itd je nešto što je normalno za profesionalnog sportistu vrhunskog nivoa.
I kao što ti kažeš Radoye - Ko to juče nije video slep je od očiju.